fade into darkness



Bröööl. Internet lägger av stup i kvarten och mitt tidsfördriv för denna kväll skulle vara att kolla serier illegally och käka popcorn. Men nej.
Får se om marcus och william släpar sig över istället, för lite sweet sweet hanging på min baksida. Antingen det eller alternativt
upptåg inne i shtaan. Inget gör mig taggad egentligen. Har ett downfall. Först kommer allt sen kommer allt och sen kommer ju inget.
Vill inte detta nej.

I liked you better when you did not talk



Lördagkväll. Sitter ensam på en öde perrong, nynnar samma sång. Minus sju. Röker fyra cigaretter i rad. Inget gör mig glad.

blinded by the lights



Alltså jag älskar min granne. Han är fan multi-mannen med extra kombo big time. Typ superman, allas räddare i nöden, kung, ja kalla han vad fasen ni vill - men han fixar allt. Han kör buss, är föreningsordförande i området, hugger träd, klipper gräset (ingen liten sketen en va, vi snackar herrejössesmaskin som man kör runt med), annordnar föreningsjox och, är pappa också. Han var inne och handlade av mig häromdagen, - "vill du ha hjälp?" "jag? NEJ GUD NEJ". Samtidigt som han pratade i telefon i ett sånt här litet headset som sitter fast i örat (no homo), körde kundvagn, scannade varor med sin scanner och var trevlig mot en bekant. Och allt detta gör han i sina SL-kläder. Det bara osar "ALLTID REDO" om honom. Är inte den här mannen gud så vet jag inte vad.

I'm giving you my own, but i'm not the girl you taking home.



hej hej hej. Hur mår ni? Gjort något galet? Det har inte jag gjort i alla fall, det vill jag lova. Sov till halvtvå och har vandrat runt halvnaken här hemma since then. Ska strax kuta till bussen för att möta upp blanca. Vankas som lite mysarkväll på hennes ressi, med isa också. Smaskig kombo. Lite lägesupping bara, ifall ni undrade. Pöss

Follow rivers




Say no more


Baby i was not born this way



Idag är det inte kul att vara jag. Är så himla schyrre också så jag tänkte visa er exakt hur jobbigt det är. Ser ni påsarna under ögonen? tre timmars sömn gjorde dom. Är snorbakis och utmattad. Jobbade hela långa dagen idag också och det krävdes mycket av mitt lilla sinne att inte ragea när all choklad jag la upp i hyllan trillade ner igen. *luuuugn och fiiiiiiin, såjaaaa* fast på insidan *men ditt satans (diverse svordomar/könsord) äckelhelvetes jävla fanskap, ska du dö???????????????????? SKA DU DÖÖÖÖ?" mmmmhhhhh. Men annars så var ju igårkvällen fab. Isa smsade när jag låg döende i soffan om fest inne i stan - "jaaaaaaaa men det är klart vi ska dit gumsi, kör ba kör!!!!!" borde skrivit " fest? Jag? Nej gud nej jag hinner inte det ska ju gymma, läsa illustrerad vetenskap och käka sallad. Städa huset också! Ja jesus! .
Suck.. Fin lägenhet var det ju i alla fall. Bidde spontanhäng på något tak efter det också med mysiga människor och en oerhört spännande bussresa hem. Hahhaha.. Mår inte lika prima as we speak och ett lass ångest har flyttat in här hos mig, vi trivs inte alltför bra ihop tyvärr och dessutom måste jag gå och duscha så jäkla badly. Har typ gått upp fem kg kroppsvikt pga torrschampo. Ligga?

