Men se på mig, vännen. Och tro på mig nu, jag ber. Det kanske tar emot, men vi hör ihop och inget kan ändra på det.


Orelaterad bild

Det är nu ni ba - Oh my gosh? Har amanda tagit sig i kragen och faktiskt gjort något åt sin design som hon sagt att hon ska göra sen oktober last year?
Och det är då jag ba - Yes chompisar, I actually did.

And it feels good. Om än för lite ögonont efter allt pillerill med html-jox och så vidare. Ni rutinerade bloggare förstår vad jag menar.
Och nog för att det är en del kvar, jo tack jag vet, att jag inte har eller ens haft en fungerande header på ett bra jävla tag men min kreativitet på den fronten är död. Vi får se om typ sju timmar när jag fortfarande sitter uppe och natthumöret kickar in, kanske jag kan dra ihop något acceptabelt som inte ser ut som crap och skulle kunna agera tillfällig header. Eller något.
Är hur som helst ledig imorgon och planerar inte att göra något utav värde alls. Har mitt eget ass att whoopa på tv-spel, coco pops som ska ätas och dessa eviga repriser på top model säsong femtioelva att se. Det vill säga, imorgon kommer jag att vara fett_busy_chey_94.

Nu är jag typ trött som satan och har hets-ätnings-stroke på det, och inget utav dessa fenomen är att leka med. Framförallt så gör de ingen bra kombo ihop. Skulle helst ta mig till kylen och äta upp hela innehållet inuti den men risken som finns att jag somnar på vägen dit gör det ovärt. Vore ju fett jobbigt om de hittade mig imorgon sovandes framför kylen. Med andra ord, det är två meter till kylen, förstår ni hur trött jag är? Ehe, godnatt.


PS. Lägg märke till the tiny little thingy next to the right vid min rubrik, made for you guys som inte orkar mina två meter långa rubriker som fuckar upp hela inlägget. Nu kan ni rulla där istället om ni vill läsa, you're welcome.

För det finns ingen annan min vän.


"Snigelfull. AKA Så full så att man bara kan krypa på marken, tyst och långsam som en snigel"Well hello there. Igårkvällen turnade inte alls out som jag ville och efter diverse knas och ett antal bussresor fram och tillbaks blev inte kvällen mer lyckad än ett onådigt avslut på donken. Man ba, errr. Men när vi stod där, totalt hjälplösa och i ett moment av ren depresion så kändes det till sist som det bästa alternativet. Antingen det liksom eller någon form av flashmob då vi antagligen rageat och haft sönder något viktigt varpå jag med största sannolikhet lagt mig ner och dött i närmsta grop. Eh.

Sååå, donken it was alltså, väldigt glamouröst må jag säga. Käkade en cheese och dödade en halvtimme eller så innan lite fler lessna hestar trillade in med planer som också skitit sig. Eller så var dem kanske bara hungriga.. Glatt gäng i varje fall och efter lite jiddrande med dem begav vi oss alla ut igen för att ta oss hem. Gick genom läskiga tunneln och bevisade den historien to be false, nackatunneln spökar inte, klev på nattbussen som alltid är ett jevvla kalabalik och trillade hem till steffie strax efter the middle of the night.

Planerar att pimpla te nu, inte få ett psykbryt över mitt halsont (oh no you didn't just say- skyll dig själv) och somna som en sten in a while. Pöss


love hurts when you do it right, you can cry when you get older.


Gravity can not be held responsible for people falling in love.Toodilooo. Börjar sakta men säkert vakna till liv här hemma lagom till kvällens bravader, måste dock erkänna att jag nog aldrig känt mig mer ofashionabel i hela mitt liv. Har fuckat up min dygsrytm totalt, ser ut som stryk och har nog nästan vuxit fast i soffan. Kan man bli tjock på kaffe? För i sånt fall ligger jag nog i farozonen.
Ska försöka få lite fason på det hela inom en snar framtid och hoppa ur mjukisbyxorna, kladda på lite make-up och leta fram min bästa vän torrschampot.
Det är ju trots allt lördag samt att partalitegranna står på schemat.

Dessutom står termometern inte på sjutton minusgrader utan bara två minsugrader kvällen till ära. Och om känner jag mig själv rätt så leder detta med största sannolikhet till att jag går ut i converse, skinnjacka och för tunna tights samtidigt som jag intalar mig själv att det absolut är tillräckligt varmt för sånt. Ignorerar sedan kylan resten av kvällen och vaknar upp imorgon med någon form av hardcore förkylning och lite ångest på det hela. Och som sagt, känner jag mig själv rätt så lär jag sedan vägra att erkänna att det skulle vara självförvållat att jag sedan ligger där dödsförkyld i två veckor med hosta och snor till hjärnan. Självklart var det något fanskap i skolan som gick dit sjuk och bakteriade ner hela stället och smittade mig. 

Fasen det är ju nästan bulletproof, converse it is. Och om jag nu sedan blir sjuk så kommer det att vara den där personens fel, inte mitt. No way.
Dessutom blev det just en grad varmare ute, hallelujah moment.

Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var.


razors pain you, rivers are damp. acid stain you, drugs cause cramps. guns aren't lawful, nooses give. gas smells awful, so you might as well live.Alltså andra bilden i mitt ♥


Thank god the week is done, I feel like a zombie gone back to life.Amen tja! Tonight var jag hot tamale och went out med kollektivet för att göra stan farlig. Har inget att skylla min dåliga uppdatering på, besides typ livet. Mår inte så jobbigt dåligt för once och det tar tydligen tid att göra allt sånt man annars inte orkar för att man helst vill ligga inne och tyna bort. Vem kunde tro det liksom?
Så eh well, glad men busy chey signar ut va. PUSS

blivit jagad av snuten


Halvtaskig dagens. 

Det bidde en vända på wayne's med tjejerna efter skolan. Tog en kaffe, snackade skit och beskådade människorna i kylan utanför. Mötte upp pappa ett tag senare och med blodsockerfall a la big time och inget tålamod alls lackade jag satan för att han har så dålig musiksmak. Vem fan gillar lugna favoriter? Och framförallt, vem fan gillar lugna favoriter när man känner för att slå hela världen på käften? INGEN. Vart är alla Bandit-fantaster när man behöver dem? Suck.

