Sometimes it’s easier to be with someone you don’t love than to admit you love someone you can’t have.Where are you now?


Sena nätter, tomma glas. Femhundra skjuter upp problemet för ett tag.


The world slows down but my heart beats fast right now. I know this is the part where the end starts.Snurra flaskan,
Jag har aldrig,
Sanning eller konsekvens.
Vad vill du veta om mig?
Fråga bara, jag berättar vad som helst.

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så,
Märker du hur fort det går?
Och jag var 17 år ville inte va den,
Som blev kvar.

Ville inte va den som blev kvarSome places are like people, some shine and some don't.Tjingtjong. Langar bilder a la webbish idag. På första ser ni min beloved mattebok. Fyfan.. Det är konstigt hur man kan gå nio år i skolan och kämpa sig igenom en miljon jefla böcker, och så sen när man finally böjar gymnasiet och känner sig lite gammal_chey och får läsa matte a lalala, så är det en jävla bok IGEN. Vet inte vad jag hade trott egentligen, men ändå. Tror liksom det där är fortsättningen på min gamla bok. Kewl. Jaja.. På andra ser ni mitt kaffe. Behövs inte säga så mycket mer om den än ♥. Nu var det matte ja. Älskart..

I can see you fall apart


BREAK THE RULES AND MAKE IT COUNT


Down the line

Jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg. Nu är det måndag snart, men jag lever för ikväll.Yo! Igår var en awesome kväll. Ganska crazy though. Såg johan palm in da hood. Woop woop. Och maggan ju. Fast på Grönan då. Untz Untz. Hon var g to da rym. Det var inte Johan däremot. Han sjöng inte ens. Nepp. För han skulle hem till sin lady som bor här i gurra. Jo det är sant. Gustavsberg är numera inte bara känt för sina toaletter, utan nu också som hemplats för idols största sopas flickvän. Det går utför. Jaja. Idag har jag chillat i soffan allt som allt typ . Sov lite för lite inatt. Har fortfarande ingen jäkla cola. Blir nästan ledsen. hoho. Dags att rulla. Kram

NEVER FORGET THAT YOU'RE EVERY SECOND HEARTBEAT IN MY CHEST


När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.Tjo. Tonight spelar Maggio på grönalund. Rullar dit om någon timme. Efter ska jag vidare på fekkelitoo höhö, och faktiskt så har jag nog aldrig varit mer taggad på att träffa the lame och the less, folket från värmdö. Det gör inget idag att det är samma gamla vanliga och samma gamla människor. De har sin charm. När allt annat känns nytt och bara allmänt creepy så funkar det faktiskt. Kanske inte Värmdö i mitt hjärta liksom, men det kan få finnas någonstans runt omkring. Typ i lungorna. Very important men det går att överleva utan. Respirator. Eh. Egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och äta glass tills typ nästa Juli. Jävla väder. Jävla höst. Jävla vinter. Och jävla vår. Sommaren är slut och jag har dött lite inombords. Fyfan. Nu ska jag duscha. Bara för att jag mår som skit så ska jag inte se ut som skit. Det är fredag förfan. Då måste man vara snygg. Ikväll ska jag vara snygg. Hejdå.


Life is a beatiful struggle


Wish my brain had a map to tell me where my heart should go.


Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och felShululu. Har fetaont överallt, är fetatrött och tyckte att feta passade fetabra in på hur allting käns idag. Fett. Höhö. Har hängt i skolan, hängt på jobbet och hänger nu här hemma. Ont har jag för att jag hängde på bodyjoy igår. Blö. Egentligen ville jag bara skriva detta inlägg och be lite om ursäkt för att jag bara rebloggar här. Gamla bilder typ all the time. Förlåt! Men sommaren är fetaslut och världen är typ grå. Det regnar hela tiden och jag går i skolan nu så har inte lika mycket tid. Dessutom kliar det inte lika mycket i fingrarna när jag vet att jag om ett tag kommer att byta kamera. Cheata mot min lilla Olympus typ. Men så är i alla fall läget. Hoppas ni inte dör över det. Kommer igen, i always do liksom. Nu vill jag ha cola. Fett mycket. Fasen. Vi har ingen. Abstinens.

