I just don't know how to act when you're around


I'm talking pedicure on our toes, toes. Trying on all our clothes, clothes. Boys blowing up our phones, phones. Drop-topping, playing our favorite CDs. Pulling up to the parties, Trying to get a little bit tipsy.I throw my hands up in the air sometimes, saying rah rah, i'm lady gaga! Tju. Löööördag. Det bidde ingen utgång igår, människor säckar ihop på vintern and that's a true story kåmpisar. Vi taggelitaggade long long time men nada hände. Så istället för utgång käkade vi påpkårn och låg i sängen i timmar typ. Lyssnade oskarrrr, webbade lite med ryssen, loppan däckade, och jag snackade i luren till fem på morgonen. Woop. Ikväll hoppas vi på bättre tider because it's halloween. Tjingtjong!

But you can't be close enough unless I'm feeling your heart beat.


Sometimes we're broken and we don't know why.


So explain to me how it came to this, take it back to the night we kissed. It was Dublin city on a Friday night, with vodkas and coke, I was getting insomniac.We're dancing like we're dumbdumbdumb, our bodies goin' numbnumbnumb, we'll be forever youngyoungyoung, you know we're superstars!Well hello there. Försov mig till halvtolv today, kändes ganska misslyckat haha. Men ni vet, jag krigade till skolan ändå, gjorde ett skäggprov på svenskan om anaforer, metaforer & yadayada, och sen drog jag hem igen. Sov lite till, drack lite cola♥ och åt lite middag. Nu kommer steffie hit in a minute och tar det lite chili med mig innan vi drar ut och fiestar. Puss på er, ha världens bästa fredagkväll!

Shine along


It's about damn time to live it up. I'm so sick of being so serious.Hello fellas. Ber om massa ursäkt för att jag inte är någon bra bloggeR. Har fullt upp med livet och inget flow här. Skulle inte säga att jag mår särskilt dåligt because I don't, däremot känns det som att alla andra säckar ihop och jag vill inget hellre än att det slutar vara såee. Världen är full av idioter sägs det, men ibland undrar jag om det inte är vi själva som är idioterna som bara lyckas träffa the wrong kind of people. See my point? Hur svårt ska det vara att träffa rätt liksom. Hard workwork. Anyways, behöver jag nämna att det är fredag imorgon? Eller att det innebär höst to da freakin' lov?!?!?!!? Don't think so. Taggggggaaaaa kåmpisar. Ledig i en vecka. WOOPWOOP. Puss va


UNTZ UNTZ

Hate to admit it men det tog en månad innan jag fattade att man kunde skrobbla från spåtifajet. Men nuue is it on, så vi kör. FETLÄNK TO LASTFM här. Tackar Jenny för tipset, och FETLÄNK TO HER BLOG där. UNTZUNTZ

Stick to what feels real.


We're moving too fast for love that's to slow. We're keeping it rough and it's not gonna grow.Tänker republisha den här texten nu. För alla som jag vet behöver den idag. Kärlek är så äckligt svårt. Och det som gör det så äckligt svårt är att man är två om kärlek. Det är två stycken det måste kännas rätt för, två stycken allt måste matcha för. Det är två stycken som måste vara kära.Vad tror ni är kärlek? Den där spralliga fjärilskittlande känslan i magen? Det där leendet på två personers läppar? Ögonblicken ett par delar?
Är det där lyckliga, glada och fulländade som känns ända in i själen? För jag vet inte om jag tror inte det.