Kom hem och attackerade kylen i hopp om något ätbart och fann till min stora lycka pannkakor. En kvart senare mätt och belåten var jag tidernas bästa barn igen.

Vad? Tror ni inte på mig? VA? Eheheh. Pöss

I won't let you love me until you really try.


But you're a selfish narcissistic psycho freaking bootlicking nazi creep, and you cant handle me.


It's sad when people you know become people you knew.Some big black sky over my town. I know where you at, I bet she's around.
På fredag ska jag ha den här som rubrik - Thank god the week is done, I feel like a zombie gone back to life. Just saying liksom. Ge mig helg.

Save the planet, kill youreself.Folk mår så svinigt dåligt just nu att det bara är nasty. Jag menar det. Ser hur hela mitt kollektiv faller samman. Det krånglar med tjejen, det krånglar med killen, det krånglar hemma eller så krånglar det någon annanstans. Vad är det med våren och att äta upp folks soul? I don't get it. Dessutom är man inte särskilt duktig på att pusha någon heller. Jag  menar jag, om någon, ska inte säga något. The major process på min dag är att kliva upp och inte få psykbryt för att flingorna är slut. Eller för att bussen är typ två minuter sen. Man är inte långt ifrån att lägga sig ner och ge upp då. För att inte tala om hur mentalt stabil man känner sig när man grinar åt Extreme Home Makeover. Värst är det när man ligger inrullad i sitt täcke och glor på väggen femtioelva timmar i sträck. Kåmpis, det går inte bra nu.


We all want to be different, which makes us all the same.Första danstillfället med alla småkiddos idag. Efter en busy helg bestående av enbart diverse tränande på ett antal koreografier så startade vi nu. Och det var ett gäng nya ansikten bland de gamla som trillade in, och lite energi till tusen på det som skulle göras av med. Förstår egentligen inte hur de orkar hålla igång en hel dag och sen ändå ha energi kvar på kvällen. Det är då man tittar på sig själv och ba, whuut? Jag som tyckte det var mighty att ta sig igenom första lektionen i skolan utan att avlida av trötthet liksom. Ehe.. Hursomhelst, lite lycklig blir man när lilla blyga killen från förra terminen kommer fram och lämnar en teckning som han ritat, med hjärtan och grejer. Fyra bast. Jag smälte lite. Håh.

I SHALL CALL HIM SQUISHY AND HE SHALL BE MINE.Den här dagen har varit en jävla process. Dansat i fem timmar, tränat in en miljon koreografier, städat i mitt rum, det sista var mighty, fixat med en massa listor och annat jox, samt hunnit med en vända utomhus med kameran. Lite kaffepaus på det hela nu, och snart vankas middag. Har sedan typ lika mycket till att göra så hey, vi höres.

fight fires in your best clothes. touch skin, with your eyes closed. chase thunder with the volume down. Pack a suitcase, wander to the next town.


Some people can't sleep beacuse they have insomnia. I can't sleep because I have internet connection.


Progress

It's like that depressing moment when you drop your cocaine in the snow.Huvudvärk. Trött. Html-koder ger mig stroke. Ligger i sängen. Lena ben. Måla naglarna i mörkret. Musik. Har försökt så många gånger nu.

I'm just tired. I'm tired of waking up to the same routine everyday, seeing the same people, it's getting old. I'm tired of waking up alone and cold. Pushing myself to get out of bed. "I'm just tired". That's my excuse.


Ett öga för ett öga gör hela världen blind.Apropå ingenting alls, här är min man.

Miserable mornings, neverending nightsSova var det ja. Eller alternativt släcka alla lampor, stänga av mobilen, koppla in riktiga högtalarna och lyssna på sad music tills allting inte känns så jobbigt längre. Suck. Varför blir allting en miljon gånger svårare på natten? Jag hatar att jag är så dålig på att vara ensam.


Röker samma marlboro


Ehh. Idag är livet jobbigt. Är så satans motarbetad. Tog en roadtrip till ön nu till helgen, hälsa på pappa och hans familia. Klappa lite på fettokissen. Jobbar hela dagen imorgon så blir till att sova tidigt idag. Ska dock pimpla te först och döda några timmar i soffan. Peace


I'm not telling you it's going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it.


You keep me up all night 'cause you're stuck in my headHaha nu snackar vi! Sån jävla progress från att inte kunna ett jota. Adobe flash vavava. Ska till gymmet nu och bli krall så att jag kan ge folk lite däng. BAM!

Look inside, look inside your tiny mind then look a bit harder. 'Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor


Random arkivbild, mest för att bespara er från dagens face som så inte är att leka med. Vi snackar hardcore.

Häj fellas. As I'm writing this sitter jag på multimedian och tjillar. Vi har genomgång av Adobe flash cs5 today, pretty bright program. Too bad att jag är literally speaking sämst på det. Ehe, men det kommer. Har atm' lite abstinens efter en  kopp kaffe eller sju, mest för energins skull. Är dock mätt som ett jävla djur då vi åt på falafelkungen idag. (read it again, falafelkungen..) The main reason till att vi går dit är ju för colans skull, men med tanke på hur överdrivet mycket av allt man får där så är det ju en process i sig att bara dricka upp den. I mean it, det är mighty. Kände mig som gud när jag gick ut där sen och hade orkat äta upp alla pommes. En tjock gud.
Strax är vi klara här och sen väntar lite datorkunskap innan vi slutar för dagen. Vi får höras senare hörni, TjingelingEdit; detta inlägg skulle publicerats typ ett? Noway att jag hade gått i skolan tills halvfem..