bang bang bang






Blogga? Jag? Nääe




Finafina vännerna på första bilden och tidsfördriv med prio ett på andra. "jag går bara ut och blåser bubbler mamma". Hon undrar nog också vad det ska bli av mig. Åkte på spontanis hos marcus igår, hela kvällen är ett virrvarr men hade sjuhelvetes jäkla roligt. Det blir ju alltid bäst när man är med people close to heart och jag hade dom där hela bunten igår. Mikket praaahhh dvs, myspys. Väcktes av ett "du var så kul igår" från peter och fantastisk huvudvärk. Och nu bor jag i soffan. Har haft tidernas mest kulinariska upplevelse i form av chips och cola precis, samtidigt som jag kollat dåliga repriser på trean och bankat huvudet i väggen. Men inte a cause of ångest idag inte, nejnej utan för att grannarna har hamrat och dragit möbler ständigt sedan halvelva imorse. Och det är så fantastiskt mysigt när man ligger nedanför och mår som rabies i mänsklig form och så kommer en jordbävning ifrån dom var tionde sekund . Och jag brukar inte hänga upp mig men det här är madly, dom muckar gräl.


Ärlighet varar ju ändå längst



Var på grinda också. Levde ut självaste pripps blå reklamen och myste vid hamnen tills solen gått ner. Puttenuttigt.

So sick of love songs.



Cha cha. Blev lite tyst på skriverierna här serni, pga ett och annat. Harry Potter däribland, keka påpkårn och ha gråtfest för att det är finito nu. Shlut på Potter, god damn vad det känns. Jobbat har jag gjort också, som fasen. Lovar och svär att korglyftandet kommar att bli min död. Släpat mitt ass till gymmet, och tagit träningsvärk till nya höjder. Druckit kaffe/te i mängder och vart lite ledsen hest. Men glad också. Som det alltid är. Och nu får vi se hur det blir va. Är inte den som är den.

Seeing is deceiving, dreaming is believing. It's okay not to be okay.








this is letting go.




I could stick around and get along with you.




Men jag har samma trasor, går å röker samma marlboro.



Har svidat om, tämjt manen och kastat på lite make. Och det bidde lite improvement ändå måste jag säga. Och nu sitter jag i isas residens och taggar för att pizzan ska bli klar i ugnen. Ni får ha en svingo kväll vänner, så hörs vi! Pöss


Talk shit about harry potter and we'll avada kedavra your ass.


Men jag är glad ändå



Hoho! Oj ja alltså igår så tog livet en rejäl u-sväng. Och en ruggig sådan. Vaknade av ångest typ sju gånger inatt och fick gå upp emellanåt bara för att inte dö. Och imorse efter sisådär zero timmars skönhetssömn hade jag både huvudvärk och såg ut som en röv. Märkligt otrevlig kombination. Ville lägga mig ner och böla på plats men så kul skulle vi inte ha det. Kletade på lite mascara i stället, åt en halv macka och begav mig ut i ösregnet. Knappt nån som handlade alls på hela morgonen vilket lugnade mina nerver lite grann i alla fall. Fick pilla med ciggkorten och fylla på skåpen all alone. Helt ok i jämförelse med eftermiddagens hets. Langade en jävla show där när jag sprang mellan kassorna och såg ut som en pundarlodis med smutsigt hår. Fräsch. Har duschat nu i alla fall, dränkt mig i hårinpackning och rakat benen. Luktar persika också haha, lite lätt exotiskt. Så nu är jag ju faktiskt fräsch, eller fräschare kanske. Mamma och Filippa åkte nyss för att se nya Harry P utan mig, "ja men du har ju alltid andra planer" och jag känner mig fett övergiven. Som en liten hundvalp typ. Tänkte att jag skulle ringa nån men alla är busy working så läget är in progress. Eller så har jag helt enkelt inga vänner, så kan det ju också va. Buhu

Blogginlägget från helvetet del 3.