Kärlek är att älska någon, men samtidigt att riskera allt man har för att få tycka om. Det är att få dela lyckan med en annan person, men också att få hantera sorgen när du inte längre kan dela lyckan med samma person. Det är att våga lite till därför att allting kan bli så otroligt rätt, men samtidigt ha vågat för mycket därför att allt kunde gått så otroligt fel. Det är att ensam ta första steget på vägen och möta någon annan på steg två, men samtidigt riskera att ta sista steget lika ensam som du började. Kärlek är att hitta orken som krävs för att springa och aldrig någonsin stanna, men det är också att tappa orken så pass mycket att du inte har energi nog att stå upp. Det är att känna hjärtat slå för någon annan än bara dig själv, men samtidigt känna som om att hjärtat aldrig vill slå lika hårt igen när den där annan inte längre finns kvar. Kärlek är att hålla taget och i slutändan att släppa taget. Att våga vinna men samtidigt att våga ge upp. Kärlek är att känna först och för en gångs skull tänka efteråt. Det är allting och ingenting, och kärlek är både och. Det är sin egen motsats. Därför att kärlek, kärlek är lycka och det är sorg, det är att fyllas med känslor som inte ens går att beskriva och det är att känna dig så tom att du undrar om det ens finns något kvar av dig. Det är att hoppas, att ångra, att glömma, att få, att ta. Kärlek är allting du gör. Så länge du gör det med kärlek. Och kärlek är vad du gör det till.

It's like you smiled and shook my hand and said "hey, I'm about to screw you over, big time"


It's kind of sad that you still belive all my lies.
Orkar inte skriva något serious idag. Vill rulla in under en sten och dö lite. Skägg. Det här jefla vädret har sönder alla.

These are beatifully heartbreaking times and this rain smells of memories.


So dance dance like it's the last last night of your life life.


I fredags när vi dddansade all night long så följde vår nya classmate Micke med. Micke kallas också för ryssen av någon anledning och det gjorde vår taxiresa hem.

Michelin - Hej mr Taximan! Vad heter du?
Da taximan - Anders.

Bravo - JAG HAR FÖRFAN FESTAT MED HELA RYSSLAND!!! HÖR DU DET ANDERS??!!

Playin' me.Hola. Allting var kallt och dumt och jag hade för kalla skor och kläder och det regnade och någon blev sårad och det var mitt fel och alla dansade ändå och jag ville inte att det skulle bli som det blev men det blev så ändå och det var bra på sitt sätt men nu är det inte bra någonstans och det gör ont i mig att det är mitt fel att det gör ont i dig.

BECAUSE YOU ARE EVERYWHERE I SEE

Haha snabbupping vänner, det här är gårdagens. Före skolan och efter skolan. Mina laaaaddiiieees. Dansade tills det gjorde ont i benen och skrattade tills det gjorde ont i magen. Nu ska jag äta frukost och förresten är det LLLLÖÖÖRDAAAG today. Sweeetsweetsweet. KRAM

L-O-V-E's just another word I never learned to pronounce.


If your heart was simple just like mine is, then you would know. Just how it feels when someone takes advantage of your kindness, you think you're never gonna heal. If your soul was deep just like mine is.
Mahhh can't wait for pt 3. Soonsoonsoon!!!!111oneone. Nu tetete, men först alltid en dusch och sen slagget. Fredag imorgon and that's
what keeps me going typ. Som jag säger varenda helg, varenda gång. Och på söndag kommer bitchen a la söndagsångHEST och flyttar in.
Varenda helg, också varenda gång. Typ så. Heiido

Should have known.Hello fellas. Har inget nice to tell you idag. Det är torsdag, och jag är äckligt trött. Har spenderat eftermiddagen i soffan framför alla gamla repriser av top model och project runaway, yeah you name it. Chili. Skoldagen var shorty och imorgon är det finally hehehelg. Lite folk som fyller år vet jag så mina planer lutar åt partajjj på bortaplan both days. Får se hur det blir. Vill dddansa och vara gggglad. Dansa fastän hjärtat bristerrrrr. Säkert igen. Dansa säkert. Åh jag orkar inte. Dö. Livet är fult och fint och upp och ner. Ibland vill jag inte vara med alls och ibland vill jag ha allting. Det är så äckligt komplicerat och så äckligt simpelt på samma gång. För det mesta har jag har ingen koll alls men du kan få vara en del av det ändå. Du kan få vara det enda jag har koll på. Om du vill. Om jag vill. Suck. Hejdå

We're too young for this shit.


