Ibland så går man bara sönder

När man gråtit ögon och hjärta ur sig för att man känner sig tom som en jävla pantburk. Lilla 5-åriga jag kommer fram igen och vill bara att mamma ska laga allt som gått sönder i mig. Men plåster och att blåsa på såren hjälper inte längre för det är inget sår som gör ont det är ett stort jävla svart hål i mig. Äter upp allt som gör mig glad och spottar ut resterna i form av ilska. Är så arg.

Tappade min iPhonejävel i marken idag också så skärmen sprack och frisören misshandlade mitt hår. Katastrofen som nu sitter där mitt hår borde vara liknar en majbrasa mer än en frisyr och 1000 pix ska dom ha för att fixa det. Penis
 

ZANTE

Så är nyss hemkommen från Kalamaki Grekland. Har badat solat och ätit god mat en vecka. Samt druckit drinkar i fabulösa färger, somnat under parasollet vid poolen och sett otroligt fina vyer tillsammans med min böna Elin. Och nu sitter jag hemma och äter pasta ut en mikrad matlåda medans filippa ligger magsjuk i soffan. Verkligheten knäcker en ibland.

to get your priorities straight

Ja hej på er vänner. Förstår inte riktigt varför jag skriver men en släng bakiskoma, trötthet och lite deppresivt har nog forceat mig into it. Är inte mitt spralligaste jag. Inte mitt gladaste snällaste trevligaste mest fantastiska jag. Bara mitt vanliga, smått halvschizofrena jag. Som balanserar mellan att somna med hjärtat varmt pga allt fint här i världen, och dess raka motsats. Att inte somna överhuvudtaget för att ångest kommit och bosatt sig i magen huvudet hjärtat kroppen. Som mitt eget lilla monster som kan gå och komma som de vill. Äter upp det lilla av mig som törs och som vågar. Och kvar står min egen fegaste minst tuffa version och tittar på det jag också kunde upplevt. Det är så konstigt hur ens eget självkristiska jag kan stå i vägen för det man vill. Hur den personen som påverkar mig mest negativt, säger åt mig att jag inte kan och som sätter käppar i alla dessa jävla hjul är jag själv. När är det ok att banka huvudet i väggen pga tvångsmässigt beteende? När får man ta tag i sitt eget jag, trycka upp det mot väggen och säga nu du din jävel ska du sluta mobbas, hör du det? Annars ringer jag min mamma och min pappa och alla mina vänner som tycker om mig och ber dom komma hit och slåss. För min skull. För att jag visst är värd det.

Så detta one-man war börjar bli uttmattande. Ska tatuera in jag kan VISST i pannan och mata mitt än så länge pytte-ego med snälla ord. KP vem ringer man när man är den elakaste man känner?
Shame on the both of usTack för igår

Hur jag mådde imorse ungefär

Loggade precis in på Spotify och hittade listan - Jag lånar den här lite bland mina egna. Tack för igår, trevligt att se dig, hoppas, och vi ses snart igen var en del av låtarna som låg där. Så diabetes-sött. Blev möcke glad. Saker som däremot inte gör mig glad är att se gammalt kvart i tre ragg inne på jobbet. Tur jag har vänner som vet bättre än mig och förvarnade mig innan the damage was done. Galopperade till lagret i panik för att slippa den stela stämningen och eventuella hälsningsfraser. Phu.

Igår körde vi shotrace på Woken innan vi firade miranda på Ace. Födelsedagsbarnet gick hem tidigast medan jag var under bordet först. Happ. Det är tur att min mamma gillar mig ändå. Nu är jag ledig i två dagar och har bara planerat in hälsosamma kafferep och träningstillfällen. Ska endast äta selleri och keso framöver för om 8 dagar intar jag och Elin Greklands stränder. Vore inte kul om någon misstog mig för en val som rymt från havet.

RSS 2.0