Be careful with her heart


Waiting to be someone else is a waste of the person you areIt doesn't make sense to let go of something you wanted for so long,But it also doesn't make sense to hold on when there's nothing there.

Away says hate, closer says loveI sommar ska jag spela gitarr, grilla, få fjärilar i magen, umgås, läsa Harry Potter igen, måla naglarna i fina färger, köpa blommiga kläder, flytta in i min nya kjol, bo en del på stranden, bada, dansa tills det värker i fötterna, bli brun, äta glass, spendera mysiga kvällar med mysiga vänner, vara ledig, jobba också, inte ha några läxor, hitta någon med fina ögon och lockigt hår, ha tid, göra för lite för mycket, sjunga, ligga i gräset, skratta, vara ute när det regnar, titta på film ibland när det regnar också, skapa nya minnen, titta tillbaka på gamla minnen, ta vara på tiden, fotografera, hitta energi, vara färgglad, tycka om någon mer jättejättemycket, plocka blommor, äta jordgubbar, sova länge, vara nervös för gymnasiestarten, gå barfota fast att det gör ont att kliva på småsten, skriva något fint, träffa människor jag tycker om och tusen andra saker.

Hello my friend


Would you like you, if I met you?
Haha. I'm back!

I really think that you should know that the rhythms go go goFrån och med då från och med duKollaps vänner. Torsdagkvälllar är aldrig bra kvällar. Min dator är hos min padre, men jag bor hos mammi för tillfället. Minneskortet med mina bilder verkar vara väck (!!) och jag bokar som vanligt upp varenda ledig stund jag har. Två veckor kvar. Två veckor kvar.
Helgen ska bli grym, jag ska bara tagga till först. Hösten verkar också bli grym, håller ena tummen för NTI och andra för att jag får en dansgrupp. Ska på utbildning i tre dagar och sedan vore det otroligt kul att få börja till hösten. Håller tårna också för säkerhets skull. Nu ska jag hitta till sängen, sov gott!

PS. Ingen dator + bokat upp all ledig tid = Jag bloggar på söndag. Kaaanske innan. Kram DS.


Som trottoaren älskar förloraren


You said you lend me anything, I think i have your company


I'm scared for this emotion, for years i've been holding it down


Skansen igen!

It's time to let this goHur länge tror du längtan kan växa?


Det är inte lätt när det är svårtHello igen. Idag har jag varit på upptäcksfärd. Eller nästan i alla fall. Jag skulle hela vägen till solna och där har jag inte varit så många gånger så allt såg nytt ut. På vägen dit hittade jag till exempel ett ställe som hette ballongberget, och hur fint låter inte det då? ballongberget lalala. Sen såg jag en kille som var så inne i musiken han lyssnade på i sina hörlurar att han dansade hela gatan fram. Jag hittade också en affär som hette cyklig. Hihihi. Som lycklig fast med cykel, nästa gång jag ska köpa en cykel ska jag köpa en därifrån! Nanana nu ska jag käka glass. Hejhopp

KONVERSATIONER

Jag var ju bortrest över förra helgen, och då bodde vi väldigt nära där finlandsbåtarna går. Vädret var inget vidare då det var dimma varje dag, och för att båtarna ska kunna varna varandra då när de inte kan se så tutar dem. En finlandsbåt är ju inte en sådan liten båt så de lät, ja överdrivet högt. Även på natten..

HP - Har du sovit gott då?
Jag - Nä det åskade hela natten.
HP - Åskade det? Det hörde jag inte ens.
Simon (6 år) - Men pappa, jag hörde elefanter som tutade hela natten!!


...


Tvåårigt barn *Pekar på min hund* - Apa!
Annika - Eh nej, det här är en hund.. ?


...


Och så lite cred till Josefine vars syrra Ida jobbar på dagis.

Barn *Leker doktor och tittar (med en sådan där sak som doktorerna har) i örat på Ida*
Ida - Ser du någonting?
Barnet - Nej....             Bara en isbjörn.


The only chance is nowHello. Kolla vad jag alldeles nyss klickade hem. Ganska smexig faktiskt. Orange av alla färger visstvisst, men med lite solbränna, happy nagellack och ett fett jäkla smile till så blir det nog bra. Hope so!

You'll see i side of love you've never knownHey there delilah whats it like in new york city ?


PACMANDISKOWoho har ni sett hur google ser ut idag? PACMAN!
När jag var liten så trodde jag att bakterier såg ut som pacmans, och man har ju bakterier
i magen så varenda gång jag hade hicka så trodde jag att mina små pacmans därinne hade disko!

If people are truly, madly, deeply in love with each other. they will find awayHere we go again


I get so high when you're with me but crash and crave you when you leave
Where disapointment and regret collide


He tried to work it out, but that's was hard 'cause she is an astronautSummmeeeeeeeeer

Hej ni. Flera frågade om det är möjligt att göra förinställda inlägg på blogg.se. Nej, det går inte. Men jag gör i ordning mina inlägg innan ibland, och sparar i utkastet. Sedan kan jag från min mobil publicera dem. På så sätt behöver jag inte ha en dator för att uppdatera här. :)


Its not what you look at. It's what you see.Vinter i April
You are not aloneI know that you are the silence after the sound has gone away


I wish i could exist in your universeBut she couldn't wait to get away, and i was stuck in the middle
Everybody wants happiness, nobody want pain..But you can't have a rainbow, without a little rain

How many hearts will die tonight?


If you want to make your dreams come true. The first thing you have to do is wake up.


