Vi bytte nummer, du bodde långt bort.



Det här inlägget har varit pågående i typ tre timmar nu. Lär ju inte bli något vettigare än såhär men det jag försökt komma fram till är fall att ser ni mitt hår? Jesus. Nu såhär sju liter balsam och en omgång med plattången senare ser det lite, liteee bättre ut, som tur är.
Igår åkte jag alla olika slags färdmedel som finns för lite untza untzaa långt bort. Inte riktigt någon höjdarkväll men äsch äsch. Och idag var jag i stan och tog en mysfika med Maria. Tror vi hann ventilera ut allt som fanns att prata innan det bar av hem igen. Mycket fint! Mötte upp grabbarna grus on the way och nu vankas grillkväll på Markus residens och en tur till kanalen med Amos latero. Så asså det är mycket som ska donas i skrivande stund, i och med att jag sitter half-naked och skriver detta. Vad har hänt med mina kläder?! Allting är fult.
Och förresten vet ni hur svårt det är att dra en snygg pose när någon tittar på. Tyckte jag såg riktigt fierce ut innan det kom ett asgarv från andra sidan bordet.. Men anywhooo, måste rusa. Ha en dunderkväll ni, så hörs vi! Pöss

Ärkepessimisten har talat.



Nu blev det sådär igen. Mitt day-to-day life attackerade mig och livet tog en u-sväng. Vill inte göra annat än att rulla in under en sten och dö. Men jag hittade ingen tillräckligt stor sten tyvärr så har bosatt mig i sängen istället. Och bölat. Och när jag inte gjort det har jag försökt trycka i mit lite mat men kan typ allt som allt käka en halv nudel innan jag vill spy. Helst på någon. Utöver det så har jag dessutom gått och blivit skitful. "Ha ha ha" - tänker ni nu. Lägg av :(
Nä men helt seriöst, mitt hår liknar resterna från förra årets majbrasa och aknehärvan jag gått och skaffat mig i pannan är inte att leka med. Sammfattningsvis ser jag bara bedrövlig ut, och det suger.

Så jag känner mig stabil alltså. Har mobilen avstängd för det mesta, håller mig borta från facebook och funderar på hur man möjligen skulle kunna ta sig ur det här. Supa skallen i bitar var ett alternativ sa någon, ja men dåså.

Damn den mf som säger något om positivt tänkande nu. Muckar du med mig så muckar du med döden.

Satan i gatan

- Veronica Maggios nya album är nothing but feel-good för själen.
- Slutar mer eller mindre i skolan imorgon. Uhm.
- En kaffe i solen funkar det med.
- Om SJ sammarbetar så befinner jag mig i götet om ett par veckor.
- På söndag ska mina danskiddos stå på scen för cirkus femhundra personer. Känner hur mitt mentala psyke långsamt, långsaaaamt, ballar ur.
- Dags för årets konsertsommar att dra igen snart (!!11!!!!!!1ettettett).


Letar mig ut, blinkande ljus. Andas, andas, allting snurrar runt.


And here we go.



Kommer ihåg det allt där, tagna för nästan ett år sen nu,mer eller mindre. Minns hur jag mådde då, vad som gjorde ont i hjärtat, vad som kändes jobbigt då, and so on. Och since that, har jag gått igenom massa jävla crapload of shit (en himla massa bra saker med), och nu kan jag nästan inte alls relatera till allt det där gamla. Undrar lite över det faktiskt.
Vad hände egentligen med the sensitive side of me? Känns som man varit borta ett halvår eller något, så in i helvetes fokuserad på att inte ha sådär förbannat ont i själen eller att försöka inte känna allt det där som gör så ont att man inte ens märkt vad man gått och blivit för person. Och nu ba BAM så kommer allt at the same time.

Ska ta en recover och börja om eller något. Är så otroligt trött på allt det här falska, non-caring bullshit-et/what so ever. Vill inte vara sån längre.

It don't make any difference to me, what the world thinks about us baby.



Mhmm, fina helgen. Nog för att det var mer typ murded on the dancefloor i fredags och absolut dött där ett tag så hade jag Olivia en fabulös kväll med halvcreepy jordgubbsdrinkar och grymma moves on our own. Hehehe.
Men dagen efter var ju tyvärr inte lika fabulös och mitt humör när klockan ringde var på nivån under bedrövligt.. Jag var ful som stryk utan överdrift och mitt hår luktade typ som en exotiskt blandning av rök och djungel.. Åhåhåh vad ni ville vara mig då. Hann med en dusch där och sjutton koppar kaffe senare så ba TADAAA - Ny människa. Sen bar det av mot jobbet.