I wasn't always this cracked,


Hello there. Var en halv sekund ifrån att försova mig idag igen, då jag snoozade femtioelva gånger och somnade om every time.
Ville verkligen inte gå upp eller vara vaken överhuvudtaget då dagens mood var typ emocore. Fetingångest och reallyreally bad sömn last night så man ba - oooohoo no.
Släpade mig upp till sist och med sjutton minuter kvar tills bussen skulle gå hade jag inte mycket tid över. Såg ut precis som jag mådde, fast värre.
Vi snackar roadkill, dåligt smink och lazy kläder. Folket på bussen fick med största sannoliket en stroke eller två när de såg mig. Promise.
Väl framme i skolan hade jag trois lektioner och lite lunch på det. Och just nu håller vi på med ett fett filmprojekt och today behövde vi lite boys till vår movie.
Och om nu någonting var roligt idag så var det när michelle gick ut och raggade mancandy i korridoren. Haha. Grabbarna var ju riktigt bra på acting så det hela blev wayy mycket roligare när de levde sig in och grejer. Ni ska få se allting när det är sammanställt och helt done. Remind me.

Sitter att my place nu och är svinigt schleten. Det bidde en vända på gymmet idag med och nu planerar jag att däcka här när som helst. Hur som helst. Typ. Ehh.
Godnatt peeps.

something about you is so addictive


Last weekend didn't suck. You suck. End of story.


A while ago

betyda mer än nya spelet på din ps3As we speak ser jag ut lite såhär, med andra ord så jävla pömsig_chey_94. Haha, michelle jag vet vad du tänker.
Min charmiga powernap nådde sitt end för ett litet tag sen och strax ska jag vidare till gymmet. Känns som stadig tajming iallafall. Latero vänner

För bredvid ditt namn står ett namn till.Åt nyss lite food och helt honestly, min matkoma just nu är inte att leka med. Planerar att ta en fashionabel powernap på det här så fort som möjligt då
jag faktiskt redan är hemma. Efter diverse krångel med lärare och förseningar så fick vi gå hem strax efter elva idag, och det kändes ju skapligt skönt. Yes.

Hursomhelst, såg att Oskar fick en grammis för årets nykomling, lite snålt med tanke på hans sju nomineringar.
Dock vann (delad förstaplats med krunegård) han ju ändå SMFF's pris för årets textförfattare, så han kan nog vara nöjd. Dessutom tog ju Robyn hem de
flesta av de andra priserna i grammisgalan, och det är inte helt fel det heller. Mixen som släpptes idag på hennes låt - "Dancing on my own"
och Oskars - "Från och med du" makes a läskigt bra combo. Kolla in det på Itunes fellas.
Men powernap var det, peeeaaceee out.


Cause i wonder now what we used to be.Isas pix från last year med min edit. Portugal juni/juli.

As i said yesterday så spikade vi igår att det blir en resa till Portugal i sommar. Jag, Michelle, Steffie och Isa, vi fyra ska dit. 12 - 22 juni, tio dagar.
Finns nog inte ett bättre sätt att börja sommarlovet på.

When we love, we look pretty.Tjänare! Vaknade way too sent i morse och hade zero chanser till att hinna i tid till skolan. Panikade en stund, men sen använde jag mina superheropowers och gjorde allt jag skulle racersnabbt. Typ. Eller äsch, det gjorde jag inte alls det. Jag bara skämta. Ärligt talat så tog det typ MINST ett halvår att bli klar, och jag stressade så att jag fick Parkinsons literally speaking. Spillde ut téet på mig själv, brände mig i fejset med plattångsfan och missade ögonen när jag försökte sätta på mascara. Livet jobbade emot mig och ett antal vredesutbrott senare kom smidig_chey_94 till sist fram till skolan, lagom grinig. Eh. My mind doesn't work on monday.
 
Hur som helst, tänkte dra ihop något här om vad vi gjorde idag men vid det här laget vet ni ju hur det brukar låta. "Vi gör inte så mycket i skolan just nu"..
Killarna tejpade fast Fredrik i en stol, Vår mentor sa "Nu kan ni ta upp datorerna och facebooka så in i helvete", och så fick vi sluta tidigare på matten.
Det enda som skiljde sig ifrån andra måndagar var den oförberedda diagnosen vi fick göra på engelskan. Och svaren skulle vi sen skriva på datorn.
Mamma, jag lovar att jag inte använde google.
Vi hann med en vända till vårt sushiplace på lunchen också, och jag lärde mig fortfarande inte det här med pinnarna. Vad är grejen med att man ska sitta där och känna sig som Harry Potter och typ utgöra en risk för sina medmänniskor då det inte är omöjligt att man någon gång råkar tappa pinnfanet och slänga den i ögat på någon? Alltså nä, jag förstår verkligen inte. Det blir inga jäkla pinnar för min del. Någonsin.

Hmm what else? Blir lite slöfasoner på det här nu, ska prata klart med några på msn och sen sova. KRAM


Partat lite granna


Randomness

Go hard or go home.


Yesterdays.

DAGENS VILL HA:
Med risk för att låta lite cheesy, men en kram.
DAGENS KLÄDSEL: Körde gårdagens suit under dagen, sov ju inte hemma. Men atm' way too lång t'shirt och panties.
DAGENS PLANER: Rådäcka så fort detta inlägg is finished.
DAGENS SÄMSTA: Vill helst skriva nada att all här för min dag var prima, dock mår en fin vän skit på grund av en jävla bastard till kille. Behave förfan.
DAGENS BÄSTA: Det är spikat nu, jag och b-rudarna ska till Portugal i sommar. Sweetness
DAGENS TANKE: Vem fan var det som kasta?

People change.. And now, I'm a lamp.


Oktober.

Visst att jag hatade hösten och allt den innebar, men den här månaden var grym. Kan sammanfatta den hyffsat kort - tre personer, fredag lördag, partyplaylistan, en jävla massa dans, ett antal dizzy nights, taxi, flänga runt i halva Sverige utan någon som helst koll, frysa ihjäl, våga vägra måndag, LIV, käka på donken, vara huligan farligast i stan, nattliga besök hos randoms, ännu mer dans, sista bussen hem, och nattmacka.


