I’d catch a grenade for you.

Hej chompisar! Hoppas att ni är lika upptagna som jag är idag. Busy working med planer för kvällen alternativt vart vi ska äta, sova och dansa tills benen gör ont. Tror nog det kan bli good om allting går som det vill, eller så går det åt helvete men err det går nog att dansa där ändå. Livet blir vad man gör det till. Och idag ska det fasen bli bra!



Haha roadkill i håret och i ett seriöst behov en kopp kaffe eller femton. Det kommer det kommer. Nu ska vi möta upp resten av gänget, puss på er och gott nytt freakin' år!

Heii Jimmybooii!!!!!11


Life is short and so is your penis.


all my love

Okej, well hello there fellas. Tankte skriva en snabbis for att uppdatera om laget och beratta att jag inte ar dod eller liknande. Har bara inte bloggat. Och tro det eller ej, inte nordat framfor en dator. Impossible made possible liksom. Som ni ser funkar ju inte - haha well - alla bokstaver med prickar.. Och det ar inte for att jag sitter i nagot exotiskt land och tjillar pa stranden eller sa, haha nono, jag sitter i gbg. Klagar dock inte da det ar ratt gott har borta anda.  (Alltsa ERRR tankte ju skriva gott dar. Ni vet gott fast med o plus tva prickar... Hade ju planerat att skriva det och verkligen fortydliga att jag ar i goteborg.. Och sa funkar det inte. Ahhhh feel the disapointment...)

Anyways, har tagit det ratt lungt over here, hangt i staden, kopt ackligt snygga byxor, akt en himla massa tag, fast ingen sparvagn (aka uppgravd tunnelbana) HEHE, varit pa bio, och atit goodie mat. Det sistnamnda var det basta nar jag kom hit da jag inte atit mer an nudlar och en macka pa tre dagar. Allting smakade himlen typ. Ehehe.. Imorgon ska jag val fortsatta gora lite mer av det jag redan gjort och ha det lite mer gott. Med prickar!


Haha juste btwbtwbtw, min blogg fyllde ar igar.. Kanner mig lite dalig som inte skrev da och som inte kan leverera battre an sahar idag liksom.. Men what to do, - GRATTIS BLOGGEN! Amandra tva ar och en dag, still going mer eller mindre strong. Hejaheja! Far ta igen detta lama grattis nar jag kommer hem for gotta go nu, men puss vavava

I've learned to stop loving someone. Unfortunately, I'm starting not to love anyone else either.


If you're lucky enough to be different. Don't ever change.



Hej fellas. Hade som sagt en sweet julafton med rätt people och bra stämning. Dagen började dock i kaos och jag stressade för kung och fosterland då jag sov lite föör länge och helt suddenly hade en miljon saker att göra. Förbannade hela världen ett tag men fick sen lite bättre koll på läget sådär och things turnade out cleaar. Kom i väg i tid och landade några mil bort hos mammas vänner m.fl. Kollade kalle för sextonde gången, åt mat och öppnade paket. Blev lite rikare gällande cash, kläder, smink & ni vet dagligt stuff plus en massa små random saker och ett gäng filmer. 

Vankas lite fortsatt julfirande med en annan del av släkten imorgon och på måndag morgon rullar jag till götet.
Taggad på att slippa staden ett tag, är så trött på människor som bara är fel människor..
Kommer hem lagom till nyår och håller tummarna för att det turnar out good. Yes. Puss på er


Everything is fake.



mm watcha say



Hello fellas. Hade inte planerat att blogga idag då jag antog att varken jag eller ni läsare tänkte hänga något här framför la computer. Dock börjar ju julen lida mot sitt slut nu och visst fasen hamnade jag här ändå. Lika bra det då jag kan passa på att säga puss på alla er och god jul! Fy sjutton vad bra ni ärrr, och hoppas ni haft en typ asskicking dag! I had i alla fall och everything turnade out to be pretty damn good. Nu känns det dock lite som att jag ätit mig gravid och inom en snar framtid planerar jag att rådäcka i sängen. Ska borsta tänderna och klappa lite på hunden först bara. Looove

Do you ever feel, so paper thin. Like a house of cards, one blow from caving in.





I just realized you weren't worth the fighting anymore.