Hamnade hos Blanca efter det med lite förmys innan vi rörde oss mot Jarlaberg. Svingo kväll med typ 275420 nya ansikten och bra musik, untza untza där ett tag innan vi for vidare. Skön cykeltur mitt i natten och absolut helt skevt sällskap på bussen innan vi landade hemma hos Blanca igen. And I'm telling you guys right now, aldrig heels om ni ska gå sjuhundra mil, cykla och dansa röven av er på en och samma kväll. Fyfarao vad ont jag hade igårkväll. Mahh. Men anywhooo, prima kvällar alltså. Feeeeeet helg!


Får ingen luft, blir knuffad runt. Jag dansar men jag känner ingenting alls.





Lördag kvälls bravader med våldtagen bildkvalité.
Pic's tagna by lite vem som och editade by moi (OOHHH informationsoverlode här. Anteckna1!)


Jag ser dig prata men hör inte ett dugg.



Alltså jesus vad varmt det är ute! Känner för att bara gå och göra sweet sweet love med vädret. Heheh. Käkade mysfrukosten på Blancas Casa tillsammans med isa today, och det följdes av värsta latisdagen i solen. Har samlat på mig lite fler fräknar och ett par bruna ben så livet är frid och fröjd nu fasen.

Återkommer om ett tag fellas!

Kan vi inte vara nära bara en minut.





Tjaba! Bloggar lite hurtigt sådär ifrån mobilen i skrivande stund. Är on my way till storstan va för lite partaj. Bestämdes typ för en halv sekund sen så ni ska veta i vilket jävla tempo jag duschade, tämjde manen (aka håret), slängde på mig make och yadayada. Det var nästintill sinnessjukt faktiskt! Lookin' damn sharp nu så att säga, men det klart man inte hinner ta kort den gloriösa stunden i livet man faktiskt är relativt snygg. Typiskt bahhhh. Men anywhoo, på bussen alltså. Är svintaggad och hoppas på lite murder on the dancefloor folk och träningsvärk i kinderna efter too much skratt. And so on, ni fattar. Pöss på er finisar, ha en fin kväll!

The funny thing is nobody ever really knows how much anybody else is hurting. We could be standing next to someone who is completely broken, and we wouldn't even know it.




You're barely waking, and I'm tangled up in you.



Hahaha. Här är vad vi kämpar med just nu. Med sömnen. Klockan är typ tio va? Och jag är shlutt som människa. Samma visa igår.
Slösar min sista energi framför här, goslåtarna igång på spotify och typ sjuhundrade koppen te också. Så himla pömsigt.
Imorgon måste jag upp och jobba vid halvtio och herremingud, så tidigt har jag inte kravlat mig ur sängen på en vecka.
Och jag menar, jag fuckar upp min dygnsrytm på två dagar. Så määäään, det lär bli en process ja. Fy satan.

Hahaha och jag sitter inte buttnaked på bilderna. Promise! Or did I? .. Äsch, sleep thight♥


Måste fånga fle-e-er.



Gick och gadda mig också, vad gillar ni den? Jag tycker den blev riktigt FET.

You're strange. That's your charm.

Since last time spoken (ni börjar tröttna på att höra det va?) har jag; Tampats med alla påskhandlare på jobbet -holyy macaronyyy alltså, sketamycket folk som ville ha korvbröd och skit. Det tog aldrig slut! -, gjort Stockholm Stad med Alexander, knatat över till Isas casa och spelat gitarr hela natten, myst på balkongen, suttit i solen och skaffat mig typ 835963 nya fräknar, gått på nattpromenadis med mina fina kåmpis Amos, käkat glass i kungsan med Jenny (en vecka kvar tills blommorna!!!), blivit ett par snabba skor rikare, ätit dåligt mycket godis, hämtat hem syrran mitt i natten.. och fått fina sms från rätt person och pratat i telefon med gamla vänner. 

Så scheisse-fint alltså, glad! Pösss



Kepsbild!11!1 tjaa

I'm on the right track, baby I was born this way.


Let's have a toast for the douchebags.


Och alla komplimanger dom får slutar med "eller inte".



Kör en lista rååå.

Mår: Jo man tackar som frågar. Är förskräckligt trött men annars är mannen här väldigt nöjd.
Gör: Har disko i min ensamhet. "Wehoo Wehoo" Nä men faktiskt,  ska packa in mig själv i täcket och rådäcka för kung och fosterland.
Lyssnar på: Grabben här och funderar på om han inte jobbar som Justin Bieber undercover.
Imorgon: Ska träffa Alex som faktiskt befinner sig i Stockholm as we speak. I vanliga fall brukar han ju hänga i Motala.

