konversation

Kristoffer - * pratar med carro *
Lärare - KRISTOFFER DET HÄR ÄR FEMTE GÅNGEN JAG SÄGER TILL DEJ ATT VARA TYST !!
Kristoffer - men kan du inte bara hålla käften..
Lärare -  DU PRATAR INTE MED DEN TONEN TILL MEJ, GÅ UTIFRÅN KLASSRUMMET GENAST !!
Fanny & nathalie mm. i kör - måste du skrika så mycket, man får jätte ont i huvudet ?!
Lärare - MEN DET RÄKCER NU KLASSEN. HÅLL KÄFTEN !
Paulina - borde du  verkligen säga håll käften till oss nu när du precis skickat ut Kristoffer för att han sa så till dej ?
Lärare - ......


oh if you feel like it then please sing along


39 kronor för båda! mig <3 bokrean.

hejhej kompisar. idag tog jag mej upp ur sängen redan klockan tio. därför att jag skulle åka och träna. det blev ft i dag igen och den här gången fick vi prova att lyfta skivstänger, och eftersom jag är ungefär lika stark i armarna som en mask ( som vad jag vet inte har armar ) så gick ju det inte så bra... när jag tränat klart gick jag till min mammas jobb. där åt jag lite lunch och sen följde jag med henne och handlade. jag köpte böckerna ni ser på bilden och lite andra småsaker. efter att vi handlat åkte vi hem och gjorde tacos och sen kom våran granne hit och åt med oss. nu ska jag titta på en film och äta lite godis. kramis.

i thought i wouldn't be able to live even one day without you

hejsan. idag har jar varit inne i stan och träffat lite människor. förs så åkte jag dit med min mamma och lillasyster för att träffa min mormor men sen när dom skulle hem så åkte jag och träffade elin och steffie. vi tittade i lite affärer men jag köpte ingenting faktiskt. nu ska jag snart ta något att äta för sen ska jag iväg till ettan med sampa. pusspuss.

tävling tävling täving

designadinblogg och gratismode har nu en superbra tävling där man kan vinna 500 kr på ett presentkort i en butik man kan välja själv. det enda du behöver göra är att bli medlem på gratismode och sen skriva ett sådant här litet inlägg om det på din blogg. och om du inte är medlem på gratismode så kan du lätt bli det och det är helt gratis, dessutom får du femtio startpoäng nu också!  ( :

bli medlem på gratismode här!

 
och gå sen in och anmäl dej till själva tävlingen här !

Alain Clark - blow me away



hejhej kompisar. idag ska jag vara hemma och antagligen plugga -.- , jag har franska prov när jag kommer tillbaka till skolan och franska är inte en utav mina starka sidor. förutom att plugga så ska jag träna idag igen och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på mer. några förslag kanske ? : )

it's like chasing the very last train when it's too late


tack för att du finns.

hejhej. nu har jag precis kommit hem ifrån elin. vi hade det superbra och lyssnade på swingfly, åt pizza, skrattade och pratade om allt möjigt. strax ska jag åka till bodyjoy för att gå på ft men först ska jag lyssna sönder james morrison låt love is hard. kramkram.

swingfly - touch and go


If it was easy, it wouldn't mean nothing tough.

 
and it kicks so hard it breaks your bones. cuts so deep It hits your soul,
tears your skin and makes your blood flow. It's better that we know that love is hard.

I tried to forgive but it's not enough to make it all okay

hejhej. först måste jag nog bara säga förlåt för att jag inte skriver någonting längre. men allting är rörigt och jag mår bara konstigt. idag ska jag iallfall bara vara hemma under dagen, men sen ikväll så ska jag hem till elin och sen sover jag kvar där. ha det så bra.

and if I let you go, I'm the only one to blame

hejhej vänner. idag har jag för första gången sen jag fick min kamera tittat på instruktionsfilmen. och jag har också försökt att förstå mej på min superblixt. och om det gick så bra att lära sej något vet jag väl inte men båda hade visst en massa bra funktioner som jag inte ens visste om... förutom allt det så har jag varit i nacka för att lämna in min mobil för tredje gången nu, den här gången var det därför att luckan inte gick att stänga . när vi väl var hos tre så sa dom att den var så därför att dom visst hade glömt att skruva tillbaka en skruv i mobilen förra gången den var inne på lagning. *suck* nu ska jag i allafall få en helt ny likadan och vi får väl hoppas att den funkar bättre. nu ska jag äta middag. pussgurka!

but in my head i'm close to you


mej <3 james morrison

visst hittade jag en väldigt fin video till också : )

close your eyes and clear your heart

hej vänner. idag var det sista dagen i skolan och nu väntar en hel veckas härligt lov. jag ska slösa bort det på att umgås, träna, fota och självklart att sova. imorgon ska jag på bio med familjen och på söndag ska jag träffa älin pälin.

pyss


om tjugotvå dagar blir jag femton år

här är min önskelista : )
klicka på bilderna för att komma till hemsidan där sakerna säljs



stativ till kameran. jag vet att det ser himla fjuttigt ut på
bilden man det kan faktiskt bli lika långt som jag. : )



Kameraväska. ( i länken blir väskan grå, jag vet faktist inte varför.. )



världens sötaste hörlurar som jag helt enkelt måste ha :D

we hate so fast and we love to slow



hejhej. egentligen borde jag inte skriva det här inlägget efterom att jag praktist taget drunknar i franska. jag tror faktiskt ibland att jag har haft oturen att få den elakaste franskaläraren i hela världen. vi får alltid minst två läxor i veckan och dom innehåller alltid minst 20 glosor, två sidor franska att läsa och en sida grammatik. usch. förutom allt pluggande så hade jag tänkt träna och sen så ska jag ju såklart titta på grey's anatomy som har säsongsstart ikväll klockan nio på femman. : ) pussgurka.