Hjärtan är så onödigt och ofrånkomligt viktiga och så otäckt lätta att ta sönder. Ingen gör det med vilje, det bara måste göras för vissa hjärtan passar inte ihop.


Make it count.Tju. Började tolv idag och det mina vänner var sweet.
Nu ska vi photoshopa och indesigna lite för att sedan sluta om 30 minuter,
måste langa all in på att jobba med mitt bookcover, hejaheja. PUSS

Kom atombomb. Om vi någon gång blir som dom.


UNBREAKABLE.Hola. Minns ni mitt bokmomslag som jag inte hade gjort? Well here it is. Version oneoneone liksom, självklart ska det inte stå yadayadayada över hela baksidan och en del things måste fixas. Men this is pretty much the grund för allt liksom. Vi har haft typ sex timmar på oss att göra det här, och jag gjorde allt ikväll. Känns lite som sex timmars waste of time bara för att jag inte kan brainstorma när det krävs. Men anyways, tänkte att ni ville se liksom. Så here you go.


Här är originalet förresten. Författarens version.

WHEN YOU'RE YOUNG EVERYTHING FEELS LIKE IT'S THE END OF THE WORLD. BUT IT'S NOT. IT'S JUST THE BEGINNING.Hello. Nowadays är vädret icke mysigt. Regn, det är kallt, mörkt när jag går och kommer hem, och så blåser det. Jag menar om inte det är tillräckligt för att man ska sluta orka så vet jag inte vad. Typ. Alldeles nyss vaknade jag ifrån att ha sovit i tre timmar, vi slutade tidigare in school och de timmarna som skulle gått till studerande gick åt till att dö i soffan. Nu är jag dock vaken och ska ändå dansadansadansa lite in a while. Ska dricka kaffe big time först och sen försöka överleva resan till gymmet, om det går. Vilket ser rätt chanslöst ut. Skitväder. WELL, nu ska jag avsluta detta positiva inlägg innan mitt glada humör smittar av sig på er. Livet är awesome kåmpisar, det vet ni. Bara inte idag. Woop. Kramkalas

You can't lose someone you never had.- Säg något som alla i den här klassen har gemensamt?
....

-  Alla är våldtäktsmän.

Let's speak the secrets left unspoken.


Let that be a lesson to you sweetie. Never love anything.Förstör inte allt.

ENOUGH

Borde skriva något om da weekend men jag orkar inte. Den här söndagen dödar min soul. Msnkonvon får stå för orden ikväll. Bah.

SOMETIMES WE GO CRAZY.


YESTERDAY YOU SAID TOMORROW


I bet you look good on the dancefloor.


Somliga ljus brinner aldrig utOrkar inte med hur bra ni är, hur bra vi är. Ups and downs i livet spelar ingen rolllll för vi består liksom. Dumma kvällar, förjävliga mornar, knasiga dagar och allt däremellan, det blir så galet mycket bättre när jag får spendera dem med er. Hhoho. Right now i skrivande stund äter jag lite pizzzaa igen. Äter bort det jag tränade upp på gymmet i morse typ, väldigt bra. Ska ha cred dock för att jag klev upp innan tolv, innan tio till och med för att dansadansadansa lite. Inge våldtäktsman här inte. Woop. Ikväll ville sig inte våra planer så vi fixade lite nya. Det ska bli bra, för jag menar det är lördag, om det inte blir bra så är det fortfarande bra. LÖRDAG liksom. Inga ord. Ni fattar vad jag menar. Tjingtjong

Jag tror inte alls på nåt mer, för jag trodde en gång på det här. Är ni med mig broder, syster, för jag vet ni har vart här. Dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här.
Jag ska dansa fastän hjärtat brister,
ska dansa fastän hjärtat brister.
Det går sönder i takt med basen i marken,
det går sönder i takt med värkande huvud.
Vulkan inuti men polerad yta.
Det här golvet ikväll,
jag ska va sist här.
Dansa fastän hjärtat brister,
dansa fastän du inte är här.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister,
ska dansa fastän hjärtat brister.
Dåliga bandet jag tycker inte om er,
men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer.
Dpela nåt som alla kan, jag kan berätta nåt som alla kan.
Är ni med mig syster, bröder?
dansa för att hjärtat blöder.