Seventeen without a purpose or direction


Cause we gonna rock this club, we're gonna go all night. We gonna light it up, like it's dynamite


I want to know what i wantheart

WE WILL NEVER TOUCH THE GROUND/reblogg

There's hell in hello and good in goodbye. That's why you shouldn't be afraid of goodbye but careful with the hello.Shu. Ni vet när man ser en kille som ser riktigt jäkla apbra ut och man är typ in love upp över öronen och så pratar just den killen med en. Dom där förväntningarna man bygger upp då, typ ohmygod han pratade med mig.. Typ ohmygood han kanske gillar mig.. Och typ ohmygood vi kanske gifter oss och skaffar familj. Måste börja pensionsspara liksom herregud. Höhö. Nä men ni vet. När man planerar halva livet i huvudet just to realize liksom att det enda den där killen faktiskt sa till en var om man visste vad klockan var. Ni vet så, när man gör så. Så har jag gjort idag. Jag började gymnasiet. Och det sög. Det sög sög sög. Vill ha min comfortzone. Vill gå till skolan och vara allmänt oseriös och driva med folk som vet att jag driver. Dansa fuldans i korridoren, dra dåliga skämt och skratta åt mig själv efter det, kolla vem som kan göra de fulaste grimaserna och bara vara sådär cepe som man egentligen är. Sådär som det har varit i tre år nu. Can't belive iäm saying this men satan var bra det var i kvarnberget. Inte skolan, men mina people. Och det är inte det att det var något fel på de nya människorna, det vara bara stämningen. Hey nervvrak liksom. Och inte bara mig. Säg någon som inte går på helspänn första dagen. Seriousface på alla. Pallar to the inte liksom. Så nu sitter jag här och planerar att gå i ide och inte komma fram igen förens lagom till nästa sommarlov. Because mina förväntningar i huvudet ser ut typ som så att alla i mina klass will love each other och jag kommer att stå bredvid utan kåmpisar liksom. Och jag kommer ta studenten som emo, inte ha skrattat på tre år, vara värsta seriösa och aldrig kunna ha kul igen. I am livrädd typ. Och så visade det sig att det bara gått en dag liksom. See my point? Dessa jäkla förväntningar. Gotta stop it.


Och stanna inte. Såna som oss blir aldrig framme. Ta min hand och kom så går vi vidare.Det är samma spel det är samma stad
Det är nya ansikten men samma hat
Då bäst just nu samma poäng
samma poser men ett annat band på scen
Ta min hand och kom så går vi vidare.

Gårdakvarnar och skit
Vaken om natten och drömmer på dagen


Regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Hehe alltså idag känner jag mig lite som en överkörd snigel. Typ. Har haft bättre dagar liksom. Men nyss kollade jag lite på mina bilder in the computerrr och alltså I'm telling you, varenda gång jag är sadface ska jag kolla på dessa pix. Jag ska bli en säl när jag blir stor


Säg vad vi sa om att paint it black.Tjo. Har huset by myself ikväll och det är gött. Ska lyssna på håkan på högsta och äta chips till middag. Springa runt all naked och dansa fuldans typ. Nä men ni vet. Får se om jag tvingar hit någon random. Eller så. Fast då måste jag ju klä på mig. Fett jobbigt. Jaja. Nu ska jag länsa kylen. Åh fan vi hade cola. Nu ska jag dricka cola. Hejdå.

Det finns ingen tid kvar det finns ingenstans att gå. Solen har gått upp, den skiner inte på oss.


Can we maybe stop time tonight?