Krälade precis runt på golvet som en newborn. Mammas kille trixar med inredningen här at home (vilket är bra) och en shhpeegel skall sättas upp i mitt rum. Plus ett eluttag (har levt på scart från hallen innan. liten sketen ljusspringa i dörren varje morgon där solen skiner in i mitt fejs och väcker mig halvfyra. why god why?) och fungerande lampa. Japp. Spegeln var ju dock fel färg (svart,vitt,grått skare va) så målats har det gjort. Därav golvkrälningen. La ut tidningar, duktig as hell, och tejpade och shizzl. Men nog fan är det färg på golvet, och på spegeln, och på mig. Men det gör ju inget för jag färgade utväxten igår och den vart typ gul, och lite grått på det ger det hela en skön "suprise suprise!!" känsla. Mmmmmm wehoo wehoo.
Trevliga familjen har plockat fram grillen därute också, dricker öl a la sommaridyllen. Puttenuttigt. Men jag fixar inte självmordsvädret eller huvudvärken so to speak. Så planerna är 1 - rådäcka här och nu. Eller 2 - sno ölen och dra. Det sistnämnda känns som bäst alternativ men det vore ju inte såååå lämpligt. Tyvärr.


Om sanningen ska fram



Livet har på sin höjd varit så roligt som det ser ut att vara på bilden idag. Mitt sinneslag är inte helt hundra dvs. Vill åka buss och glo på regndroppar som rinner på fönstret samtidigt som oerhört sorglig och hemsk musik spelas i bakgrunden och matchar hela siutationen. "Ja gud vad det är synd om henne".  Har tagit på mig lite mer än vad som behövdes så nu jobbar jag varenda dag tom fredag nästa vecka, och det ska bli skapligt intressant att se hur man mår då lagom till den helgen. Dvs ruggigt sliten, 1-14 hets-ätnings-strokes, lite banka huvudet i väggen gråt,  vara groteskt ofräsch och ohångelbar så in i helvete. Som gjort för en utekväll. Det värsta är att jag kommer börja klättra på väggarna om jag inte får göra något som är roligare än sova/äta snart. Funderar nästan på att börja spela farmville eller diverse igen för att få tiden att gå. För att plantera låtsas-jordgubbar och klappa cyber-kossor är ett sånt sjuhelvetes fritidsintresse. Ja antingen det eller så skulle man kanske krypa in under sängen och bosätta sig. Fett mysigt med dammråttorna och en snuttefilt, naaaaaww. Herregud.. Hejdå


Vad ska det bli av mig.








du du du



Sha sha. Hade en otroligt kreativ morgon idag må ni tro, jag sov till två. "Om du inte går upp nu så kommer du växa fast här fetto" Sen så gick jag upp.
Åt frullis ute i solen och var fett nöjd med livet ända tills det blev muligt och små tiny regndroppar landade på mitt ben. Tjåååkigt.
Det är så fint att man blir så down to earth så fort man har lite tid här i världen. Har typ läst sjutton böcker och filosoferat på livet i två veckor nu, och man blir fett harmonisk. Fast det har väl ingenting med att jag haft någon deep deep lesson about life här utan antagligen för att det är sommar och man mår lite mer fint då än annars. Förmodligen. Men annars är det prima, kom precis hem från myskväll på Williams balkong med madde. Drack kaffe och prata om liveeet. Som ju ser så jävla annorlunda ut nu än för ett år sen. Det är helt galet och lite läskigt men antaligen mest bara bra så. Och lite tragiskt också när man kommer fram till att det nästan bästa som hänt sen dess antagligen är kärlek och alkohol. Tyvärr. Fast inte i samband med varandra. Men sen blev jag typ fjorton år igen ändå för jag fick åka moppe hem bakom william och vinden förstörde mitt smink och hår och det kändes typ nästan som högstadiet. Förutom alla lost känslor och hormoner och "ingen tycker om mig" och yadayada. Ni fattar. Nostalgitripp. Och tur var väl det. Fatta att behöva gå i högstadiet igen. Herregud nej.

So i can shake you.


big or small, lies are lies.



