but you are no longer here to hold my hand.and he broked her heart.


jag skulle låta blicken låta blicken möta andra ögon.
what hurts the most.i can't remember life whitout you.


i wish you could see you through my eyes.

you're the only one.hej på er sötnosar. idag har vädret varit strålande och det första jag tänkte när jag gick upp imorse var att jag nog skulle ta och lägga mej och sola lite. jag tänkte också att jag nog kunde strunta i att sätta på någon solkräm då det säkert inte skulle bli så väldigt varm, jag menar det är ju bara maj och jag bränner mej ju aldrig... gissa vem som ångrade sej stort lite senare och som nu inte kommer att kunna ligga på vare sej mage eller rygg att sova inatt. jag kommer antagligen att dö här när som helst på grund av solsting eller i värsta fall hudcancer. fy sjutton! till och med i pannan är jag röd, en tomtat är blek i jämförelse med mej! D: okej, riktigt så illa är det kanske inte men ont gör det, förskräckligt ont. hädanefter ska jag inte gå utanför huset utan en flaska solkräm.

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.


jag lyssnar på lars winnerbäck, har precis ätit glass och vädret är för fint, dessutom är det ju helg. livet är bra.

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

there's enough for everyone but i'm still waiting in line.

du är bäst.

i don't know how to be alone.
but now there's nothing more to look back at.
ska det ätas glass så ska det, oavsett väder!
och allting var megamysigt ända tills mina dumgrannar kom ut och klippte gräset..

since u been gone i can breathe for the first time.

hej på er sötaste läsare. kände att det var lite för länge sen som jag faktiskt skrev någonting här, det har ju mest varit bilder nu de senaste dagarna. iallafall så leker livet och det beror nog mest på att solen skiner, man kan gå utan jacka och i ballerinas, alla träden utanför mitt fönster blommar och sen kan man ju såklart inte bortse från att skolan slutar om bara två veckor ( och det är faktiskt bara 10 utav dom dagarna som vi går i skolan )!  japp, och alldelles strax så kommer nog min mamma hem med lite mcdonalds mat, hih! och efter det så tänkte jag nog faktiskt åka och träna. ikväll är det greys och enligt josefine ( som redan vet allt som ska hända eftersom att hon tjuvtittar på youtube! :O ) så ska det här bli ett superavsnitt, spännande va?  : ).  men nu får ni ha det så bra hörni, kram på er.

you promised me you'd be around.i think we did the best we could.
we've been apart for way too long.
it's just a beatiful disaster.


through the tears and the laughter.

men ändå så saknar jag dig.a tragedy with more damage than a soul should see.det är en saga utan lyckligt slut.

whit every single step i take.
it don't make any sense to me.
i swear i can fly.
the world couldn't care less.i might have nowhere left to go.and I wonder if this was a mistake.every rule i had to break it.

åh ni kan bara in förstå vilken himla toppendag jag har haft idag. allt har verkligen varit superduper!
det började med att jag och väldans massa andra människor åkte till tekniska museét. där knallade vi runt och tittade och testade alla saker, för det var liksom lite som tomtits. sen gick vi ut och satte oss i gräset på gärdet och åt mat. det blev liksom lite så att alla fick någon släng utav hyperaktiviet så det slutade med att vi sprang runt och lekte kull. hih! när vi ätit upp och lekt kull klart så gick vi på bio och det var en sånhär fyrdimisionell bio så stolarna rörde sej och vi fick ha såna där dunderfula glasögon också. vi såg verkligen inte kloka ut någon av oss, haha! 
sen efter bion bestämde vi oss för att åka hemmåt men vi kom inte längre än till kungsan för alla fick ett väldans glassug, så väl där köpte vi alla varsin glass som vi satte oss och åt vid fontänen. och vi såg vääääärldens sötaste and som hade fått små söta bebisänder som knappt kunde stå än, ååh! sedan fick vi veta att det tydligen var någon hälsodag där idag, så det kom en tjej och delade ut ballonger som det var helium i (ja och ni förstår antagligen nu hur det här kommer att sluta) så vi tog väl en sisådär 15 stycken ballonger och gick sen och tryckte i oss all luft, och ni kan ju tänka er själva hur det såg ut med sju knäppa ungdomar som alla sitter och pratar med bebisröst. haha!

visst låter det som en megabra dag?  ( :

i guess you never felt that way.


i'm torn into pieces.you said forever and i belived you.

it still hurts.


im taking back my love.


cause my heart can't take it anymore.

bilder ifrån öland. nu ska jag träna. hejhopp!

you were my lesson i had to learn, and i was your fortress you had to burn.
två bilden som jag tog för några år sedan med min pappas systemkamera. det är kul att se hur man utvecklats och nu när man har lärt sig lite mer kan få se vad man gjorde för fel och vad som kunde varit bättre.