November

Tyckte att livet var aptråkigt och mådde ursäkta men bajs. Slösade tid på en massa människor som inte förtjänade det, var sämst på att ta hand om mig själv och ville dö om vartannat. Värdelöst. Craschlandade några gånger i Isas kök där vi drack te och pratade i en miljon timmar om allt, bästa tjejen när allting gör ont och hon fattade precis varenda gång. Människor i min och mina vänners närhet betedde sig som crap och jag var arg och besviken. Bloggade skittaskigt och avslutade november med en paus.

 

December

Försökte börja blogga igen, hade inget flyt. Om jag var arg i november så var jag förbannad i december. Sov hemma själv en hel helg första gången sen sommarlovet.
Stört. Hatade att vara ensam. Hatade det mesta.. Fotade ett band, fotade Danne & fotade min lillasyster luciakonsert. Det blev jullov och det var julafton. Things got easier ett tag, tyckte om att vara ledig och jag spenderade hyffsat mycket tid med steffie som mådde lika dåligt som jag. Var inte ensam. Var fortfarande arg dock. Arg på allting och det gick ut över alla. Var dum. Tog en paus ifrån allt och åkte till Göteborg. Skönt att komma bort, mådde lite bättre och när jag kom hem hade jag grymma planerna för nyår. Pratade ihop mig med tjejerna, fixade det sista och gick ut den 31, trots att allt gjorde skitont, och hade ett fett nyår.


Och thaaaaat's my tvåtusentio. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det hela, gjorde en massa bra saker - gick ut skolan med bra betyg, kom in på gymnasiet jag ville, sommarjobbade, var danslärare åt kidZen och såg en himla massa konserter. Och jag gjorde en massa dumma saker också -gick in på Sf och köpte popcorn utan att gå på bio, satt kvar i bilen för att det var en bra låt på radion, pratade i mobilen i sex timmar i sträck en gång, var rätt dum mot ganska många, sårade säkert någon och var en bitch mot hela världen ett tag. Men sammanfattningsvis har det bara varit både och. Har mått skitbra och har mått skitdåligt. Mittemellanår och vill nog inte se på det mer än så. Past is past liksom, nu är det tvåtusenelva som gäller. Eller något. Heja

Cut out all the ropes and let me fall.Bara jag som känner just nu att vädret utanför är så nasty som det bara går att bli? Slask..
Hursomhelst, kom hem för ett tag sen. Blev en visit på McDonald's efter en lång sovmorgon today. Tjejerna skulle vidare och jobba efter det och jag skulle hem till mig.
Är skapligt sliten och planerar att spendera kvällen på lite serious qualitytime med mig själv. Ingen annan hemma i huset så kan dansa fuldans all night long och gå runt naken om det är så. Har dock lika mycket energi som en sten så kvällen lär antagligen inte bli mer produktiv än lite soffhäng, en och annan kopp kaffe och lite nudlar på det. Way to go.

Igårkvällen slutade helt okej och jag somnade dödstrött efter en evighets prat om life och allt däremellan.
Halvfyra på morgonen och i state of mind a la övertrötta kom vi fram till att the main reason till att majoriteten av alla 94'or och närliggande generationer är helt fucked up i huvudet beror på att vi såg på Cartoon Network när vi var små. Jag menar det.
Courage the cowardly dog, I R Baboon, Powepuffpinglorna och Ed, Ed & Eddy. Och deffinitivt cow och Chicken. Hur segt var det inte att man aldrig fick se mer än föräldrarnas ben i den serien? Eller att föräldrarna faktiskt var real humans och deras barn var en ko och en kyckling? It made perfect sense back then men nu börjar man ju undra. Framförallt undra på hur man typ tio år senare fortfarande kan sjunga alla intron, veta vad alla i serierna heter och minnas de flesta avsnitten. Did someone said brainwash?
Tacka vet jag dagens program, alla är aspedagogiska och jätteförberedande för the real life. Kidzen kommer ju växa upp och bli Einsteins allihopa.. Vi däremot hade typ mumin liksom, som skulle vara bra. Och det kunde jag inte ens se utan att grina för att jag var rädd för det där monstret bakom berget. Creep. Är fortfarande rädd.

Ja ni ser ju, vilken jävla nivå man hamnat på. Skönt att till slut fått veta varför man är som man är. Ehe.. Laterr


When someone's laugh is funnier than the joke.


Hoppas ändå på ett lyckligt slut.Så jävla motarbetad jag var imorse. Var för typ once in my life duktig och krigade upp för att gymma lite på morgonen.
Men bussen var 25 satans minuter sen, mitt gymkort fungerade inte och halva kinas befolkning var på gymmet just idag och hade snott alla skåp. Err.
Hann i tid i alla fall och efteråt var världen på min sida igen. Åkte hem en snabbis, käkade lite coco pops, kirrade sminket och drog vidare mot nacka forum.
Mötte upp elin och vi bubblade lite om allt som vanligt, kollade i affärerna och käkade hamburgare. Skön dag.
Kom hem någonstans runt sex och tog det lite lungt. Åt middag för ett tag sen och nu känns det ungefär som att jag ätit mig gravid.
Ska försöka ta mig till bussen igen inom en snar framtid men vi får se om det vill sig, i värsta fall får jag väl rulla. "RULLAR FRAM" låten. HEE.

Ska möta upp michelin och tjejerna för lite untza untz eller något. Alternativt dunka musik på högsta, dricka cola och snacka skit at her place. Vilket som.
Ha en grym lördag, hörni. Puss

Skinny love.


Vi ser sprickor i horisonten som ingen ser.


Hola vänner. Landade precis hemma efter en hektisk dag. Återkommer strax.

French kissing on the floor heart is beating hardcore.Hello. Mysfaktorn hos mig just nu är inte att leka med. Visst att jag har killerhuvudvärk och är redigt sliten, men har cola, mitt täcke och fjantiga tofflor så jag är nöjd.
"Mannen här är väldigt nöjd. han är så nöjd nöjd nöjd, han är glad för han är nöjd" Fast inte man dårå.
At the moment tjillar jag lite i soffan med hela Icas utbud av godis. Jag lovar. Det räcker med största sannolikhet till att stoppa all världens svält.
Och jag vet att man inte ska skämta om sådant, men förstå situationen och inse hur fet I'm aiming to be. Satsar på beach 2044. Hårda tag.