Medan mina ögon letar efter vart dina ögon är
YO. Sitter hemma och chillar lite lugnet före stormen liksom, ska jobba vid två. Fredag i'm in love idag och också början på min sista sommarlovshelg. Bränner lite i hjärtat men en start over på NTI känns inte så fel ändå. Får dessutom en dator och lite andra najs stuff som typ gymkort åde. Hehe. Är taggad och det värsta som kan hända är nog om alla mina klasskompisar är riktigt lame. Då är det inte värt. Men jag tror inte det blir så. 33 stycken är vi i min nya klass, någon glad  måste det väl finnas. Hope so. Kram

KOPIERA DEN HÄR RUBRIKEN DÅ OM DU KAN

Alltså. Efter det här är ni odödliga. Ett gott skratt förlänger livet ni vet. You're welcome. Klicketiklick
The worst feeling isn’t being lonely, but being forgotten by someone you can’t forget.För att satsa det sista på mirakelHeheh. I am sixteen och kan inte cykla utan att trilla. Amanda var namnet och jag är invalid. Eller något sånt. Knaaas.

ATOMBOMB
Hehehe om ni ville veta så kom han fram till oss. Vi ville inte vara jobbig_fjortis_från_idol liksom, så vi sa inget när han stod tre meter ifrån. Och då kom han fram till oss. Ska nog skriva det en gång till. Han kom fram till oss. Herre.

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två? Om det är så låt mig veta och om det är nej så går jag. Jag ska inte tvinga dig.


Kom tätt intill, det är okej. So I can shake you.Eyo. Ser ut lite såhär i håret numera. Min blogg som sagt, och klart ni vill se min nya frilla. Arå. Tjo

i blame cocoFinns inget att säga. Han är kung. For real. Jag dog igår. Oskar Linnros.

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig. Det kommer hända om det inte hänt. Du kommer brinna upp. Åh du kanske förlåtit, kanske förlåter. Men, du kommer aldrig brinna så igen. Min vän.


FÖR HJÄRTAT PUMPAR UTAV NITROGLYCERIN

FÖR EN MINUT SEN VAR DU MIN.


WILD HEART'S CAN'T BE BROKENÄr invalid i hjärnan idag. Den strejkar. Vill ha mer i lön atagligen, i form av sömn och food. Jaja. Har ni märkt vilken egoflow min blogg har fått? Pretty bad tyckte jag men sen kom jag på att min blogg alltid kommer att vara egoflow, för den är ju min och skriven av mig. Höhö. Jaja. Om två weeks ska nikons d90 få flytta hem till mig. Om jag kan makea up min mind så att säga, antingen den eller canon eos 550d. Vi får se liksom. På onsdag byter jag hårfärg och klipper mig lite. Fast inte så överdrivet mycket. En centimeter för mycket brukar sluta i tårar. För att undvika det brukar jag dra den här när jag hotar stackarn som ska klippa mig att om det blir en halv millimeter för kort så är det fett med spö som gäller. Funkar aldrig för jag och mina femtiofyra kilo är inte så världsskrämmande liksom, man det är tanken som räknas. På onsdag jobbar jag min sista dag också. Känns emo. Har träffat apbra mycket nytt folk och det har varit galet kul. För att inte tala om mina cash nu såhär i efterhand. Hoho. Jaja vi får se, finns en femtiofemtio att jag får jobba kvar. Håller tummarna.

Your heart is on the left side of your body because it can't always be right.


When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down “happy”,They told me I didn't understand the assignment. And I told them they didn't understand
life.