what if i finally get to the place that I think is home, and i don't belong



hejsan. idag har jag varit på skolbio med min klass. filmen hette Freedom writers och den var faktiskt väldigt bra. den handlade om en klass som från början knappt kunde vara i samma rum därför att dom började bråka hela tiden på grund utav vilket gäng dom kom ifrån. Patrik Dempsey från Grey's var med och han var lika gullig som vanligt. hih : ). nu ska jag skriva ut lite bilder ifrån dokumentationen i skolan som inte alls är rolig längre eftersom att anna-tråk-karin bara förstör allting. bu för henne!

it's hard to believe i ever laughed at anything you said



hejhej kompisar. idag har hela min klass varit på kyrkettan. jag tror nog att dom flesta vet vad det är men i alla fall så går man dit för att prata om olika saker, idag pratade vi om livet. det är ganska så mysigt där för man får sitta i stora soffor med filtar och mest lyssna på när dom andra pratar. klockan halvtvå fick vi gå hem och då följde jag med älin. vi drack smoothie och tog knäppa kort med hennes webbkamera :D. nu ska jag iväg till body joy igen och träna lite.
puss på er.

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return


if you dont stand for something you fall for everything

hejhej sötaste läsare. idag ska jag åka och träffa Emma. det var superlänge sen vi sågs så det ska bli kul. en annan rolig sak är att jag ska få ett x-box 360 plus guitar hero idag. och sen tänkte jag träna på body joy också. puss på er.


emma och jag förra sommaren : )


lacoste love of pink

reklamen är så himla fin.. ( :


oh rainy days when there's absolutely nothing to do

hejsan sötisar. idag har jag ju varit på bio och när jag var där så såg jag både Caroline af Ugglas och Shire ifrån. man fick gratis frukost där och det fanns flera fotografer som tog kort. det var en insamling också till hjärt & lungfonden så dom fick en megacheck på hundratusen kronor ifrån Disney : ). efter bion åkte jag till nacka forum för att hämta min mobil som legat inne på lagning i två veckor två gånger på en månad nu. och tråkigt nog så är den fortfarande inte lagad. : (

pussgurka.

all the things i think they're thinking


en hjärtbild lite sådär en dag för tidigt  : )

you turn my world upside down

hej vänner. idag är det äntligen fredag. ( och även om det är den trettonde så är jag glad att det är fredag ) idag har jag varit på café sasta och lämnat mitt cv så nu får vi hålla tummarna på att jag får ett sommarjobb där. imorgon ska jag gå på bio och sen på kvällen ska jag sitta barnvakt. ha en bra fredag hörrni. <3

all the good has gone away, gone away

hejhej, idag har jag inte gjort så mycket men jag har en väldigt massa saker som måste göras nu så därför skriver jag bara ett sånt här litet mini inlägg för att visa att jag inte dött.  : ) pyssar.

i find no words



the quiet scares me 'cause it screams the truth

hejhopp. idag är det måndag och trots det så har dagen varit riktigt bra och jag tror att det beror på vädret. jag längtar så himlans mycket till sommaren och idag sken ju solen och det var någorlunda varmt så man kunde tro att det nästan var vår i alla fall. och även om det inte är som sommar det är ju tusen gånger bättre än allt det tråkiga gråa som har varit hela helgen. den här veckan har jag ganska så mycket som måste göras med skolan men det känns som att allting kommer att gå ganska bra så jag hoppas det. nu har jag misnt en timmes läxor att göra och sen ska jag försöka äte lite middag också. puss på er.

this is not the way i want my story to end



hejhej kompisar. den här helgen har jag gjort lite olika saker. fotat som ni kanske har märkt och sen har jag bakat muffins, tränat, och faktiskt pluggat lite. tråkigt nog så har jag inte mindre än tre prov nästa vecka. blä. snart ska jag gå och äta lite middag och sen ska nog sätta på en film tror jag. puss på alla.


but fear surrounds me like a fence, i need to break free



how did i let you slip away when I'm longing so to hold you



hej sötkorvar. idag har min dag varit betydligt bättre än igår och jag mår nog ganska bra igen. på träslöjden byggde jag och elin fina små gubbar som vi kallde för liselottar och efter skolan så följde jag med min lillasyster till gustavsbergsbadet. där fångade vi snöflingor på tungan samtidigt som vi badade. nu ska jag krypa ner i min säng och sova lite. godnatt! : )

you washed away the best of me


wild horses i wanna be like you

idag är en sån där dag när man helst vill krypa ner under
täcket och ligga där under ända tills man ruttnar bort.




maybe the world will understand one day




jag älskar dej klantskalle : )


i'm scared for this emotion, for years i've been holding it down




hejhej sötnosar. idag har jag gått i skolan och den var lite sådär. men efteråt var det ju dans/teater och den skulle ju bli jätterolig och så men det är en lärare där som tror att hon ska bestämma över allting och att allting ska gå precis så som hon vill och det känns inte så roligt när dans/teaetern var någonting som klassen skulle få göra tillsammans som en kul grej.

förutom skolan och dansen så har jag pluggat till matteprover som är på fredag och sen så har jag spelat gitarr. jag har faktiskt lärt mej lite grann nu : ) pyss.


just like a shadow i'll be beside you

hejhej. har precis kommit hem ifrån miranda. vi hade det jätteroligt och
sjöng singstar, spelade spel och tittade på film.






nu ska jag packa min träningsväska och sen så ska jag till bodyjoy på step och core.
pyss.

RSS 2.0