tell me how many frogs do i have to kiss before i find my princehej på er! idag har jag varit hemma hos elin och vi har spelat gitarr och ätit glass. solen har skinit också och det är bara för bra, inte är det långt kvar till sommarlovet heller. det är bara toppen helt enkelt! alldelles strax börjar ett program på tvåan om fotografen anders petersen, funderar lite på ifall jag ska titta och det får nog bli så om inget annat dyker upp.  en knäpp sak är att jag har fått en blåsa mitt på tungan. ( oooh, vad intressant ) haha, men i vilket fall som helst så gör det ont när jag äter och det är konstigt att jag lyckats få en blåsa just där. D: menmen, hoppas ni får en dunderbra fredagkväll hörni! kram 

the rescues - break me out

åååhh den finaste låten på länge!

nu ska jag fördriva resten utav kvällen med att ligga i soffan, titta på gamla serier och äta vindruvor. hih!


is this my life i'm wondering, it happend so fast.


what do you feel when you look in the mirror ?

hejsan sötaste ni! idag ska elinpelin sova över här för imorgon har vi sovis ända tills klockan halvtolv. och det är ju super för då kan vi ligga uppe hela natten och prata om allt som man kan prata om, och har jag tur också så har nog min mamma köpt jordgubbar så dom kan vi ju äta upp sen! hih. nu är det greys om bara några minuter och jag kommer antagligen sitta där i soffan och gråta som ett litet barn om det skulle bli så att izzie inte klarar sej. men vi får väl hoppas att det inte blir så. kram på er!

i just can't take it again and again and again.


it seems so much is left unsaid.


i don't believe in the smile that you leave
åh titta vad roligt, min bild kom med i nackavärmdöposten! : )

plain white ts - hey there delilah

åh vad jag tycker om den här låten, trots att den är ganska så gammal. lyssnalyssnalyssna!
nu ska jag spenderna en timme eller två ( om jag har otur ) på att försöka lära mej engelsk fonetik. åh så kul..


and you'll realize that all of your days are numbered


nothing ever hurt like you.

åh den här killen är himlans bra på photoshop. titta på bara på bilderna han har på sin hemsida så förstår ni!
och här har ni några andra, och dom har ju egentligen inte så mycket med photpshop att göra på just det sättet,
men det dom gör är ändå så otroligt modigt och påhittigt. kolla in dom!  ( :


dansuppvisningen den första majvet inte om jag berättat för er att jag hade dansuppvisning för ett tag sedan. såg nu i steffies blogg att det fanns en video
på det och gud, jag var så sjukt nervös inför det här att jag knappt kunde stå upp. och det var bara på genrepet.
men trots det så tycker jag ändå att vi håller ihop ganska bra och det ser ju faktiskt ut som om vi kan dansen. tur det! ( :

ps. dom zoomar in mig och en annan tjej i mitten ungefär. jag är hon som står längst bak!

it's like tenthousand spoons when all you need it's a knife

hejsan sötisar. som ni kanske ser så har jag gjort om precis allt här på bloggen. det har tagit hela helgen men nu är jag äntligen klar. jag har gjort flera nya kategorier och man kan klicka på dom i dropdownmenyn här precis ovanför. sen har jag länkat lite andra bloggar som jag tycker om att läsa där också. en sak är bara att när jag gjorde om kategorierna så var jag tvungen att spara och publicera om alla inlägg här på bloggen så alla ni fina läsare som följer mig på bloglovin har väl en sisådär tvåhundra nya ( egentligen gamla ) inlägg att läsa nu. förlåt!

kram på er och hoppas att ni tyckte om renoveringen av bloggen nudå! ( trots de 200 inläggen på bloglovin ).

don't hold you're head so low that you can't se the sky


you never know if you never try.
would you hold my hand?
and you se millions of peoples with millions of caresi still don't belive you


when it was good we were happy in the pouring rain


i was definitely made for these times


Stereo Skyline - Heartbeat


thanks for being all the things I had to say goodbye tohejsan hörni. dagen har gått fort och den sista lektionen slapp vi, istället fick vi gå och se på en musikal som niorna i min skola gjorde och den var verkligen toppenbra! imorgon är det fredag och det är härligt, dessvärre kommer jag att behöva spendera helgen till att plugga både franska och engelska men det borde ju funka om man får tag i lite godis, kaffe och ett spotify med både det här, och det här att lyssna på, eller vad tror ni? kram på er.

break the silence.and you have to be strong even though it all went wrong


were both looking up at the same sky.don't dare to be different, dare to be yourself. if that doesn't make you different then something is wrong.

times square can't shine as bright as you, i swear it's true.


mobilbilder.

dagen spenderades inne i storstaden men en del finafina vänner, lite glass och ett studiebesök på rikstan. och om bara fem små pyttiga veckor är det sommarlov och hur underbart är inte det på en skala!  kramkalas

so here we are again staring at the endidag har jag sprungit ute barfota i i gräset, jag har blåst såpbubblor, ätit upp alla jordgubbar mamma köpt och lyssnat på det här. livet är fint ibland!

there's no need to hurry


and the world looks just the same


vi är inte sånna som i slutet får varann.


oh i wish i was a punkrocker with flowers in my hair


RSS 2.0