PöZz


Don't be a drag, just be a queen.



Har fått sån jävla fin bränna idag, matchar en flaska ketchup på pricken. Om nån frågar är jag hot tamale utan dess like.
Tänkte att jag skulle klicka hem ett par skor också som jag kunde matcha till det hela, vore svingott så att säga.
Men fan, har kollat tre ställen nu, och storlekarna är shlutt everywhere. Blir galen. Mest galen på Ellos faktiskt,
"vi har storlekarna 36-40" och jag ba "HELL YEEAH" sen klickar detta glade fan sig in där och den enda jävla storleken
som fanns var 35. Motherfuckers.


Ringde lite folk sa vi syns aldrig mer.

Since last time har jag gjort en jävla massa skit. Och just idag mår jag apa. Har lite halvt skedat med toan all day long,
sovit som en död jävla sten, och gråtskrikit lite på mamma. Bankat huvudet i väggen sådär fashionabelt också, maniskt
pillat mig i naveln, och varit sketamesig i allmänhet. Men så kan det vara.

Käkade en bacon cheese imorse efter att jag vaknat upp hos Olivia med Matilda och mått som en spya(...), och holy crap
mitt tjockishjärta slog lite hårdare där alltså, nu med när jag tänker på det också. MAT ♥
Nu har jag haft en hell of a kväll faktiskt, men fått så mycket löve från annat håll så just nu as we speak är jag fett harmonisk.
All min kärlek till mina kåmpisar idag, det ba räcker och blir över här. Pöss

Rätt kefft

Ah vilken tur man har då! Tog en vända till Isas residens efter skolan och bestämde mig för att stanna för lite tacoo, sen visade det sig att danne fyllde år så nu käkades det tårta för hela slanten nyss. Är så jävla mätt och belåten att jag kan lägga mig ner och dö lycklig här på plats utan problem. Har varit fetapömsig hela dagen och känt mig typ allmänt ynklig, men sen kom jag hit och nu har jag nog ätit bort det med all sannolikhet. Dessutom är ju Isa så satans bra hon att bara hennes sällskap nog hade botat det hela också.
Sammanfattnings - skev dag som turnade out pretty damn good så att säga. Ventilerade lite tankar, skrattade så att jag nästan bröt revbenen och käkade mig gravid. Livet på en pinne. Fett mycket love nu. FEEEEL IT
Här är hon förresten. Raggarronny-frillan last year.

Just gonna stand there and watch me roar, but that's alright because I am a dinosaur.



Får ni också ångest när ni går in här? Förlåååt! Men är det inte för att jag är busy working med något annat så är det för att jag inte har något fabulöst att dela med mig av. Är inget stort fan heller av krystade inlägg med allmänt ordbajs som innehåll. Så ni får stå ut helt enkelt.
Men anywhoo, nog om det. Har hunnit med att jobba röven av mig i både skolan och jobbet since last time, stängde igår och hade matteprov i måndags. Jobbar dessutom till nio idag samt fredag och hade även prov idag plus ett till imorgon. See my point? Har dessutom träffat tjejerna lite granna, ätit gayflingor och älskat dom av hela mitt hjärta, deklarerat (HAHAHA), och klivit innanför dörren efter en jobbig dag i skolan - sett mig själv i spegeln och tänkt HOLY MF, VAD FAN GICK FEL HÄR? Ja ni ser, lite av varje.
Nu ska jag dricka femtioelvte koppen kaffe för dagen och slösa en timme innan jag ska till jobbet. Toodiloo

Jag vet hur du ser ut i inga kläder.


Tystnad, vänta, vänta, håll ut.


Peter you suck



Eftersom att jag och min peanut till brain var så duktig och raderade förra inlägget med dessa bilder så får ni dom idag igen.
Om en timme ska jag befinna mig på gymmet. Och det känns ungefär lika lockande som att bli överkörd av en buss. Har bojkottat all mat och annan näring idag, och istället beskådat nån intressant prick i taket ifrån soffan och tänkt onda tankar om matteboken. Så att ens röra på mig nu känns överflödigt. Det värsta är att jag måste vara på gymmet om två timmar, även om jag nu inte tränar. Viktigt möte att attenda på. Så att forstätta dö långsamt här verkar inte ens vara ett alternativ. Stackars mig.

Parta lite granna


Arkivbild från före kristus.