Å jag ska dansa för att hjärtat blöder,
ska dansa för att hjärtat blöder.

SÄKERT - DANSA, FASTÄN.


Höll ett tal som var för långt, ingen skratta åt poängen. Kanske för jag hade glömt vad poängen är med allt här.


Hej här kommer segertåget, rullar in som technodromen. Tryck på play, du sätter på den, dansar som på, ähh vi kör igen. Hej här kommer segertåget


OSKAR


Hååååååååååh det är fredag och livet börjar igen. As we speak slöar jag lite i soffan med min cola tvåliter. Hoho love of life typ. Är gal1_troett_chey_94_ehehe och borde nog spendera den här kvällen hemma, helst sovandes. Meeeeen länge leve våldtäktslåten så that's not gonna happen. F-F-FREDAG OCH D-D-DANSA är standard som vanligt. Så nu ska jag keeka lite piZZa och sedan rulla. Ha en nicenicenice friday vänner, PUSS

Blivit lämnad i stadenHola fellas. Dunderpatrullen fungerar som knark när kroppen ligger på prestationsnivån under att kunna stå upp utan problem. Är inne på kaffekopp numero deux också och det känns lite som att världen får nya färger igen. Typ så. Anyways, torsdag idag, shorty skoldag, inget plugg, och så är det ju la fredag imörgon. Gött. Hade dock killerträningsvärk all day long. Steffie med. Såg ut som två 70+ coming trough varenda gång vi skulle knata genom korridorerna i skolan, förstår hur det känns att vara gammal nu. Inget att hänga i julgranen direkt. Woop. Nu ska jag försöka resa mig upp utan att dö, och sen knata mot bussen för att hänga lite med mina ladies. Vi har en dunderhelg på g, fast vi börjar lite redan ikväll. Yes. Tjotjo kramkram

Vi borde vara det perfekta paret om det är sant att minus och minus blir plus.


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?PPPPHOTOSHOP.

Det gör inte ont efter tre dar på golvet. Det som är skrivet är skrivet, och livet är livet.


Breathe you inTju. Sådär, det var typ sista ifrån den shooten. Och min kamera klarar sig rätt bra ändå tycker jag. Min babe. Hmm. Tisdag idag, second day. Den var lugn. Imorgon är det dock skolfoto, och nehehedå vad jag inte är taggad. Mitt hår lever sitt eget liv och dessutom har jag tidernas aknehärva i pannan. Skitmysigt. Kommer se helt ofab ut när alla andra will be there där styled all the way och jag ba, vem vare? vem vare som sa att man skulle vara snygg idag? Typ. Har lite schoolwork som borde vara gjort också, tills imorgon. Har jag gjort det? Inte alls. Tänker jag göra det? Nä inte det heller. Bokomslagsförslag som ska lämnas in om en week och jag har knappt valt bok än, vad hände med flowet liksom? It's gone. Skulle hellre dansa och vara glad och dum och kär, låta livet åka frittfall och typ bara hänga med. Se vart man hamnar. Något sånt. Alla tjatar om att man ska ta vara på tiden man har, och varför wastear jag då min tid i skolan? Klart jag kan see the point där men jag önskar att jag inte gjorde det. Vill vara wild and crazy och springa halva jorden runt typ, inte bara planera att göra det some other time medans jag dödar timmarna i klassrummet. Känns som typ tidernas waste of time. Men vad vet jag. Gotta go, PUSS

I AM YOURS TO KEEP


UNSPOKEN TRUTH

Being a teenager is vastly overrated. We all make mistakes, we are stubborn and we couldn't give two shits what our parents think, we hate school, we cause shit, we fight, we love, we cry, and we give up on believing in a higher power. We're all fucked up and that's the truth, we all come from dysfunctional families, because no family is perfect; we say things we don't mean, we yell, we scream, we get broken hearts, we get drunk, and we have sex. Grades don't mean a thing anymore, we live on quotes and music that describe our lives and most importantly we are tired. We are tired of waking up each morning and having to go to school where we see the people we hate and the people we love, we get tired of waiting for the text message that's not going to come and we get tired of pretending we're fine.