Anyways, hade hoppats på att tv-utbudet tonight skulle vara lite bättre än crap men icke sa nicke. Mumien - återkomsten är inte ens ett alternativ och jag tänker så jävla inte se på Let's dance. Får ångest av tanken. Tittar jag får jag antagligen rynkor, fyrtioårskris och alla andra åkommor som gamla människor har. I förtid. Och det är inte värt risken.
Så det får alltså bli lite sänghäng och ett försök till att se en film. Om jag inte hinner däcka som en nerklubbad unge innan jag ens fått igång någon vill säga. Men det visar sig.  Sleep tight.


You shall not pass.Idag känner jag mig lite såhär. Som guds bästis. Lägg märke till fiskarna. Det är rätt soft.
Dock är ju skägget ingen höjdare och det suger att jag måste bygga en ark. Err.
Nä men ärligt, idag är det fredag och allting är king. Mest för att det är just fredag. Och helg om någon timme.
Dock har jag en aplång skoldag att palla framför mig och matte right away. Det förstör softheten lite.

Cravar efter kaffe och att få lägga mig i min säng igen. Tio minus outside är inte att leka med, för att inte nämna hur svinigt kallt det är.
Förra året var det någon som drog igång ett event om att alla en dag skulle gå ut och hälla varmvatten på snön. Så att den skulle smälta.
Varför blev inte det av? Skulle lätt deltagit. Ska nog styra mitt eget event. Ring alla ni känner. Återkommer med datum.

Everyones says they're lost. I am not lost. I know excactly where I am. I just hate it here.Alltså hey! Ursäktar bloggtorkan today men har varit busy. Lång skoldag at first och efter det drog jag med tjejerna och färgade håret. Bara sådär.
Blekte en nyans, fixade till mina slingor och kirrade utväxten. Lookin' lite mer sharp nu så att säga. Woot. Isa kom och mötte upp också.
Sen var vi healthy med smoothie och grejer, snackade skit, dunkade lite musik och åt middag. Välbehövlig kväll.
By the way' så fick vi installationsskivorna till photoshop cs5 idag. Och alltså, resten kan ni antagligen räkna ut själva men jag skriver det ändå.
JAG HAR FREAKIN' PHOTOSHOP CS5 NU!!11 Tror mitt nördhjärta smälte lite när mätaren slog hundra %. Håååh.
Anyways, på la to-do-list right now står det inte mer än att dricka upp téet, borsta tänderna och langa slagget i min still nybäddade säng. Mysfaktor eh.
Är trött som satan men kanske sätter på Göran ändå. Om man orkar.
Sommaren med göran alltså. Filmen. Inget annat. Vad trodde ni egentligen? ... HEHE.


OCH STANNA INTE. SÅNNA SOM OSS BLIR ADRLIG FRAMME.


Augusti

Umgicks med Alice och Isa rätt mycket, många kvällar spenderades hos dem tillsammans med lite annat folk. Jobbade ofta, inte lika mycket tid för stranden. Lite ångest för att sommarovet snart skulle vara slut men ändå lite taggad på gymnasiet. Bokade biljetter till Oskar Linnros på Mosebacke. Nu i efterhand kan jag säga att det var lätt bästa jag gjorde på sommarlovet. Stämningen när vi var där var sjukligt grym. Han pratade ju med oss personligen också! Dog och kom tillbaks till liv. Såg maggan på grönan. Hon kunde dock varit bättre. Drog på tredagarsutbildning i Vallentuna. Tog licens för att bli danslärare ju. Kände mig kickass efteråt.
Skolan började, efter dag ett ville jag gå hem och gråta. Efter dag två blev det väl lite bättre. Kände efter ett tag att jag hamnat lite fel. Dock var det fortfarande varmt och helgerna fanns ju.. Myste med människor jag gillade. Var ute och cyklade två på natten med en vän. Sjöng håkans sånger tills det gjorde ont i halsen. Lyssnade jättemycket på Annie Hall. Träffade folk ifrån min gamla klass, åkte moppe in the middle of the night och frös halvt ihjäl, samt hade några grillkvällar till. Helt okej månad, lite rörig. Mycket nytt att ta in och mycket gammalt att släppa. Ler på alla kort som togs iallafall. Hittade inte ett enda sadface.September

Köpte min babe. Canon eos 550D. Behöver inte skriva mer, så värt. Det blev lite kallare, jag nämnde någon gång i början av september att den här hösten skulle ta sönder mig. Allting med sommaren kändes avlägset. Gula löv, ställde undan alla sommarskor och plockade fram jackan. Usch. Mådde inte så fantastiskt bra, delvis för att jag inte trivdes i skolan. "Måndag, fredag blev en kedja kring min fot" Typ. Tog igen det på helgerna istället. Var med sånna jag tyckte om, träffade nya människor och dansade tills benen gjorde ont. Insåg någonstans här att jag inte sovit hemma hos mig själv en hel helg sen sommarlovet slutade. Ganska galet. Inga planer på att ändra det dock och fortsatte. Hade förjävla kul och var på så himla mycket random ställen. Hemmesta Hills bland annat. Drog till spånga once, hånglade med Herkules. Haha. Var kanske inte bästa tidpunkten, bästa saken jag gjorde eller ens bra överhuvudtaget. Men han hette förfan Herkules. King. Såg Hoff på grönan också, sista konserten där. Galet ös den gången.
Skolan dödade min soul och hade planer på att aldrig ens gå dit igen. Mådde äckligt och gav upp. Sen ringde vi runt och av lite olika anledningar bytte jag till den andra klassen. Michelles och Steffies klass. Things got way mycket lättare och jag lärde känna ludde, nisslas och russiaa. Har numera bästa gänget i skolan och egentligen är vi nog alla dysfunktionella på något sätt. En mår dåligt över det ena och en annan över något annat. Men tillsammans har vi typ sketakul så det funkar. Hmm. Hade rätt i att hösten förstörde mig, på många sätt. Men hade jag inte bytt hade jag nog aldrig orkat fixa allting igen. Så bästa i september blir nog min kamera och bytet av klass.