Past week; ♥

baby you're a firework



He he hej. Long time no see. Har inte varit särskilt aktiv inom bloggvärlden idag, trots ledigheten.
Inte varit aktiv någonstans to be honest. Gick upp late as I said, åt inget och glömde bort mobilen.
A few hours later dog jag halvt av hunger och hade ett antal griniga sms från folk som ville ha tag på mig. Hah.
Kände mig lite behövd. Och förbannad. Antagligen på grund utav blodsockerfall.. Sen tog jag tag i livet och åt.

Tog tag i livet va.. Ha ha. Undrar fortfarande när jag ska göra det.. Anyways, dagen före julafton imorgon.
Och here's to alla er som inte heller fattar att det faktiskt är så. Det var augusti igår. Jag lovar. 
Eller så har jag inte hängt med överhuvudtaget. Ehe. Whateverr. Jag saknar dig. Heido.

Börjar tro att vi kan gå genom eld. bara för ikväll.


yesterdays.

Helloo there. Vaknade för någon timme sen men låg kvar i sängen i typ en evighet och lyssnade på musik. Ingen hemma idag och det är rätt soooft. Ska dansa runt i underkläder och äta nudlar ur kastrullen. Typ. Whoopa syrrans ass på tvspel också. Vet att hon satte nytt rekord igår. Baaa.


hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå.



Kom hem nyss. är arg. men glad för att dagen var fin. gjorde bra saker och kramade på fina människor. sova nu, inget alarm och inga planer. hörs när jag vaknar.

Let's go all the way tonight.



Krigade mot tretton minus för den här bilden och ett gäng andra. Haha. Visar er some other time för ska vidare. Jullov - check. Night med tjejerna to go. Puss

Baby we were never meant to be together, we just happened.



Funderar ibland på om jag lever upp till plikten man har som bloggare. Jag tror inte det. Kraven ligger ju typ på innehållsrik text och ordentliga bilder.
Det är liksom minimum för att det ska fungera. Och jag skriver ju mest om cola.. Ehe. Eller kaffe. Eller att jag är så trött att det gör ont att vara vaken.
Och okej, bilderna brukar ha kvalité. Ska inte gnälla på min babe. Dock kryddar jag ju med dessa fantastiskt skarpa bilder från webben.. Så det känns
liksom som att jag ligger illa till. Dock är jag inte i något mood för att ändra på det idag.
För idag handlar mitt liv om cola och trötthet. Idag satt jag ett år på bussen som var försenad på grund av diverse snökaos, halka och yadayada.
Idag kom jag försent. Satt och gjorde inget i tre kvart, fick gå tidigt ifrån engelskan och satt sen sitta lika länge på bussen hem igen.
Idag gick jag alltså sammanlagt en timme i skolan, och krigande tre timmar i kollektivtrafiken för det. Och alltså nej.. Nej.

Såg rätt sharp ut i allafall. Ända tills jag kom hem och däckade i soffan. Vaknade, täppt i näsan, seg i huvudet och frös alternativt var för varm om vartannat.
Blö. Rullar nog in och dör under en sten om jag ska bli förkyld på det här. Err. Dålig_bloggare_94 signar ut. Puss ∆

och jag struntar i allt för det är en ny dag sen.



Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln.

Okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
blickar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men från hänt eller så
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln.


September & Petter - baksmälla


Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem. Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt än.



Helloo. Helgen blev fin och spenderades med mina favoritpeople. Lite dddansa och lite fest. Lite sänghäng med diverse filmtittande, datanördande och coladrickande, ni vet standard. Woopwoop. Och by the way så tar jag tillbaka allt jag sagt om dåligt väder förut. Det här tar istiden till nya höjder, Sverige is turnig into Arktis.
Är lite sur på nisslas som åker till thailandet imorgon. Skulle inte banga på att switcha place och landa i trettio plus instead of trettio minus lagom till jul. Err.

Lov på tisdag i alla fall, och can't wait. Ska spendera kvällen med kollektiv nummer ett hos louise's place och tjilla lite med tjejerna från gamla klassen. Får se om jag drar vidare till kollektiv nummer två afterwards och joinar michelin och brudarna på lite uut. Har sweeta planer på att träffa trion också, johan, william och älin. Killarna är ju all into griller de bandynördarna, så det blir en heldag someday på ekvallen! Med skridskor.. Eh. Haha lookin forward trots att både jag och elin är helt inkapabla till att ens stå upp på skridskor. Men way to go, sällskapet gör det värt!