Get wasted on love, get wasted on life, get wasted on anything that's right. Get wasted, get wasted, get wasted, get wasted with me.


Typ hejw. Eller ah så. Är så trött att det gör ont att vara vaken. Hängde i skolan all day, sen hade jag dance med mina littlekiddos och fifäsen vad vi är bra. Ska vara proud_chey_94 om några veckor när vi är klara och langar grymmaste uppvisningen för alla päron and friends. Hoho. Alla som inte dansar är våldtäktsmän typ. Idag var jag high on life men det var måndag och resten av världen befann sig in this kind of grå deppmodestyle eller något, alla var griniga. GRRRINIGA. Men jag ska inte klaga. Been there done that. Anyways, sängen typ nue. Och kollakollakolla vem som precis drog ihop ett inlägg om nada. Suck. Usch vad jag vill typ göra allt just nu. Ni vet, det kliar i fingrarna, myror i brallan. Vill dra men stanna, vara ung och dum och ni vet snubbla på allting men det gör inget för det kan få vara skit om det är bra ibland. Vill inte fastna. DRAVEL. pusss


I gave up because you never once fought for me.


HERE'S TO THE KIDS WHO CARE MORE ABOUT MUSIC THAN HAIRCUTSPPPPPPPLAYLIST

well hello there


Live fast and die youngHELLO. Här har vi dagens slitnaste cheyer som släpade sig upp tolv för att äta tacos till frukost. Ingen rutin alls och rätt lazy som vanligt. Mitt hår såg ut som om det fångats i en stormvind och gårdagens smink var inte lika charming som det var då så att sägaa. Drack mängder av kaffe dock och till slut så började jag känna mig lite som en människa igen. Synd att det inte hade samma inverkan på mitt face som såg ut som om det hade haft fjorton svåra år eller något. Igårkväll hade vi det i alla fall brabättrebäst, och hängde lite med några från sommarjobbbbbeeeet. Woopwoop. Yes. Hmm. Nu har jag en miljon saker att göra och ork som räcker till att ligga i sängen typ. No good combination. Men det är bra. Jag är glaaad. WIE. PUSSSSSSSS

Don't go away.


Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. Jag sa livet blir bättre när man vet var man ska.


FEELGOOD ALL THE WAY


Crush burn repeat


We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time. All my friends in the loop, makin' up for teenage crime.Well hello there. Idag är det fredag foshoo. Har längtat sedan förra fredagen tog slut. Och egentligen så längtar jag fortfarande för det räknas inte som fredag förens skolan slutar. En kvart to go liksom. Hmm. Vill att livet ska vara som på bilden. Sommar och inte just här. Vill inte gå i skolan, vill inte vara kvar. Allting är kallt och dumt. Suck. Kram på er

There is nothing for me here.


Jag trodde det var kärlek.


You never lose by loving. You always lose by holding back.Heyooo! I throw my homework in the air sometimes, saying ayooooo, I'll take a zeroooo! Woop. Tur det är torsdag och inget plugg står på schemat då. Är trötttrötttrött och gladgladglad. Ska keka middag snart kåmpisarrr and then ska jag spendera resten av kvällen med how i met your mother. Box numero tre på geee. Hmm mer då? Jag köpte en tröja idag, och hur mycket jag än hatade franskan som jag tvingade mig själv att läsa i fyra år så har ändå en sak fastnat, när det blir plural så lägger man på ett S på "Le". Gina tricot tyckts dock ha missat det och hela den grejen så nu står det felfelfel. Lite failblog tycker jag. Eller ganska mycket. Yeah.. Hm, men mat och tv var det nu ja, lalala PUSS


känner hur det bränner inom mig.


