hejhejhej

edit;

hittade då killen i fråga på facebook.. och HAN VAR JU SNYGG... som FAAA AAN. god damn it


hjärtat slår lite hårdare med billigt vinkl 1.36 - "du bevisade för mig att yngre tjejer också kan vara vettiga. tack för att du gjorde min kväll bra"
hahahahaha åh puss och förlåt men jag är inte vettig någonstans.
 gömmer mig under täcket, trassligt hår och blåmärken på benen. människor är så röriga. 

Amanda vs Livet. 0-1

Och det spelar ju ingen roll hur mycket man försöker eller hur mycket man inte försöker. Man kan inte bara ta en paus. Man kommer inte ifrån det ändå.

saker jag tyckte om innan jag tyckte ommig själv
och nagellack. har alltiii gillat nagellack.
sen tyckte jag nog inte om nå mer. (kanske nått mer, har glömt bara)

fattar inte varför jag skrev idag. borde inte skrivit. jag borde ha borstat tänderna, kravlat mig till sängen och sovit fem stabila timmar redan. men man är ju inte sån. slipper vidriga mardrömmar i alla fall. hinner inte med det. istället vaknar jag ca 1-2 timmar innan klockan ska ringa och vänder ut och in på täcke och kuddar för att hitta mobilen. "vaaad är klockan??!1 vad ääär den?!". åh, jaha. två timmar kvar. fint. försök somna om sen med hjärtat i 180.
stress är farligt säger dom. kanske men jag tror att "ta det lugnt och känna efter" kan göra mig ungefär lika illa.


värst är det på mornarna

6.00 klockan ringer. så mysigt.
6.45 skiiii iiiiit, försov mig. igen.
07.15 borde ha gått till bussen.
07.20 converse eller dom andra? converse eller dom andra? converse eller dom andra?
07.25 vet inte riktigt vilka det blev men springer det fortaste jag kan (10cm/h)
08.30 *fruktansvärt grinig blick från lärare* "du är sen" (tänk er snape typ).
9.00-15.00 trött trött tröttelitrött trött trööhööött.
16.00 mördar för kaffe.
17.00 jobb. träna. andra jobbet. osså lite plugg 
21.00 kommer hem och ser ut som the grudge. luktar säkert illa också. tvättäkta vider.
22.00 "ska vara duktig och lägga mig tidigt idag"
23.00 gråter, skriker och bankar huvudet i väggen.
01.00 kan inte sova.
02.00 men somna dååå. snälla mig själv, sov.
03 - 05. däckar som nerklubbad säl.

hur länge tror ni man orkar? börjar känna mig lite som skalman typ. långsam med en mat-och-sov-klockan fast min har ett alarm för utbrott också. tror jag är den människan av alla människor som tycker minst om mig själv. som en liten fästing på självförtroendet liksom. "du är inte värd det"


är inte så kul

glömde att jag hade en blogg. och har tyvärr gått och dött psykiskt mentalt och allt sånt där. är nog den vidrigaste versionen av mig själv, toppat med lite extra skabb. och när jag inte gråter ögonen ur mig eller mår illa/ har huvudvärk så vill jag dö. känns för jävla fint att hamna på bup för att man inte klarar vardagen. grattis loser. det blev en katastrof av dig.

It's funny how when someone tells you they love you, you can't really feel it, but when someone tells you they don't love you anymore you can feel every ounce of what was drain out of your entire being.


Fin armhåla

Halloooo. sunday, bloody sunday... Ahh skämtar inte ens, så himla tjjiist. Jobbade idag och haha, tror jag har en tendens att bli relativt lättirriterad när jag är trött. Märker direkt hur jag blir 52563972 gånger mer ljudkänslig än annars. Litet nästan ohörbart gnissel i bandet på kassan och jag håller på att go mad. Samma sak när vi ser på tv hemma, och mamma höjer en plupp för mycket. "SÄÄÄÄNK FÖR FAAAN" ja men då hör vi ju inte. nä men det är text. Klarar det inte, sitter hellre då där med ljudet på näst sista innan tyst och läser på tvn. Samma på bussen, folk som hostar, bläddrar blad i tidningen när dom sitter bredvid mig, någon som spelar lite för hög musik eller som snorar. "om du inte nyser lite tystare så dör jag. jag dör då." Nästan så.

Hur som helst, köpte en almanacka idag, efter att ha pratat om det i två veckor. Ugglor är det på den, haha. Supertönig så den passar mig sketafint. Ska skriva ner allt viktigt jag kan komma på i den, typ som att jag ska börja dansa barnen i morgon igen. Har 23 kids i år. Lite oro i magen för dubbla antalet föräldrar som jag också ska få träffa. "hon är bara 17 år, ja jesus" Det är en jävla massa år!


Let’s flip a coin, heads we stay together, tails we flip again


Säkert återanvänd typ 22 gånger.

Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna någon ro. Han var den som lätt blev deppig men var tyst om saken stängde in sig i sitt lilla hörn.Funderar på vad jag ska göra av den här natten. Klockan är ett och det lutar åt att dricka lite mer kaffe och fortsätta kolla skitprogram på tv (det ligger någon charm över det, ännu mer när man är hemma själv) eller packa ihop och krypa ner. Tycker det är så trist att sova när man inte är trött, eller inte trist kanske men svårt. Ligger där och rullar runt sjuhundra varv och tänker tänker tänker. Himla filosofiskt må jag säga. Fast egentligen så tänker jag mest på en massa skit. Så som sagt, får nog bli nummer 1.

Såg i rymden finns inga känslor igår, så himla fin film. Och min favoritscen kommer alltid att vara när hon säger det där med cirkeln. Att man är allra allra ledsnast längst upp,  och sen, lite mindre ledsen, nästan helt okej, mår bra, glad, peppad, lycklig, nästan helt euforisk och sen helt jävla cepelycklig. Och att det är så lätt att trilla över. Ord på känslan precis liksom. Fint

gör ont i hjärtat


Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så.Letade precis upp en gammal favvolåt från a few years back, ni vet med han vincent. Miss blue tralala, ascatchy. Kan indeed förstå varför jag spelade sönder den på min MP3. Haha när man då hade sånna.. Hur som haver, två veckor i skolan har hänt, inte mycket hisnande där va. Såg min lille man på grönan också, oskar linnros (som ska lägga av med soulpopen. fan ta dig). Stod ganska nära men ibland så har (fulla) människor i stora grupper en tendens att bli odrägliga, tyvärr. Så när det inte fanns någon riktig plats för mina fötter och mina människor inte syntes till så vart livet lite jobbigt. Fattar inte varför man blir så skrajj, har fel på mina nerver. Man skulle låta bli och duscha på några dagar eller något så ska vi se vilka som vill komma för nära då va. vaava. errr. Meeen livet var rätt okej ändå igen när allt stod rätt till och oskar sjöng annie hall. Åhåå.

Sitter och funderar på om jag skulle göra något åt mig själv, eller fortsätta i all min ofräschet-anda. Ni vet det vanliga, håret står åt alla håll, har plain-off asfula kläder (men dom är sköna okej?) och inte borstat tänderna. Men det verkar luta åt det förstnämnda, kollektivet ska förbi en sväng. Himla trevligt. Pöss

Lite uppdatering barn


RSS 2.0