Ska hinna med en tur till götet också, och det känns inte helt fel. Nyår är still oklart men är inte så mycket för att planera sånt. Förra året hängde jag med grabbarna hos sampa och rullade hem helt okej tre eller något, vankas drag med brudarna i år dock. We'll seeee.
Sammanfattningsvis så ska det bara bli grymt skönt med lov. Ladda upp och tagga för tvåtuseneleven. Hejaheja.


we're tearin' it apart.


water is so mainstream, hipsters swim in air.












Jag är ganska mycket bättre än vad du är, sammanfattningsvis så kan man säga att du suger.



Hola! Gårkvällen blev helt okej, och efter diverse bussresande kom vi hem. Vaknade i tid & på topp och rullade mot staden där vi trängdes med resten av stockholms befolkning och cravade efter dyra saker. Mötte isa en snabbis och rullade sedan hem igen, lite cash fattigare och några julklappar rikare. Väl hemma pimplade vi lite oboy och käkade food. Stod mellan utgång och hemmakväll tonight, dock bidde det det sistnämna då dessa tider innebär hardcore-förkylningar och steffie är drabbad. Too bad. Gör inte så mycket egentligen, vi drog till ica, kirrade cola och laddar ner film nu. Vankas The holiday, julfilm ♥. Gotta gooo, puss på er!


Fetlänk
till låten som är rubrik today. Haha, ni suger ju såklart inte!

Det gick rykten om att man kunde va på fest med Kanye West. Så det var vi.



Well hello there. Igår sammarbetade icke blogg.se överhuvudtaget vilket ledde till lite mindre uppdatering around here. Hade dock inte så mycket att berätta om anyways. Var tydligen inte ledig så behövde knata till skolan för att se på skräckfilm i två timmar. Kändes lite ovärt då resvägen dit och hem tar längre tid än vad jag egentligen ska vara där (see my point?) men ska inte klaga. Vi fick börja två och när vi kom dit luktade hela stället påpcårn. Woopwoop.

Right now vaknade jag för ett litet tag sen, haha sabbar dygnsrytmen innan helgen ens börjat liksom, men sov way to lite inatt och såg ut som stryk hela dagen så det behövdes. Cheyerna kommer om ett tag och ikväll lutar det åt fekkelitoww i nackat somewhere. Dock inte förens om några timmar så vi ska tjilla lite här först. Kvällen avslutas nog här med och imorgon bör vi vakna i någorlunda good shape. Ska till staden för att trängas lite med resten av världen. Hepphepp.
Dags att kliva upp ur soffan, äta något, och hetsstäda mitt rum då det ser ut som gud spytt på det. Haha hörs på den, puss

Cause this ain't Wonderland, and it damn sure ain't Narnia.



Things I should do - Kliva upp från golvet. Sluta dricka kaffe efter åtta. Sluta vara arg. Sluta sitta uppe way to sent. Satsa på skolan. Sluta strunta i att jag inte ens vill satsa på skolan. Sluta spendera halva livet åt att titta på film. Sluta hata vädret och snön. Sluta lägga all min energi på dåliga saker. Och sluta lägga all energi på dåliga personer. Sluta med det mesta typ. Fast det går ju inte. Half of the things gör jag omedvetet, och det andra blir bara för att jag inte bryr mig.  Och jag borde bry mig. Fast att det känns som att när jag faktiskt gör det, när jag faktiskt bryr mig, så gör jag det i onödan.
Haha åh, feel the happiness.. Ångest bor här idag.



En sak i taget och jag börjar med att kliva upp från golvet, vilket känns som  det svåraste då mina ben är ur funktion sen gårdagens body stupid pump.
Ett litet steg för människan, men ett stort steg för mig. Hoppas att jag dör lite mindre imorgon.

"Bombad snubbe som spränger sig själv, han hade nog kort stubin"



Ahh allting är så skevt just nu. Moodswings i typ drivor. Hänger inte med och vill helst att det här året ska ta slut. Vaskamangöra? Eh.

Det där är inte martin.



Hola fellas. Hänger med kollektivet hos steffie och ska snart rulla mot michelle för att fira den bögens 16 årsdag. Haha sist av alla. Hade shorty skoldag today, genomgång av adobe flash, lite swedish och idrott a la body pump. Har right now huvudvärk som dödar och kaffeabstinens. Heeh. Ikväll sover jag nog kvar här och och imorgon börjar jag inte förens två. Pretty damn gooood. Tjingtjong

Im so hipster I bleed glitter.