For what it's worth


WILD HEARTS CAN'T BREAK


Another love gone wrong another heart to shatter


EVERYONE DESERVES TO SPARKLE

Eyo. Läser ständigt bloggar med tjejer som har grymt självförtroende, tjejer som är stolta över sig själva och tjejer som kan stå för det. Alltid detta pepptalk för att fler ska våga. Och i don't blame them, absolut inte! All cred till er som inte bara har bra självkänsla utan som också kan dela med er utav den.
Men en sak jag ändå tänkt på är nog ändå hur mycket snack det är om just bara att stå för sig själv, att vara stolt och att bara må allmänt bra för att man kan. För det är fasen inte något vi gör det all the time. Sure, ibland går jag ut och känner mig som värsta grymma tjejen och har fjärilar i magen för hela livets skull. Men inte alltid, inte varje dag och inte hela tiden.

Ibland har jag mornar då jag inte vill kliva upp ur sängen. Ibland har jag kvällar då jag känner mig som den ensammaste människan på jorden, och ibland har jag hela dagar som jag mår bara allmänt åt skogen. Och jag kan inte vara den enda av alla världens ladies som har det så, till och med ni som skriver pepptalket som jag själv läser måste ha sådana dagar. Och det är precis det jag menar, varför får vi aldrig läsa om era skitdagar, och varför är det så fel att stå för att man mår dåligt? Jag har inte dålig självkänsla, jag kan mina gränser och vet när enough is enough liksom. Men ibland går jag ut och vill gå under jorden för att jag känner mig så ful, ibland vill jag rulla in under en sten och bara ruttna bort för att jag inte står ut med mig själv och ibland vill jag ingenting alls, för att jag inte orkar någonting mer i hela världen. Jag kan grina i timmar, ha mascaran ner till naveln liksom, ifrågasätta hur mycket snor som faktiskt får plats i min näsa, och vara sådär otroligt oglamorös som man aldrig riktigt berättar för någon att man ens kan vara. Och sen som topp på det ifrågasätta hur någon ens kan stå ut med mig då när jag ser ut som ett nerknarkat emo med 24 svåra år på nacken (Och då är jag ändå bara 16 år så ni förstår ju hur illa det är). Det är inte snyggt, inte något jag vill vara stolt över, och just då så innebär det kanske inte någon bra självkänsla heller men visst kan jag stå för det. Ibland suger allting, ibland är livet ett redigt jäkla helvete och något som jag är helt redo på att give up vilken nanosekund som helst. Men jag står för det ändå. Jag står för det. Därför att jag vet att jag kan ta mig därifrån.


Jag menar inte att allt pepptalk om hur grymma vi tjejer kan vara är dåligt. Jag menar bara att ingen går runt och känner sig sådär grym och kickass dag ut och dag in. Två steg fram blir ett tillbaka och alla, varenda en av alla sex miljarder själar därute mår dåligt någon dag. Ska man göra allt med känsla så kan lika gärna de dagarna då allt är skit räknas in. Det är så lätt att tro att hjärtat bara är till för kärlek, men det är därinne alla andra känslor också ska bo, så må dåligt by heart liksom. Live it out bra som bad. Klarar ni det så snackar vi självkänsla, något att vara stolt över och bara allmän strenght som varenda tjej är värd att ha. Och jag VET att ni har det! KRAMA M A N D R A - by heart

gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inte gå inteKänns som att jag är tpl idag. Inte alls glad chey. Hela livet var ett disko, men hur kunde det bli så svårt liksom. BajZ. There just must be more to my life.

When the only way left is to run away


We hold on to the memories that hust us the most


EVERYTHING IS AMAZING AND NOBODY IS HAPPYHängde i stan lite grann. Kollade ung08 och alla dessa fjortisar. För två år sen var vi där också. Pinigt. Alices kommentar idag var - "Jag har aldrig sett så många mjukisbyxor samlade på ett och samma ställe!" .. Haha så sant. Vi rullade vidare, mot urban hehe. Kollade lite affärer och slutade på donken. Alice och jag köpte lika fina skor och sen bar det av hemmåt mot Isa igen. Hiho kramkram

MY BRAIN DOESN'T WORK ON MONDAYTjo. Åkte lite spontant hem till Isa. Stannar här över natten i guess. Bilden är old, typ ett år ifrån imorgon. Haha kool chey. Jaja, ni är bäst och jag ska bli kickassbloGger snart igen, promise. Ni är bäst som stannar ändå! Kram

Behind every beautiful girl there is a dumbass boy who did her wrong to make her strong.


