rain in my heart.


and this is more than love.



the reason that the sky is blue.






och alla ord är slut och ingenting finns kvar.







i don't wanna be the reason why.

nu är vi i piteå. på ett ställe som heter piteå havsbad. här finns det bad, ( såklart ) både innomhus och utomhus, karuseller, spelhallar, gokartbana och lite till. det är fint här också förresten! idag har jag tittat på gillmore girls hela dagen. eller ja, under den tiden som det tog att åka hit. vilket var i princip hela dagen. heh. och sen så har jag förresten läst ut harry potter nu. eller igår. jag hade glömt bort hur bra jag tyckte dom var. nä, nu ska jag sluta skriva, förlåt för världens rörigaste inlägg men allt är nog lite rörigt just nu. i allafall i mitt huvud. jag saknar alla er därhemma också. kram ni är bäst!


i can't belive it's not you.





but everybody's changing and I don't feel the same.







did someone break your heart inside?

hej vänner. två dagar har gått och jag har åkt ca 60 mil med bil. typ. i bilen har jag mest läst harry potter (!!), lyssnat på håkan eller tittat på alla fina ställen vi åkt förbi. det kliar verkligen i fingrarna ibland när man ser något som man känner att man bara måste få ta kort på! hi. igår stannade vi i härnösand och där sov vi kvar också. det var väldigt fint med typ vattenfall och stora broar och sånt! och nu har vi kommit till umeå, och även mött upp våra vänner som ska följa med nu i fortsättningen. snart ska vi nog äta middag. bilderna kommer om ett litet tag. pussen

it's almost like you had it planned.

mitt internet beter sej som en snigel idag, eller möjligtvis som en sköldpadda. inte kul. för övrigt så så håller jag på att packa lite grann, och på lördag åker vi. imorgon blir det väl till att plocka ihop det sista och att köpa filter till kameran. två olika slags gråfilter står högst upp på listan. hih. pussis.

här är bilder ifrån ett naturreservat i Byrum på Öland. det var så fint att man nästan tappade andan.




and don't let me go.

hej kompisar. förlåt för ( vad är det nu, hundrade gången?) den lite dåliga uppdateringen här. men det är faktiskt så att jag knappt rört kameran den här veckan. istället har jag spenderat tiden på bodyjoy, hos nån fin vän eller framför någon dålig serie på tvn. och så har jag spelat en massa töntiga spel på facebook. japp. och imorgon så åker jag hem till min pappa och då får kameran och datorn stanna kvar här för vi ska iväg på semester. och vart har jag inte riktigt förstått än men det är bara runtom i sverige tror jag. hihi trodde ni verkligen att jag skulle lämna min kamera? näjdå, däremot tar jag med mej en annan, nämligen den här. och sen så har min pappa med sej sin dator som har både photoshop och trådlöst internet så jag kommer att kunna blogga. däremot vet jag inte ifall det blir lika mycket som vanligt eller ens varje dag då jag känner att jag ska bara komma bort lite från allt. men fota kommer jag absolut att göra och antagligen kommer en hel del utav dom bilderna upp här också. och ja, det var nog allt. förresten så kan ni spana in elinpelins blogg, jag har fixat den nu så den är helt omgjord! yes. nu ska jag dricka te och äta kakor med smarties på :) pussen. 

och ingenting är som det ska vara.



you have burned all your chances.














and i'm leaving you behind.



and i could belive more then.


and i know how i feel about you know.



hejhopp. för det första så är den här låten alldelles för bra. och för det andra så har jag nog blivit kär i brad pitt efter att jag såg the mexican igår. lalala. kram!

it's just tears and rain.

jag har blivit finalist i en sånhär veckans blogg tävling och ni skulle vara superdupersöta om ni ville gå in här och rösta  på mej! pussen



och jojuste, ni tre som ville ha min gamla design, jag tänkte att jag gör så att jag lottar. och den som får den kan få byta färger, bilder och placering av texten i headern om den vill! : )

the only one.


