vara nära bara en minutInterviewer: - Would you make out with someone without arms or legs?
Katy Perry: - Sure, i already made out with someone without a heart.

absence makes the heart go fucking insane- Ska till tandläkaren imorgon. Är liten rädd kyckling atm.
- Har en ny tvärsäker metod för att komma igång på morgonen, att välta en yttepyttegrej i badrumsskåpet
så att allt annat därinne trillar ut a la domino. Jag lovar, man är en nano ifrån att go bananas.
- Wordfeud har mer eller mindre ätit upp min fritid.
- Lena ben är så himla tråkigt om man är själv.
- Ibland är det så synd att saker blir som dom blir fast man inte alls ville att det skulle bli så.

Där stod ju du som alltid skulle va minShaaa. Nu när det blitt lite småkyligt ute så kan man ju känna (även hösthataren här) att halsdukar och tjocktröjor är himlans mysigt. Så efter mycket trevlig löning här i dagarna tänkte jag att man kanshee skulle köpa något nytt att bo i. Typ en halsduk. Hade en himla fin förra året som kostade 50 spänn på rea (!!), superskön och allt men sen så försvann den så lämpligt någon lullig kväll i våras. Då var det ingen baggis men nu känns det faktiskt himla surt. Ännu surare att den inte säljs längre. Meheen, nån större bedrift bör det väl inte vara att hitta en ny om typ en månad eller så.

Hursomhelst - fått nå konstig känsla på senare tiden, känns lite som man vill bort ett tag. Alltså typ ett längre tag. Vore fint att se allting här som något kärt gammalt istället för något uttjatat och tråkigt. Typ att åka tunnelbanan och se det där som turister ser, komma "hem" fast inte hem på riktigt. Mer hälsa på här, snarare än att faktiskt bo här. Lite så känns det. Eller, så har jag bara ruttnat på stället efter 17 år. Så kan det också vara. Men det vore trevligt att vara några år äldre och ha lite erfarenhet mer än vad jag har nu. Faktiskt.

littenn pundarlodis hälsar
- himla trevlig kväll igår iallafall. kräftiss och sånt där, fast att det är scary ass hell med skalandet och shizzl. "man ska inte äta hjärnan"
nähä nänä okej, precis. inte hjärnan.
- shåå, skolan har börjat. allt är sig likt förutom nån ny hårfärg här och var och ett gäng skitskrajja ettor. naaw.
- gillar inte att alla album på fejjan nu heter höst/yadayada istället för något med sommar. onödigt att skylta met, blir ju ledsen.
- förvänta er inget hisnande från mig här va, den tinywiny fina biten av min personlighet dör i samband med årstiden.
det är god damn monster-amanda som kommer fram nu. bits och rivs och bor i en grotta i skogen.
- om man tittar på tv-shop tillräckligt länge så verkar det ju ändå ganska övertygande.

Here's to the past


Nynnar samma sång
puss så längeFår be om ursäkt får rådande tysthet mitt i bloggerierna. Men sånt blir det ibland. Och kanske förblir en liten stund till.  Men tålamod barn, tålamod.


det tåls sägas tusen tillhallooo. Imorse var livet litte jobbigt säg så jag låg kvar i sängen lite för länge och inspekterade väggen. Fantastiskt vad intressant den kan vara serni, jag menar lattefärg - my god! .. Såg en spindel i taket och hade 1 liten procent kvar på mobilen sen, så till sist kravlade jag mig upp. Rätt smart att inte mata ångestmonstret i magen mer än vad som behövs också, så det blev lite frukost på det. Följde med pappa till Ikea sen för de skulle ha nya stekpannor till nya införskaffade KADAM-spisen här hemma (vågar inte ens röra den). Och jag skulle köpa nya lakan till min säng därför att alla som finns nu antingen är så mönstrade att man bryter ögonen eller har pongo på sig. Vilket inte är sååå fint kanske, så jag köpte nya helvita. 
Har precis bäddat om nu också och duschat så mysfaktorn just nu är va va woom. Ska sova assött inatt, räkna med det ni. Pöss

De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor.
Tillsammans fanns men gick itu


Ärkepessimisten har talat igen.Så jag sitter alltså på landet då i skrivande stund och är svinhungrig men vägrar att erkänna det. "ja men ät lite istället, så blir du lite trevligare" Ja du vill det va????? Jag kanske gillar att fräsa till svar när du frågar något, gillar att säga att "jag hatar det där" fastän jag inte gör det för jag vill bara vara dum. Och jag kanske vill vara the one mean bitch i sammanhanget bara för att det går och kanske vill skrika och slåss och banka huvudet i väggen. MMMMMM PRECIS! But then again no, sånt gör ju inte jag för jag är ju så jävla "trevlig och förståndig" och mogen framförallt. Ja jävlar. Vill bara samla alla känslor som bor i min kropp, bygga en riktig jäkla pms-bomb och kasta den på nått. Men sååå gör man ju inte, och säger inte framförallt. Sök hjälp. Håller mig till att vara så jävla rebellisk att jag inte svarar när du ringer istället (första gången, andra gången fick jag dåligt samvete) och säger att maten är äcklig. Känner mig hemsk.