Det finns ingen kärlek kvar här. Ingen till dig. Ingen till mig


För dig finns jagTjoho! Är hemma och färdigutbildad, och nu är jag fit for fight att börja leda dansgrupper! Känns superfint. Fast just idag är jag kanske inte riktigt fit for fight för någonting. Är dötrött och ska nog hitta till soffan vilken sekund som helst. Hehe. Skulle bara tell you guys om läget liksom. Och läget är lungt. Kramkramkram

Don't look back into the sunTju. Ska vara på utbildning hela helgen. Sen ska jag bli kickass dansledare. Hehe. Vi hörs på söndag!

Konversation

Alice - Det finns baugette här om någon är hungrig.
Alla andra - ......

Oj vänta här fanns det vitlökbaugette också!
Alla andra - VA???? JAG VILL HAAA

Tio minuter senare - Men vafan, det här är ju inte ens någon vitlöksbaugette.


The possibility that love is not enoughWhat do you wait for, when you stop waiting for love?

QUIT YOUR JOB BUY A TICKET GET A TAN FALL IN LOVE NEVER RETURNJag blir så arg när jag tänker på hur många människor det är därute som skulle ge hela sitt hjärta för kärlek i vilken sekund som helst. Och hur många det är som inte gör det. Alla dessa som letar, snubblar, inte hittar och som så gärna vill. Jag blir så arg när jag tänker på dem. På hur många det är och på vad det innebär att så många personer går runt och slösar sin kärlek på ingenting alls. Så många som vill bli älskade och omtyckta och så många som så gärna skulle älska och tycka om. Jag blir så arg på dem, så argargarg när jag tänker på hur mycket kärlek det finns i deras hjärtan och som de aldrig delar med sig av. Och hur många som kunde sluppit känna sig ensamma om de bara gjorde det. Jag blir så arg.

Love, it comes and goes from town to town. If you stand up you're gonna hit the ground. When it finds you. And it's going to do. Cause you know love, is too hard to break


You're in love with the whole damn world
Duschdraperii


Take it to the limit

Haha lite dumheter ifrån helgen. Seriösaste 118800, och vi tackar egoina för tipset om facerapen. Alice blev jätteglad sen... Chipset var koolt också, värsta firren. Nu hör jag hur min B&J saknar mig ifrån frysen, bäst jag hämtar den! Kram


123456789


Jag och Alice, stentuffa

Shulu! Är hemma efter en typ neverending helg fylld med så fantastiskt lite sömn och så oerhört mycket crazy shit att det bara är galet. Och kul framförallt! I fredags klockan någonting åkte jag hem till en från skolan, mötte vännerna och hamnade mitt i draget liksom. Haha eller? Jo men typ. Klockan blev för mycket och fem in the mornin sådär sov jag min tre timmar långa skönhetssömn. Vaknade och krigade, och jag menar det verkligen, krigade mig till jobbet. Nu ljuger jag när säger att det gick jättebra.. Har aldrig varit så pigg och kry som den dagen! Wellwell, pallrade mig sedan hem för att packa och rulla vidare mot alice och isa. Kvällen blev pretty much lyckad och bussresan hem från festen vi var på är numera räknad som legendarisk. Hängde med tjejerna hos Alice där jag vaknade today och mot kvällen kom det lite killar och hälsade på, slitet var ordet och vi tog det lite lungt bara faktiskt. Skrattade åt laddergoat och kofilmen som ligger här under i bloggen. Haha stört. Åkte nyss lite moppe hem och insåg att jag skulle jobba imorgon, sju timmar.. Nu är jag trött som få och borde nog sova lite strax, Kramkramkram

RSS 2.0