DAGENS VILL HA:
Ett nytt land, lite nytt folk, värme, bra musik och att fylla arton.
DAGENS KLÄDSEL: Hahaha.
DAGENS PLANER: Sänghäng och film.
DAGENS SAKNAD:
DAGENS LÅT: Maskinens låtar i allmänhet.
DAGENS SÄMSTA: Fullkornsmakaroner. Människan som kom på det ska dö.
DAGENS BÄSTA: Min säng.
DAGENS TANKE: My mind doesn't work on monday.

Get in loser. We're going shopping.





whatever you are, be a good one.


Hela publiken leker inte nudda mark.





Så länge sen sist jag kände hjärtat slå.


15 minuters perfektion i jakt på samma sensation.


Vi flyger utan vingar i skuggan av betongen.


Sex pack fem gram och en miljon



Bästa öset på länge och min kamera pallade trycket all the way fram till gubben i lådan då jag skulle filma. Alla kan ju den låten utantill by now which means att alla sjöng med så ljudet bidde messed up. Haha. Men det är chili för har typ en miljon pix att visa er ändå. Är gladgladglad att jag var där och gladgladglad för att min kamera levererar pretty damn sharpa kort i alla situationer which makes it worth it att ha slösat tolvtusen på den. Heee. Daniel var sharp han med dock inte bättre än Oskar om jag ska vara ärlig. Men det känns ändå rätt good att ha sett båda i år. Får bli en re-do till nästa sommar och menar verkligen sommaren då, beacuse från igår kan jag konstatera att utomhuskonserter är bäst. Dock är jag grymt happy ändå att jag var där för right there next to me där bland alla andra människor träffade jag Jenny. Haha det är crazy vad världen är liten och Jenny, vi måste ses igen! Puss på er 

The bottom line is we never fall for the people we're supposed to.


Ta tillbaka reklamen, för staden är vår för dagen



Hade glömt bort hur äckligt bra det känns att stå där bland hundratals andra som känner exakt samma sak för musiken som man själv gör.
Obeskrivligt. Och jag skulle lätt göra det tusen gånger om. Daniel Adams-Ray 11/12, worth it all the way ▲

Bromsar blixtar i mörkret och hjärtat bultar mot bröstet.


I liked you better when you cared.



Hello. Taggar för kung och fosterland här hemma, ikväll kör vi. Daniel Adams-Ray på Debaser mediiis! Woopwoop. Tar med mig kameran, mitt sigma 18-200 & tre tomma minneskort. Dessutom står vi längst fram förhoppningsvis. Ska in och köa om någon timme trots att konserten inte börjar förens fem ikväll. Haha. Men it's gonna be worth it. Funderar på hur jag ska överleva kylan dock, om det ens är möjligt vill säga. det återstår att se. Latero kåmpisar, puss på er

men det gör ingenting om dina händer är här.


Reblogggg

Ska vara ärlig med er guys och berätta att jag just nu ser ut som någon som precis klivit upp ur graven. Err. Det känns ungefär som att jag inte sovit på femton år which is pretty much what it is också. Inte sovit på en vecka iallafall. Tänkte ta igen det nu den här helgen och sen go all in sista skolveckan. Har terminens fjärde (haha) och sista prov, i engelska. Lite ångest över det då jag nog glömt bort hur man pluggar. Sånt gör vi ju inte på NTI *internskämt foshoo*. Börjar dock två och går till tre på onsdag och är sen ledig på torsdag så det ska nog fungera ändå. Anyways, kirrade radioprogrammet & redigerade 80 av bilderna ifrån bandet jag fotade förra veckan today, and it feels gooood att vara done med det. Nu är dock tröttheten ett faktum och jag ska inom en nanosekund typ dö i sängen. Såg att pappa köpt nya filmer så det står mellan I love you man eller Did you hear about the morgans, får se om jag orkar vara vaken länge nog att ens se en av dem. Heeh. Ska hämta snuffy och then i guess we'll see how that goes. Haha snuffy är min katt förresten. Sleep tight fellas

I feel like we've messed this upp too much to even start to fix it.


Den här rubriken är en bomb.