Alltså herrejävlar vilken kaos-dag det var på jobbet idag. Har haft stressiga dagar förut, men fasen det här var typ 953250453 gånger värre.
Fick gå hem vid halvåtta och nu har jag hunnit med att slänga i mig lite middag och typ göra något åt mitt svinto till hår. Blev ju ingen förbättring direkt men nu kanske jag inte skrämmer bort folket i min närhet så att säga.
Hursomhelst, finfin fika med Jenny idag. Vi blev bästa buddies med killen som ägde stället och var dessutom inne en sväng på PetSound. Och oh lord, hade gärna flyttat till det sistnämna stället. Kände för att göra sweetsweet love med allt som fanns där. Mighty.
Ohhhh nu måste jag rusa till bussen, vankas artonårspartaj på byn. Pössar

Vi går på rad, sotiga barn. barfota fötter genom hela stan.


Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.



Har ni hört Maggio's nya? Så fin. Jag tror mitt hjärta blöder. Får ursäkta för hundramiljonte gånger för att jag inte skriver, men jag har typ dött. Ett stycke sliten tjej har kämpat sig igenom den här veckan. Mår illa om vartannat och har ont i kroppen, sover apdåligt på det också så om jag nu hade any kind of dygnsrytm så är det totally messed up nu. Fattar inte vad som hände, mådde helt prima och sen ba BAM så attackerade livet mig. Och nu har jag blivit värsta sentimental-junkien som inte klarar en kvart utan att gråta för något helt orelevant som att typ stoppknappen på bussen inte funkar. Känns bra när man är 17. Suck. Det är inte lätt när det är svårt.

Om nån ville anteckna.



Hmm. I skrivande stund sitter jag i soffan och känner mig ynklig. Är för ful för att visas in public idag och har dessutom huvudvärken från helvetet just nu i detta nu så well oh well, sammanfattnings är vi inte så game atm'. Grädden på moset är att mina grannar ovanför bedriver skrikopera och dammsuger i ett, blir en härlig kombo av något som låter ungefär som om någon kör över en katt. Mysigt.

Pratade med någon idag som kände lite som jag tror jag, och på något sätt är det ändå lite stöttande att veta att man inte är en total a-loner om att känna det som att man mår mer dåligt i överlag med bra stunder än tvärtom. Trots att inget är fel liksom. Hur det nu kan vara så. Trodde att jag var absolut ensam om de här gloriösa dagarna då jag inte orkar kravla mig ur sängen utan istället ligger kvar och glor i väggen i fem timmar. Eller typ gråter som ett barn åt Extreme homemakeover.. Eller när någon åker ur Top model. Eller lejonkungenfilmen i allmänhet. Eheh.

Anywhooo, nu ska jag dricka te. Bästa téet jag har nu också. Jag skämtar inte, har funderat över mitt förhållande till sängen och det kanske, kanskeee finns en möjlighet att jag gifter mig med téet istället. Och med det sagt måste jag nog avsluta det här inlägget, det blir ingen karriär för mig inom bloggyrket. Jag kan ju inte vara seriös för fem jävla öre. Hejdå

Först kommer allt, sen kommer allt. Sen kommer ingenting.





"Vi hörs aldrig mer
" har jag lust att skriva. Men så är inte fallet. För imorgon eller i övermorgon kommer jag säkert känna annorlunda. Gillar inte ordet jobbig och mitt eget namn i samma mening. Gillar inte sura poliser eller att åka buss ensam ledsen. Gillar ingenting. Är det okej att dö mentalt som sjuttonåring? Hejdå världen.


Love is giving someone the power to destroy you, but trust them not to.



Fina kvällen igår. Lagade mat, lyssnade på musik (en och annan håkanfantast gömde sig där faktiskt), och skrattade så att jag fick träningsvärk i kinderna. Avslutade kvällen med skräckfilm tillsammans med alla andra och somnade utmattad alldeles för sent. Bästa

Lägesuppdatering


- Debaser i höstas´

Hola. Det känns lite som att mina uppdateringar kommer lite på måfå här senaste tiden. Men mään, det här har varit en hell of a vecka. Och än är den inte shlutt. Har kommit hem runt tio varje dag och sådär fashionabelt fått slänga i mig ett halvt äpple till middag medans diverse möten, dansgrejer, filippas slutkonsert och jobb har tagit upp tiden. Det funkar kära ni men det blir ju dessvärre inte mycket tid kvar för er, som sagt. Sorrylorry.

Hursomhelst, ikväll ska jag till Elins residens och käka TACO! Hehe. Känner att det mycket väl kan bli veckans höjdpunkt då mat inte varit min högsta prio, inte sömn heller för den delen. Så jag ska strax slänga i mig sjuttonde koppen kaffe nu, försöka att inte gå bananas av trötthet och släpa mig ut i det råäckliga vädret. Pöss

RSS 2.0