Lyssnar på fina mannen här på jorden och vill liteee (men bara pyttelite) grann att det ska vara förra sommaren då vi stod på mosebacke med biljetterna i hand och pratade med männskan. Oskar linnroooos. Tycker dock han blivit en liten bitch nu när han inte spelar någon annatstans i sthlm än på grönan. Va sån ba. Va sån. Annars så sitter jag hemma och tycker att livet är relativt tjusigt. Började jobbet idag efter semestern, back to basic som gäller men tycker det är helt ok. Statsministern var ju inne idag dessutom och det har väl inte hänt någonsin på tusen år så det var BIG. Haha, snackisen som gick när han kom in och alla försökte spela icecool. Gick inte så bra alls haha... Nä men jag ska faktiskt ägna en liten puss på pannan till isa, den kvinnan alltså. Hon är så bra att jag blir pirrig i magen, frugan. Det är med henne jag haft alla seriösa mentala break-downs pga pojkar/skolan/familjen/pms till att störtböla på golvet för att någonting var så kul. Så fasikens bra är hon, för att inte tala om hur fin hon är att se på. Om du läser isa, PÖSS PÅ DIG. DU ÄR SKITBÄST. Nu ska osten göra annat, vi hörs vänner!

It hurts to say but i want you to stay. Sometimes. Together we fall appart.








Tell me something sweet to get me by.


Vi faller så fort, vi reser oss upp.



Hallooo. Instagram är ju så förbannat kul, inte ett litet dugg alltså att jag hade bloggat om inte de förvandlat mina iphonebilder till något fashionabelt trashy. För lite så det ser ut ju. Har ni det själva så heter jag amandra där också.
Men aaaannars rå? Jomen det är fint. Känner hur en veckas halvtaskiga sömn börjar ta ut sin rätt, även om gårdagens sitte-uppe-till-fem enbart var självförvållat. Man blir liksom lite seeeg i kroppen säg, och lättirriterad. Mest lättirriterad. Skulle använda våran pretentiösa kaffemaskin i morse, tacka jag hederliga kaffekokare va men nej här kör vi en fet jäkla bjässemaskin med sjuhundra knappar. Så jag stod där i all min o-morgonmänniskaprakt och skrek rakt ut när fanskapet inte gjorde något kaffe. Och när jag äntligen lyckats få den att spotta ut lite, liteeee kaffe, jadå kommer pappa och visar att "såhär ska man göra" som det var värsta baggisen. My ass. Det blir pulverkaffe hädanefter.


Lägesuppdatering



Väderleken kan man ju inte klaga på och inte heller planerna för dagen. Jordgubbstårta för att fira en relative och utemiddag ikväll.
Dvs, sällskap. En vecka på landet som den enda som inte jobbar på dagarna får vem som helst att go bananas av tristress.
Imorgon ska jag dessutom hem igen. Hejåhå

Du tittar på mig nu, du tittar inte som förut.







Istället för att dricka kaffe - fotade lite blommor och annat töntigt, klippte gamla favvojeansen et voila! och promenerade vovven. 


Be kind, for every one you meet is fighting a hard battle.


Tänkte ut en dialog mellan oss och allt.

Halloo på er. Åh usch inatt sov jag inte vackert det vill jag lova, hade både en och två mardrömmar efter att jag sett solen gå ner och upp igen. Hatar det, jag hatar att försöka sova. För då ligger man bara där och tänker på allt. Sånt man inte ens tänker på annars och jag kan inte låta bli att bli skitparanoid. Inte liksom - mamma hjälp det är lejon under sängen" utan verkligen, det är någonting här. Så då sover jag inte. Pillade på min phone två timmar innan jag satte igång tvn. Enda vettiga som fanns utom typ porr och spin city var ju disney channel. Fast det har väl aldrig varit vettigt det heller, haha rösterna är ju sneaky som fan. Nä men låter som tvättäkta mesen här men det är rätt obehagligt, hela grejen liksom. Känns som man sover fast man inte gör det och shizzl. Uschusch.