a hand full of memories.


as the time goes by.







and the sun is shining just for us.


for you and for me.


please don't stop the music.



hej sötaste ni. som ni ser så ändrade jag designen och det var därför att det kändes verkligen inte som min smak, den var nog för opersonlig på något sätt tror jag. om det nu skulle vara så att någon annan skulle vilja ha den så säg bara till. för övrigt så har dagen varit toppen, jag har varit ute i solen och ätit ananas, mysit med hunden och hjälpt min pappa att fixa lite med våran båt. pussen

i think i need to fall out of love with you.



how can you still see the truth through all your lies?






it's more than just words.



and life goes on.



Michael jackson Dance Tribute.


one step at a time.

mah idag har jag allt uppdaterat. det här är nog åttonde inlägget tror jag, som ett förlåt liksom för alla de där dagarna när bloggandet låg på noll. iallafall så har dagen gått åt till att hoppa studsmatta, gå på långpromenad med hunden, ta kort ( HEH ), och det bästbästa av allt - mina skoor har kommit! ett tjockispaket låg och väntade i min brevlåda när jag hämtade posten och i där var dom. ih! åhjo förresten, härhärhär har ni en sötislåt! superkram

with every bit of me.






and it's like learning to fly or falling in love.





det skulle varit du.



you bring the sun out.



i loved you first.


it would change it all.


nothing ever hurt like you.



tjohej. hela dagen har jag städat, städat garderoben, städat mitt rum, och hjälpt pappa att städa ett annat rum. roligt har det väl inte varit. men det funkar fint om man har lite musik i öronen samtidigt. det bästa är ju också när man är klar för då är allting så fint och typ fräscht (?). japp. lite kul är det också att man hittar en massa användbara saker som man har glömt  bort att man har. till exempel att par supersköna byxor och en jeansjacka som jag lagt undan för att de varit för stora. men nu satt det bara brabra och fint var det också. lite som att shoppa i sin egen garderob!
nu ska jag krypa ner i soffan med en väldigt stor kopp te. pussen.

the pieces don't fit here anymore.


and you can't escape the truth.




och han samlar drömmar i fickan.


and i don't want to love you.



hej kompisar. som sagt så blev det en ny design men konstigt nog vet jag inte riktigt än om jag tycker om den. det känns på något sätt inte som min stil eller smak men jag låter den vara ett tag ändå tror jag. kramis.

and it takes my breath away.


du ser andra sidan av solen.

hej hörni. lite dåligt med uppdatering här men jag skyller faktiskt det på vädret. jag har ingen lust att ta med mej min kamera ut och låta den dränkas i ösregnet. men en lite roligare sak är att jag håller på med en ny design, jag vet inte riktigt när den kommer att bli klar men snart kanske. pussen!

and it's time to face the truth, i will never be with you.



come in under my umbrella.

gud vad jag blir arg på nya bloglovin. helt dundervärdelöst och ingenting funkar som det ska. blä.

with your feet in the air and your head on the ground.



and love is blind and that I knew.


.



idag är ingen bra dag. inte alls.

in a little while this hurt will hurt no more.




lights will guide you home.



och världen kommer aldrig att förstå.



och hon sa att egentligen är du inte kär i mig
och egentligen
är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid...
men då slösar vi bort våra liv.



håkan hellström.

and we shared a moment that will last till the end

hejsan kompisar. de senaste dagarna har varit toppen!
faktiskt så har jag hunnit med att titta på premiären av den nya ice age filmen och den var super, och sen har jag knallat runt i storstaden tillsammans med elin och sofia för att titta på rean. och sen igårkväll så åkte vi till grisslinge och grillade. supermysigt var det och vi hade det väldigt kul då vi puttade i elin i vattnet med kläderna på. hih!

kram på er!

because I saw the end before we'd begun.













bilder tagna med lilla elins kamera.

RSS 2.0