Life wastes itself while we are preparing to live.

Tjena. Dagens dilemma är min lack of inspiration till dessa inlägg jag försöker skriva around here. Har nämnt det a thousand times before men min soul dör så fort det blir vinter och så satans kallt ute. Dagens svåraste prestation är att ta mig till och från skolan och klarar jag det så är jag liksom over. Done for the day. Kan gå och lägga mig.
Så sen när man sitter här och ska berätta hur fantastiskt rolig dagen varit så har jag inget mer att bjuda på än hur förjävla jobbigt det var att ett halvt jävla dagis med snoriga ungar som förpestade min bussresa. Eller som idag då halva jordens befolkning satt på bussen och någon med hund kliver på. Och inte nog med att det redan var smockfullt så kommer han med sitt djur och tar upp hela mittgången. Och varenda stackare som sedan skulle av fick kriga för kung och fosterland bara för att inte snubbla på hundfanet. Skitbra.
Misstolka inte. Jag gillar hundar. Bara inte på morgonen när jag är aptrött och mår som att jag haft femtio svåra år. Gillar barn med. När dom inte är snoriga. Eller åker buss.

Anyways, ser ni min point? Här har vi en halv novell om mitt bussåkande. Man ba -  Ehm? Någon som sa big_no_lifer? och ni ba, EHE JA? Or did you...
Kan fortsätta lite till och berätta att medans jag och Steffie satt där och förbannade ägaren till hunden så kliver Michelle på. Och gay som hon är smälter hennes hjärta vid åsynen av djuret, och sedan när hon böjer sig ner och ska klappa på det lite fint så får hon tidernas grovhångel. Av hunden. Inte fresh.
Dock var det ganska kul. Hehehehe.

När jag äntligen kom fram till skolan sen så hade jag bara en lektion. EN. Datorkunskap. Sen fick man jobba vart man ville och då åkte jag hem igen.
Tänker inte prata om den bussresan med risk för att detta inlägg aldrig tar slut då.
Åkte hem till Michelle i allafall. Hon, jag, Emma och StefflaN. Vi gjorde det vi skulle och åt coco pops. The FRESHEST cerials! Internskämt åsido. Såg en film, jag däckade i michelles säng och posade med, törs jag säga det - Michelles hund i webben. Herre. Nu sitter jag hemma med kaffekoppen i högsta hugg och räknar ner minutrarna tills jag måste gå ut och åka buss. IGEN. Till gymmet. Kött. Hejdå.När allting är såhär.
Hola. Landade i sängen för en nano sedan, och tänkte mest skriva och berätta hur grym jag är just nu. Inte nog med att jag (as I said) body pumpade i nittio minuter efter skolan, så dansade jag nu efter kickoffen i en timme också. Så jävla king jag kände mig när jag gick ut där sen helt sönderkörd och helst ville lägga mig ner och sova på plats. Cred.

Imorgon har mina satans as till lärare tagit bort sovmorgonen till tolv, så adios to sleepin' late på onsdagar.
Och visst att jag fortfarande börjar tio.. Men ändå, måste ju fortfarande gå upp tidigare. Mother fuckers. Hehehe. Errr.
Äsch nu känner jag mig för jefla schleten för det här så goodnight fellas. Sleep tight.

We survive by remembering. But sometimes, we survive by forgetting.DAGENS VILL HA: Säger fortfarande sommar. Hur äckligt bra hade det inte suttit med lite sunshine, fräknar och solblekt hår nu?
DAGENS KLÄDSEL: Körde tightsen, lång t-shirt, koftan som alla har från gina och halsduk.
DAGENS PLANER: Två timmar kvar av den här dagen så det vankas sänghäng och lite film.
DAGENS SAKNAD:
DAGENS LÅT: September - Vem ska jag tro på.
DAGENS SÄMSTA: Dagens mood, då mina tre timmars sömn last night inte innebar mycket överflöd av energi.
DAGENS BÄSTA: Vaniljte, nybäddad säng och lena ben.
DAGENS TANKE: I reallyreallyreally should go to bed innan tio idag. Innan elva. Okej, innan tolv.


stupid sleeps with the whole band.


Arkivbild

Hello there. Har precis målat naglarna och well det blev ett jefla pill det här med att blogga och låta det torka samtidigt.. MEEEEN har inget tålamod today så here we go. Landade hemma nyss efter dagens bravader. Det vill säga, dö långsamt när klockan ringde sex imorse, trängas med resten av världens befolkning på bussen, lite studerande i skolan och 90 minuters bodypump på gymmet efter. Kött fifän på det sistnämnda. 
Nu måste jag slänga i mig lite middag och rulla mot bussen för kickoff inför vårterminens dansgrupp med kidZen. Woot.

Don't make this easy. I want you to mean it.


I try to take life one day at a time, but sometimes several days attack me all at once.


People's bullshit and fakeness are the main reason why I like to be alone.Seriös mattelektion.


Hola fellas. Kändes för jävla oskönt att gå upp tidigare än två imorse. Och när min feta alarmsignal ringde /vågorna gungar mig/ så kände jag mest för att dra täcket över huvudet och vakna lagom till sommaren. Men err, så kan man ju inte göra så krigade mig upp där och kände mig kickass ett tag för att jag gick upp i tid för en gångs skull.
Och sen när jag satt där, skitnöjd, och åt mina flingor så upptäckte jag att jag gått upp en timme för tidigt. ERRRRRRRR. Förbannade världen a while och sen gick jag och la mig igen. 
 
Väl framme i skolan några timmar senare kramade jag på lite folk jag saknat och went back to basic liksom. Lektioner, rutiner och studerande. I viss mån. NTI är inte för seriöst så att säga. På lunchen drog vi till thaien och käkade lite, och mot eftermiddagen märktes det hur stämningen i klassrummet gick från trött till övertrött. Michelin letade efter sin mobil hon höll i handen, ludde och jag skrattade åt dåliga youtubeklipp och oskar dokumenterade allting med skolans egna videokamera.