Count your blessings

Ohoj vänner! Sitter inne i köket som en liten blöt hund och sippar te. Blev en kalabalikresa hem genom ösregnet och min rosa cykel fick stå kvar på jobbet. Inte ens jag var viking nog att välja den före bussen. Hoppas han överlever. Hursomhaver, jag jobbar och står i annars. Så som det är. Och ikväll ska jag möta upp kollektivet faktiskt hos Miranda som precis fyllt år, måste bara kasta mig in i duschen, leta fram ett par snortighta jeans och kleta på lite läppstift. Elin gör typ detsamma hon med som sitter här bredvid och sen är vi all set and done för lite partaj. Ha en fin lillördag ni, Pöss

This time I need somewhere to go.Grabbarna grus kom precis förbi på en nattlig fika och lite surr. Himla pömsigt. Jag gillar dom så mycket, kära högstadievännerna. Fast nu i och för sig gillar jag vem som helst som är snäll mot mig. Så badly att jag till och med blev glad över ett "jag gillar dig :)" från killen med sneaky profilbild och okänd ålder som skrev på facebook. Tur jag har lite självdistans och faktiskt bara svarade "ok". För övrigt såg jag min firstfirst crush häromdagen, hahaha. Det var madly när det var vänner, trettonåriga jag hade lätt dött för honom. Men nu helt plötsligt hade han blivit kort (well obviously - jag har växt), skaffat ny frisyr och - är ni beredda? odlat skägg. Tror jag kände en sista liten fjäril därinne i magen dö ut för all framtid.


Trodde att vi hade hittat hem tillslutWhat a difference a day makes.- These days får Tingsek och Albin Gromer mitt hjärta att slå 700 slag mindre i minuten.
- Temys med hela gänget på min baksida, sova ikapp i soffan och vinhäng har fyllt ut den här veckan.
- Har nerver som så lätt trampas på och längtar lite bort. Tyvärr. Det är så trist att vara ledsen.

Sweet dispostitiondone and done.


får ingen luftHalloo. Har haft två myjsiga dagar med elinpelin nu här senast. Ätit sushi, hängt i shtaan, surra om liveet, bio and you name it. Tjejthingys. Så mysigt med elin också för vi hinner nästan aldrig ses annars. Känns så bra i lilla hjärtat. Annars råå? Har beslagtagit hela soffan, delvis för att ingen annan är hemma men också för att sånt är läget. Jobbat hela dagen har tagit ut sin rätt. Ser asfoxy ut ändå, utkletat smink och trasselhåret i all Svetlana-ära. Riktigt fräsch. Känner dock hur humöret börjar svika sakta men säkert, har varit på gränsen hela dagen. Psyket pallade inte småbebbar som skrek och hade sig på jobbet alls. Hålla andan och räkna till tio. Funkar på det mesta här i livet, när det bryter också och man vill ge upp och gråta på golvet i en liten boll. Känns så bra när man är 17.

ever since I was eight or nine I've been standing on the shoreline always waiting for something lasting
Hej på er. Visst är det scheisseläskigt att det är augusti redan? Bara tanken på le school ger mig spasmer i ena ögat. Men, någon sa att det "ju faktiskt är en hel månad kvar", och det är ju sant. Mer eller mindre. Dvs, det finns ungefär lika mycket tid till att slösa bort på dumheter och braheter och allt annat däremellan kvar. Även om de sista veckorna alltid verkar springa iväg tiotusen gånger fortare än de första. Bummer.
Men hur har ni det då? Återigen blev det ju lite tyst på uppingfronten men det är ju någon form av rutin nu. Hursomhelst så hoppas jag ni mår alldeles fint ni. Själv så är jag litte ledsen hestis kanske. Man bara tiny winy. Och det ligger nog mest i dåligt näringsintag och för lite sömn just idag, men också lite, litee för att min chompis oro har flyttat in i min mage och bosatt sig där igen. Och på dagarna är det ju ingen baggis alls, men på natten rullar jag sjuhundra varv bland lakanen och tror bestämt att min hjärna har some sneaky under-cover plans på att ha ihjäl mig. Men det hör väl kanske till på nå vis, trots lite småångest ibland och a few ligga-under-täcker-dagar.  Men utöver det så är allt som det ska. Jobbar en himla massa, bor i solen när den tittar fram och är som mest olycklig när oboyen är slut i kaffemaskinen på jobbet. Ska sova nu också, första natten på länge i min egen säng som luktar någon mer än bara mig.

RSS 2.0