You got me goodNi är världens bästa läsare ni, woho. Hade en nanosekund över så jag fixar lite förinställda inlägg åt er, helt tyst kan det ju inte bli på så länge! KRAM

Att det kan göra så ont att tycka om.Hello. Mitt liv är huxflux hela tiden just nu känns det som. Enda dagen är det strålande och nästa hade jag helst hittat en sten att krypa in under. Därav min rätt värdelösa upping här. Jag skyller också på att jag har väääldigt mycket att göra. Jag håller på att plugga på det sista i skolan nu, hade precis avslutning + genrep och hela köret med dansen, övningsdagar inför sommarjobbet (som för övrigt är här på Ica där jag bor), och så har jag haft en grym jäkla worry inför gymnasievalen. Jag har valt NTI i stockholm, inriktning grafisk kommunikation. Det känns helt rätt och jag ligger bra till med poängen. Det enda som stör mig är att det finns 24 reserver på den linjen och mitt liv hade känts rätt misslyckat om jag stod bland någon av dem. Det här känns som att det är det enda just nu som jag är riiikigt säker på. Det får inte gå fel! Imorgon åker jag iväg med familjen över kristi himmelfärd, och jag kommer inte hem förens på söndag. Jag känner mig inte det minsta taggad då trots ledigheten skolböckerna ändå kommer få följa med. Men vi hörs om några dagar hörni! Ha det bra, ni är bäst

I'm falling apart, I'm barely breathing. With a broken heart that is still beatingVar det tur tror du? Att vi sprang på varandra och visade sig vara nästan exakt likadana. Att vi delade ett halvt ögonblick som ledde till en hel historia. Var det tur det? Att du passade mig som min andra halva och jag som din. Att vi kompletterade varandra. Att allt jag inte klarade, klarade du. Och tvärtom. Var det tur? Att allt blev vårt istället för ditt eller mitt. Att han och hon blev dem, att du och jag blev vi. Var det tur?

För jag tror inte att det var det. Idag känns det inte som tur. Tur hade det kanske varit om vi aldrig sprungit på varandra, om vi aldrig delat ett ögonblick, aldrig blivit en historia. Tur hade det kanske varit om vi aldrig blivt dem och oss, om vi aldrig delat någonting alls. Tur hade det varit om vi idag inte var så trasiga, om våra själar aldrig mötts och upptäckt att de var varandras mate. Tur hade det varit om vi hade sluppit undan varandra, sluppit bli kära. Då hade vi gått härifrån nu, som vem som helst som aldrig varit kär. Som vem som helst som aldrig hade fått hjärtat krossat. Och vi kunde sagt att vi hade haft turen, turen att aldrig fått hjärtat av på mitten.

We make sense.Love me or hate me but don't let it be


You can't start a fire without a spark


No matter what people tell you, words and ideas can change the world.I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.Ett chipshjärta!

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself


Konversation

Elin - Hädanefter heter jag Elin Elvis.
Amanda - Haha sure, och jag heter numera Amanda Abraham.
Tess - Haha okej, och då heter jag Tess Lincoln!

Amanda - Lincoln? Han var ju smart, jag vill också heta något smart!

...
Vikarie - Ja men det kan ju vara viktigt med allmänbildning, annars klassas man som rätt osmart.
Elev - Men jag behöver inte det, jag har redan praoat där och de gillade mig.
Vikarie - Ja men förhoppningsvis ska du ju inte praoa livet ut, man måste ju ha ett riktigt jobb med fast anställning!
Amanda - Du ska väl inte säga något, du är ju vikarie?


Du gamla du fria du smällfeta koTjena, vad gillar ni min rubrik? Stenkool. Skulle bara säga att jag har bokat upp varenda dag hela veckan och slutsatsen därefter kanske ni kan dra själva. Jag kommer att ha svårt att blogga här på min lilla bloggisch. Men jag ska göra så gott jag kan ändå, hihihihihhi. Eh. KramiZ

You make the call to make my daySälen får sitt egna inlägg för han var så jäkla special. Han bara låg där på sin gräsplätt och var allmänt tjock och skitful egentligen, så ful att det inte gjorde någonting. Alla älskade honom ändå. Han behövde bara vifta på ena fenan och så applåderade folk. Jag vill också vara en säl.

Never say never


Haha, som ni kanske ser så har jag spenderat hela dagen på skansen. Här har vi en berguv.


Nöffbebisar!
En bisonoxe. Om ni undrar varför han ser ut som han gör så är det för att han tappar vinterpälsen.


Vi köpte lite icecream.


Elin bjöd en höna.


Och en random fågel som tydligen avskydde glass..


Sen såg vi björnarna och jag blev kär. Speciellt i den på första bilden, helst hade jag tagit med mig honom hem.


Making memories of us
It doesn't matter if you're black or white..

På bilden i skolan just nu håller vi på med ett fotoprojekt, och jag har typ the time of my life på lektionerna om vi säger så! Uppgiften är att välja ett tema och sen fota något som förklarar det temat. Ett exempel var att man kunde välja organisationen Friends, och sedan fota en bild som då skulle visa mobbning osv. Jag jobbar tillsammans med elinpelin såklart och vårat tema är lite krångligare, men jag tänkte att ni kanske kunde gissa ändå. Bilderna här ovanför är min version av temat och vad tror ni, har ni någon aning om vad det skulle kunna vara?

HIGH ON LIFE DANCING IN THE NIGHT DANCING TROUGH THE DAYS


You look at me it's like you hit me with lightning


RSS 2.0