Hola. Är feTT trött. Har feTT ont i huvudet. Det är feTT kallt. Och allt är typ feTT jobbigt. Borde skriva något necessary om hur feTT nice den här dagen var, men den var inte så nice. Började klockan eTT, visstvisst, och såg bio med skolan, visstvisst. Men är inte på topp för det och filmen var dessutom e to the fterbliven. Någon trillade av en finlandsbåt och en annan trodde han var en katt liksom. Ja ni hör ju. Dessutom tog det två timmar att åka hem sen. Och när man missar färj-ursäkta-jäveln med en minut gör det bara grejen värre. Sverige har ju också gått och blivit typ nordpolen såhär på senare dagar, så lite köldskador kom på köpet när jag fick stå där och vänta halva livet på nästa. Suck. Okej nu ska jag sluta. Om solen skiner ska jag inte hänga. Shit, jag måste verkligen sluta låtsas som det regnar. Blööööö. DIE den här dagen DIE. Hejdåew.

Inget mer du och jag, trots allt mitt eget val. Slet blicken från det vackra, ett nödvändigt nederlag.Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats.


Hoppas du blir gammal nog att du ser att du fått nog av att köpa din kärlek på stan. För ingen kommer ta dig på allvar.


Det var så länge sen men det finns där än, för passionen vi kände kommer alltid igen.Två bilder ifrån Hassle i sommras. Hmm. Jag vill inte att sommaren ska vara slut.

Coola kids kan aldrig dö, men för mig kan han göra ett undantag.Borde pitcha ner rösten så dom spelar mig på radion
Spela mig på radion, spela mig på radion
Härma USA så dom spelar mig på radion
Spela mig på radion, spela mig på radion
Pumpa 808:or så dom spela mig på radion
Spela mig på radion, spela mig på radion
Köpte mig en autotuner och nu spelas jag på radion

Alltid siktat på rotation A
Så man kanske borde flytta ner till huvudstan
Och skriva någon rad
Om att vara vampyr och hela världen är så underbar

Jag måste sjunga vackra toner
Men Hellström behöver ingen autotuner
Vad gillar du för grejsimojs?
Bing bing baby jag kan va din crazy frog 

Men både NRJ och Rixs FM
Säger det låter inte nog likt Kent
Men Basshunter spelas åter
Och har han inte ADHD så lär vi andra få detZAKKE - SPELA MIG PÅ RADION

Stava Zakarias med S, nä aldrig att jag gör det
Jag tycker det ser lite gay ut, aaa du hörde


Sen den stunden satt jag fast i ett nät, förtrollad, bunden, tappa hjärtat i knät.Hola. Skolan börjar om trettio och jag är already here (började skriva dett inlägg halvnio sen kom tuffingarna alex&andy and interrupted). Bussarna går knas så what to do liksom. Jag köpte kaffe och det funkar ungefär lika bra som en trettio minuters längre sovmorgon. Hmm, måndag idag och mjukiZdag in school. Någon drog ett evenemang på ansiktsboken så varför inte liksom. Ser ut som laZy_chey_94 dock men det går ju, lite så det känns ändå när jag somnade tre inatt. ASbra. Nu har jag typ druckit två koppar kaffe och heyy vilken underbar dag det är, energikick for the win liksom. hohohoh. Har tre lektioner innan dagen slutar och sen är det dans med mina minikidZ som är rätt awesome. Hoho. Then hem to sleep lite och imorgon är jag L to the EDIG. Hur nice? Asnice. På onsdag börjar jag ett också så det ryktas ju om en kväll med mina ladies då igen. Men det visar sig ju. Nu har jag medieproduktion och alltså det är ju ingen höjdare idag, vi ska analysera bokomslag.. Anyways, ha det gooooodie så hörs vi latero. KRAMKRAMKRAM