Nu planerar jag strax på att rådäcka i sängen, ska dricka te först och glädjas lite åt att femton minus no longer existerar utanför fönstret. Nog för att det säkert är minst tre månaders kyla kvar. Men fan. Det är freakin' januari, sommar in a chip. HEHE.

Meow.

Filippa - Jag gick runt i två år och hade ont i huvudet skitmycket, och ingen tänkte ens att jag kanske behövde glasögon! Inte ens mamma!

Amanda - Det är väl ingen big deal, du har ju brillor nu. Jag däremot har behövt rullstol hela livet och inte fan har någon märkt det.

...


Amanda - Har inte din mamma lärt dig någonting?
Mamma - Nej.
Amanda - Inte min mamma heller.

Turn off the lights, and the telephone. Me and my house alone.


Maj

Värmevärmevärme och slut på nationella. Livet lekte och skolan blev endast easyliving. Sola på framsidan, vattenkrig på rasterna och diverse håltimmar pga "bra väder", haha you name it. Livet var soft. Åkte på roadtrip till norrtälje, då var det dock skitväder i fyra dagar. Fick rätt hyffsade kort ändå och längtade lite efter att köpa nytt. Åkte finlansbåt också. Spenderade way mycket time med gänget, drog till skansen twice. Matade något djur med glass och såg the one and only, sälen. Haha. Michelin styrde feta fiesten hos henne och där hängde jag tillsammans med ett gäng andra. Hittade två dudes som kunde dela en taxi hem med moi & elin. Och well, en av dom turnade out to be hennes pojkvän a few months later och still is. Hehe. Men som sagt, soft månad.Juni

Skolavslutning, lite separationsångest, lite tårar och lite kramande på en hel hög människor man skulle sakna. Balen var ju också, tjillade på min baksida med elin innan vi spenderade hela eftermiddagen framför spegeln. Hade två feta kvällar på kanalen, inga bilder togs och tur var väl det. Haha. Köpte gröna kortet, köade med femtioelva miljoner andra och såg både Mando och Teddybears. Stod längst fram men blev räddad ur publikhavet efter lite panikångest. Knasigt, lite läskigt och rätt orutinerat. Yes. Strandhänget började, slappa dagar, grymma nätter och framförallt värme. Mådde äckligt bra. Hamnade på midsommarfesten genom tiderna också, träffade killen med stort K, dansade, skrattade samt hade det allmänt jävla bra innan jag trillade hem lycklig i hjärtat morgonen efter. Juni var bland de bästa månaderna.
Juli

Juli var bästa månaden. Lätt. Bodde på stranden första veckorna, med paus för att åka hem och äta något annat än mjukglass. Dåligt väder existerade inte, umgickcs med nytt folk och jag var brun som satan. Bänkade på allsång i nio timmar, totalvärt för jag såg både Salem och Linnros då. Blev kär. I Oskar alltså. Hängde ytterligare lite på grönan, såg Hassle tillsammans med konsertgänget. Hann med en vända till götet också, lite liseberg instead off grönan. Kom hem och började sommarjobbet. Lärde mig en miljon grönsakskoder, satt i kassan och var kool, och träffade sjukt mycket bra nytt folk. Lätt värt. Aldrig mått så bra och gjorde bara saker jag tyckte om. Det vill säga, pressade på stranden alternativt grill med skönt folk. Hade ett gäng bra utekvällar med och hos randoms. Hamnade på fest långt åt helvete också, lite saker knasade där dock och well, tappade kontakten med den där killen. Enda saken jag skulle ändra på om jag kunde i juli. Fortsatte dock ha en grymmers månad och varvade allting lite snyggt så att jag både kunde jobba och ha ett liv. Loved it.

Life is better when you decide you don't care.Hello again. Vaknade pretty late today och tog det lungt hela morgonen hos Isa.
Drog mig lite för att åka hem och behöva skrämma alla stackare på bussen med mitt face. Skämt åsido, men ni fattar grejen.
Såg ut som stryk när jag vaknade, gårdagens smink, roadkill i håret once again och ville helst rulla in under en sten och dö lite.
Men äsch, drack en kopp kaffe. Eller femton.. Packade picket, tog tag i livet och gick till bussen ändå.


Har tagit osocial till nya höjder idag. Nog för att min mobil redan fungerat till och från i och med kaffeincidenten, men nu är den helt död.
Stängde av den igår efter diverse samtal jag inte ville ha och jag planerar inte att sätta på den igen. Ever.
Sitter på off på alla chattar och orkar inte med människor. Är arg, frustrerad, eller typ asförbannad. Vilket som.
Vill helst gå och banka skiten ur lite folk. Hehehe. Varför låter det inte skräckinjagande när jag säger det?
Jag menar ärligt, "Jag ska slå sönder dig din fjant" och ingen blir rädd. Inte ens min lillasyster. It sucks.
Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man vägde tvåhundra kilo muskler eller kände maffian. Då jävlar.Jag ska göra kaos med dig.


Nobody really knows how to make it work.
Rullade mot isa vid sextiden för att för att hänga lite med cheyerna. Åt food, tog kort som jag besparar allmänheten från att se, skrattade och hade det allmänt goodie.
Blev bjudna på fest en bit bort och landade där by elva någonstans. Kollektivtrafiken var inte på vår sida så det bidde till att knata dit, och plusgrader är ingen biggie på dagen men så fort det blir natt snackar vi Nordpolens jäkla is på vägarna. High heels då är no good combo så efter att vi riskerat livet i varenda upp och nerförsbacke kom vi fram i well, någorlunda skaplig form. Bröt ju inget på vägen liksom. Även om jag dog och kom tillbaka till liv några gånger på grund av kylan. Men jag skyller inte det på min låtsasoptimism angående huruvida tvåplus är varmt nog för vårjackan eller inte. I blame it on the boogie. HEHE.
Anyways, träffade lite nytt folk, dddansade, umgicks och as you know now, hälsade på Dvärg-Olof. Ett antal timmar senare trillade vi glada ut och i ett ännu sämre mood för att trotsa vädret. Trötta som satan kom vi sen hem efter en pretty much lyckad kväll och somnade efter lite för många timmars babblande om allt.