Men anyhow, känner jag mig inte för sharp idag alltså. Har bara legat på balkongen och solat och spanat på människorna på andra sidan vattnet. Och nu har jag typ duschat precis, luktar vattenmelon av schampot och längtar efter kaffe. Fasen att mjölken är shluuut. Får hitta på nå annat, Pöss




Fyra på morgonen kan inte sova


a little emotion behind every "I don't care"


The kids don't stand a chance


wasted youth



Cha cha. I tisdags stod jag nästan längst fram på allsång för att få se Håkan. Sjöng med allt jag kunde, grät nästan en skvätt för han är ju så fin och hade blodsockerfallet of my life. Sedan tog jag och Jenny vaxholmsbussen mot landet. Såg en film, hade girltalk om allt mellan jorden och rymden typ ja och sov halva dagen efter. Har sju miljoner kort på Håkan och har redigerat på ett ungefär två kanske. Men det går framåt. Snart.
Idag vaknade jag på fel sida av livet tror jag för imorse var det  fasen inte ett dugg kul att vara jag. Hade dock en stadsdejt planerad med elinpelin och om någon kan få en på gött humör så måste väl det va hon. Åkte vaxholmsbussen igen och det va skitjobbigt idag må ni tro, nog för att det tar 45 minuter, men ett dagis, ingen ac och så en upphakad speaker på det har ihjäl en utan tvekan. Hjärnblödningen jag fick efter att hon sagt "NIBBLE" sju gånger på 15 sek ska vi inte ens tala om. Grät nästan när jag gick av bussen, skulle hoppat i sjön men hur fan hade det sett ut här i stockholms skärgård, hela idyllen hade ju gått sönder. Ja herregud ja. Nä men nu ordbajjar jag bara, så ska runda av. Men puss på er, bjussar på lite håkanbilder sen så jag inte får så dåligt samvete för att jag suger på att blogga annars. Hejråå

The smell before the rain



magiskt men tragiskt


Do what you love. Love what you do.



Plockar smultron bakom huset, lyssnar på alla veronicas skivor, dammsuger upp alla spindlarna, går barfota i gräset, dricker äcklig varma koppen soppa, dricker te, klappar katten, kollar på bilderna på håkan, sover för länge, ser på film, och så vidare.


Man får inga pluspoäng bara för att man kan klara allting ensam.



Idag är livet jobbigt. Så istället för att vara till någon nytta för världen har jag ägnat mig åt soffan. Och därifrån har jag åstakommit så
mycket som att att pilla mig i naveln, dricka 35645 koppar kaffe, bölat lite åt oprah men inte för att programmet var sorgligt utan för
att det stod "the farewell season"... struntat i att bortsta tänderna, sovit nån timme till, tittat på svartvit film, inte fått tummen ur och
gått och handlat, ätit dåligt. Ja så ni ser, min mest sensuella dag på år. Himla trevlig väderlek också det må jag säga, eller kanske inte.
Har hursomhelst planer på att våldgästa Isas residens och kanske pimpla en kopp te eller fjorton. Sånt som vi är så bra på ihop.

Love is giving someone the power to destroy you, but trust them not to.


this too shall pass

Idag äcklas jag lite över min egen hygien faktiskt. Vågade inte släppa ut håret med risk för att det skulle att börja lukta exotiskt här hemma, för att inte tala om löven jag fick sortera ut ur det innan jag gick och la mig igår. Visst är jag fräsch? Ja jävlar. Menmen, festen blev inte så dum igår ändå. Ett gäng grymma DJ's, haha ett halvt ok dansgolv med tixlampa, svindyr importöl, och massa nytt folk att bonda med bland träden. Pretty damn good med andra ord, fanns bästa danskollektivet där också så vi hann vara murder on the dancefloor innan vi begav oss hem klockan sex imorse.
Haha så kul att det är så tiny som behövs, dra igång lite untzzaamusik på oklar plats och people will show up. Hoppas att det är för att folk gillar att parrta och inte för att man har dålig standard. Eller kanske både. Hahaha, men äschhhhh, det var göttt och ingen gillar ju stureP's egentligen.