Well hello there. Har krigat mot min kod & stilmall all day long och det börjar ordna sig nu. Still lite småfix kvar men det får bli ett work in progress liksom. Känns som att jag måste vila ögonen lite annars kommer det nog fattas en </body> någonstans i huvet snart. EhhHEhehEHeh. Åh är för trött för sånt här. Sov tre timmar i natt och kan berätta att jag ser ut som stryk by now. Skulle helst bosätta mig i sängen resten av kvällen men hade planer på att bege mig till loppan så det går icke. Dock kirrar kaffe biffen höhö. Eller cola. Smiley. Errr. Helg imorgon! Planerar att bara vara hemma fredag kväll och det har ju inte hänt på typ evigheter så det ska bli ganska skönt. Har rätt mycket foton att gå igenom och (fortfarande) ett radioprogram att fixa till. Blöh på det sista. Feel the ångest liksom när det skulle lämnats in förra veckan och ljudprogrammet jag använde la av. Det bidde till att börja om från scratch eller vänta på hjälp i en vecka, gjorde det sistnämna. Håller tummarna för att det funkar nu.
Gotta go nu, puss på er!

Just cause you're breathing doesn't mean you're alive.


mediekonglomerat är ett företag inom mediebranschen som strävar efter att kontrollera så stora delar av marknaden som möjligt.



Vad jag borde göra just nu - feta uppgiften om public service samt den svenska, nordiska och utländska mediemarknaden. Vad jag gör - förbannar htmlkoder.

FOUR FOR YOU GLEN COCCO. YOU GO GLEN COCCO.




Hepphepp. Onsdagens skoldag strax klar, dock måste vi stanna här en timme till och göra nada för att sedan åka till svt för studiebesök. Exciting. Anyways, räknade lite på det här och min bloggis fyller två år snart! Insåg det när jag såg min imponerande arkivlista, december 08 till december 10. Heja! Om tretretre dagar ska jag se adams-ray, längar något. Visserligen suger han live enligt alla som sett honom men jag måste se det själv i sånt fall. Fått en flarra i huvet liksom. Blubbbb. Har någon thingy för att dra ihop en massa dravel om ingenting, så here you go kåmpisar. Fett värt inlägg. Eller något. Puss va

Ge mig något som betyder något.


It won't make you hipster.


Reblogg.

;edit - note the tidpunkt vavava. l33333t ▲

But you'll always be my hero, even though you've lost your mind.



On the first page of our story, the future seemed so bright. Then this thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised.

▲ all the right moves in all the wrong places



Kändes lite fett när min almanacka kom på posten today, tolv månader med mina pix. Woop. Hello förresten, åt nyss stadig middag a la nudlar och ska inom en snar framtid rulla till bussen för att åka och fota luciatåg lite såhär en vecka för tidigt. Julmys! Kirrade talet på svenskan idag också, behövde aldrig göra det i fredags. Och it feels good att vara klar med det, typ sista stora vi gjorde innan jullovet som coming up soooon. Längtar lite. Blubbblubb. Måste rulla som sagt, ska överleva vädret också ju. Elva minus.. Tjingtjong

Do you know what i hate most about your world? Anything that is different you try to change.


makeup can make you look pretty on the outside. but it doesn't help if you're ugly on the inside. unless you eat the makeup.


Så höga krav när vårt överjag tar övertag och separationsångesten håller oss kvar.



Err borde få tummen ur och kliva upp ur sängen men det känns överflödigt. Det är ändå mörkt ute, behöver inte dra upp rullgardinen. Har inte ätit riktig mat sen i fredags, won't laga någon heller. Gårdagen spenderades med kollektivet hos lite olika randoms och en och annan busstur. Bra kväll. Idag går jag helst under. Är trött på att må dåligt, för egentligen är det ju bra. Känns som att man inte kan säga så ostraffat but I will do it anyways. Ingenting är fel. Inga problem liksom. Allting är bara tråkigt. Personer utan personligheter och ställen utan soul typ. Hatar att turna in to samma sak. Borde ta tag i livet. Äta rätt, sova ordentligt, plugga mer, bry mig lite till, ta vara på tid, yadayada. Orkar ju inte. Hur gör man?

Men allt det bra har sina dåliga detaljer.


Man borde va stimulerad, borde vara kreativ, och borde vara mera involverad i sitt eget liv.


brukar glida runt, hänga runt, låna pengar.



Jag sa till helgen fellas och here I am. Veckan började lite knasigt och jag mådde inte så fantastiskt bra. Diverse humörsvägningar aka ligga ner och vilja dö för att sedan vara hög på livet osv. Ni fattar, jävla bryt. Men det är bra nu. Helg dessutom och jag ska till loppan in a while. Ryktas om filmkväll till att börja med och ut efter det. Jag menar det är ju bara minus åtta grader celsius idag, varmt jämfört med gårdagens sexton. Err. Drar en sammanfattning av dagarna jag inte bloggat någon annan gång för gotta go nu. Puss på er

RSS 2.0