Yesterdays.Random - Vad heter du då?
Amanda - Amanda..
Random - Okej.. Här är iallafall min kompis, Dvärg-Olof!
Random två - Dvärg-Olof ja. Han är så kort så vi brukar se honom som en halv människa.

Återkommer inom kort med lite jidder, bilder och ångestbabbel. Ni vet som vanligt. Nattens utgång var fet.


Mer av dig.Hello. Vaknade för någon timme sen.. Men kom hem runt tre imorse så skyller på det. Fetaste dagen på länge igår, började som sagt med lite grills tillsammans elin & grabbarna och levde upp till mitt bambi reputation. På kvällen hamnade vi alla hos Johan och där såg vi lite movies, käkade glass och hee jag whoopade ass på nhl. Växte i coolhet efter det. Så nu är jag inte bara cool liksom, nu är jag jättecool. Efteråt ringde tjejerna och informerade om att due date började om en timme och att jag hade en biljett fixad. Och trots att jag helst hade lagt mig ner och sovit i närmsta snödriva så drog jag dit. Bussresan var kind of a killer då jag inte hade något tålamod alls och fetaste barnfamiljen klev på. Förutom mig själv så var väl inte alla andra på bussen heller särskilt pigga, krya och trevliga.. Och framförallt inte i något mood för sjutton småkiddos som springer från ena änden av bussen till den andra i tjugofem minuter och luktar youghurt. Errr. Kände lite med tjejerna längst bak som såg ut som att de haft sjutton svåra år eller liknande och well när jag till sist fick kliva av kändes det lite som heaven. Hehe. Ska inte klaga dock då det var totally worth it för filmen var kickass jag gick ut från bion några timmar senare med träningsvärk i magen.

Ikväll ska jag ut om det vill sig, börjar hos isa i vilket fall som helst. Resten av tjejgänget kommer dit och sen får vi väl se vart vi hamnar. Sista utekvällen på lovet idag ju, it better be good. Peeaceeee

Blir bara knas när nån nämner ditt namn.Har åkt lite grills med dessa people idag, samt hunnit med en fika och lite bubblande med elin. Ska vidare strax för att hänga med kollektivet hos Johan, det vankas filmkväll och lite work för beach'11 med chips och cola. Woot. Hört att det finns planer för nattbion efteråt också, men får se om jag pallare. Whateverrrr, ha en grymmers kväll fellas, tjingeling!


The idea is to die young as late as possible.


Januari 
Var rätt trött och vägde inte så mycket. Gick på diverse filmkvällar, åkte pulka tre på natten och testade snowboard i Romme med Elin.
Klippte lugg också, spontanthingy.
 


Februari
Blandad månad. Fikade rätt mycket, åt ute, många myskvällar, drack sjukligt mycket te, läste tidning efter tidning och bok efter bok.
Träffade bra folk och hade äckligt kul. Avskydde kylan.


Mars
Gjorde om i mitt rum hos pappa, påbörjade fotoväggen men blev inte klar då jag slutade bo där. Fyllde sexton, firade hos mig med kollektivet.
Hade spex i skolan, legendariskt. I'm the sadbag. Hängde hyffsat mycket, läs bara, med Elin. Vi garvade så vi grät upprepade gånger.
Nationella proven började på riktigt och jag dog av stress. Mådde värdelöst, sov inget och hamnade hos kuratorn. Längtade efter sommaren.


April
Rätt chili månad. Snön och framförallt slasket försvann. Var bergis på NTI också, ingen stress fär gymnasival osv. Mådde bra mycket bättre.
Utekvällarna började lite smått i och med värmen. Styrde spontangrill på baksidan. Fast grillen ville inte va med. Rätt soft kväll ändå.
Kriget med grannarna var ett faktum.

To be continued.

Sometimes it takes a good fall to really know where you stand.Okej, försöker igen. Jag borde och vill emellanåt skriva här om allting som blev som det blev. Men jag tänker nog inte göra det den här gången.
Och det är nog delvis för att jag inte vill att alla ska kunna veta, och delvis för jag nog inte riktigt vet själv heller.

Så jag håller mig till att säga att det fungerar nu. Jag mår som jag alltid gjort, bra alternativt dåligt, inget mellanting. Och just nu är det bra. Men för fem timmar sen hade jag knappt vaknat och ville helst inte göra det heller. Jag sover fortfarande bort allt jobbigt, alternativt ligger i min säng och gör ingenting. Jag är sämst på att äta ordentligt och well, jag är rätt sämst på rutiner. Men just nu är det lov, och jag kan göra så.

Förlåt för att jag inte utvecklade det här någonting mer. Men de som behöver veta, vet. Och that's pretty much it. Kram på er. Ska börja blogga som vanligt nu.

No matter how many quotes and song lyrics you post up, or however much you write your heart out, sometimes words just can't describe how you feel. You just have to feel it for youreself, and that's all there is to it.

Hej vänner. Jag har gått sönder. I typ en miljon bitar. Känner mig så äckligt splittrad och jag har ingen aning om vad jag ska göra åt saken. Jag sov till fem idag. Vaknade av att jag var så hungrig så att jag nästan grät, åt, och gick och la mig igen. Har ingen jävla rutin på någonting och ingen jävla aning om vad som händer. Allting gör bara ont. Och det enda jag vill göra, är att fortsätta sova. För då gör det inte lika ont. Så jag är ledsen hörni, börjar första inlägget detta år med att berätta att jag tar en paus. Det här går inte längre. Jag är för trött, på allting. På hur saker och ting är, på hur människor beter sig och på hur jag är. Vem jag blivit, vad jag gjorde utav förra året och på hur saker never quite works out. Jag orkar inte och jag förstår inte hur jag blev så jävla sämst på livet. Det är jullov och jag pallar inte ens med det. Jag har gått sönder.


RSS 2.0