Fest hos mange



Hej hej hemskt mycket tjej. Om två till tio minuter trillar Oliva in här, och sen ska vi på upptååg hemma hos Peter. Ryktas om en jäkla skogsfest sen igen, och alltså sommarens utemys i all sin ära men förra gången bröt jag nästan benet därför att oväntat stup dök upp. För att inte tala om mördar rivsåren jag hade i knävecket (!!!!) tack vare en satans taggbuske. Nä alltså, det är inte alls så glamuröst som det låter. Men det är ju roligt så förhoppningsvis är det värt det. Nu ska jag rusa, pöss!

En liten swing för hyresgästföreningen


Hallooo. Hade mysarkvällen nummer 1 igår, så himla pömsig. Det bidde både ett kärt återseende med gamla kollektivet och ett besök i Majas nya lägenhet. Lite thai take away efter det vid hammarby sjöstad och hahahahah Linnea tappade sin sko i vattnet. Så det fick bli till att gå på pinn-jakt alternativt fiskespö då denna sko var för fin för att lämnas till fiskarna. Till sist hittade vi en vänlig själv som lånade ut sin pinne och skon kunde räddas. Efter det vankades charader och alla sånna där klichélekar ni kan tänka er, innan det blev dags för hemgång. Haha, precis som det ska va. Värsta idylliska sommarkvällen. Hahaha vad jag känner mig gammal ibland, det var inte alls länge sen jag hade filmkväll med samma gäng och sjöng I'm a barbie girl på playstation eller hejade ikapp till let's dance, och nu fyller vi arton strax och diskuterar saker som jobb eller potentiella pojkvänner, hur vi ska bo eller vem som ska ta körkort snart. Och nog för att det är en heelt vanlig process och shizzl, yadayada, så skrämmer det ju skiten ur mig. Hallåååå var är min bamsetidning och snuttefilten??? Nä lite skrajj kan jag inte låta bli att bli. Fastän att kunna vina på baksidan utan att pappa tjaffsar och ta en spontanare till maldiverna utan ett ja från mamma gör att jag längtar frukstansvärt. Men det hör väl till. Hahaha, djupa funderingar såhär en lördag kväll. Lite kaffe på det nu också, adios!

Kommer från rätta stadsdelen, det är det som är problemet



Hejhejhej. Synd på vädret idag, inte lika exotiskt som tidigare av veckan. Om 28 grader kan räknas som exotiskt vill säga. Har bott på säby annars, mamma som ville ha sällis och grisslinge är så jäklans överbefolkat så att det är hemskt. Får nästan aids av att gå dit. Säby är dock lite mindre och alla mina fina små sommarminnen kommer därifrån. Typ som när jag och Emma var 8 år eller något och simmade runt med cyklop och snorkel och ni vet hela köret som om det vore allt i livet. Sen en dag så simmade vi ut lite och dök efter sjögräs (som är så fasikens intressant!!) och där på botten låg en hel 50-lapp och bara vänta på oss. Hahahahahah. Förstå lyckan i våra åttaåriga hjärtan där asså, hela stranden var glada för vår skull. Sen tog vi våra cyklar och körde racersnabbt till närmsta bensinmack och köpte en glass för det. Det roligaste är att året efter så kom ju alla ihåg det här som värsta kära minnet när vi började med våra dykargrejer från konsum igen. Så vi dök lite till där och förstå våra föräldrars miner när vi kommer upp därmed en jävla golfklubba. Hahahahahah. Ahhh alltså gamla dagarrr, man blir ju värsta osten. Hahah återkommer senare pöss

RSS 2.0