heiiiii


Du hade inte fastnat än, inte fattat än, vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Men efter ett tag, det började korresponderas, mina förhoppningar de väcktes, för att sedan raseras.
Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu så ser jag klart. Du var gammal, jag var äldre och nu sågs vi igen. Gått så lång tid, så länge sen. Decennier tillbaks, men jag minns det så väl. Varför kärleken brunnit utav olika skäl. Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp, trots att min väg vart lång och kantats med gupp. Jag har stått utanför din port så många gånger, så många brev, så många sånger. Minns alla ord, varje rad jag skrivit, en längtan så stor, minns varje dag jag lidit. Har gått genom livet med en övetygelse att jag satt något spår som har haft betydelse. Aldrig besvarad, aldrig tillmötes. En kärlek så varm utan den, vilket öde. Från vinter till vår, sen sommar till höst. Trots att tiden vart svår, så gav kärleken tröst. Hjärtan som slår, vi står där vi stod. Minns det som igår, första gången du log. Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog. Ja va ung, du var yngre när vi sågs första gången, rusade förbi mig snabbt på perrongen. Blev hjälplöst förälskat, obeskrivligt tagen. Som om jag låg ner på marken och blev slagen. Betraktade ditt hår när det fångades av vinden, som att svimma på en bergstopp utav svindeln. Sen den stunden satt jag fast i ett nät, förtrollad, bunden, tappa hjärtat i knät. Kunde inte tänka logiskt eller sunt, och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt. Började sakta uppvakta på avstånd i brev, men det spelade ingen roll vad jag skrev. Du hade inte fastnat än, inte fattat än, vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Men efter ett tag, det började korresponderas, mina förhoppningar de väcktes, för att sedan raseras. Du flyttade utomlands någon annanstans, gav bort din hand till en annan man. Och breven som skrevs, dom kom aldrig fram. Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann. Nu står du där på gatan, sargad av tiden, huden är grå, din hållning förvriden. Vill säga någonting, men jag kan inte tänka klart. Känslor bubblar upp, utan att tänka tillbaks. Trevar mig fram för att etablera kontakt, tar tag i din hand, vi brister ut i ett skratt. Det var så länge sen men det finns där än, för passionen vi kände kommer alltid igen. Har ett hjärta utan rynkor, det består intakt. Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt. Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd, nu är de mitt tåg och dags för avgång. Stiga på aldrig tveka en minut, för att allt som flyger upp måste landa tillslut. Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark, vi vandrar iväg utan att vidröra mark. Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu så ser ja klart.PETTER

You don't know how much this hurts.


Ta mitt skimmer för jag brinner.


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.Hola. Vi hade det näis igår och det var lite crazy bananas precis som väntat. En film hann vi med att göra och resultatet är awe to da some. FETLÄNK right here. Nyss åt jag jordnötsringar till middag och spelade robot unicorn i en timme typ. Slog inte mitt rekord så det var väl lite waste of time sådär men what to dooo. Nu borde jag antagligen göra något åt läget som är kind of lazy, typ duscha och käka något annat än crap men heyy vem orkar. Det är lördag fifän. Dags att kliva upp ur soffan, kirra planer for the night och sen köra hoho. Eller? Får seee. Yes. Nu, fortsätta ta det chili tills det händer något kewl. Hey ho let's go.

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.


Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

JAG GÅR SÖNDER. ÄCKLIGT JÄVLA SKITHELVETESBRA. FYFAN. KUNGKUNGKUNG.


Behind his back the storm was happening.


Love takes hostages, gives them pain. Gives someone the power to hurt again.


Everything has beauty, some just fail to see it.WE SPEND TOO MUCH TIME WONDERING WHY WE'RE NOT GOOD ENOUGH.Tjululu. Idag är det fredag, fett mycket fredag! Veckans bästa dag och the time of my life hoho. Jag och b-ruden på bilden har längtat sen i söndags och nuu är det finally dags, helg på ingång och allt vad det innebär, ohyes! Tonight ska jag hänga med mina ladieees och vi ska väl chilla lite tror jag och ha det näis, cola och chips är standard och på det lär det väl bli lite craziness som vanligt. The usual liksom. Imorgon vet jag inte riktigt vart jag ska befinna mig på kvällen, har lite olika planer men det visar ju sig då. Unplaned nights ni vet, always turn out to be the best! Woopwoop. Nu ska jag ta igen gårdagens really bad sömn med en miljon koppar kaffe och sen smäller det. Ha en awesome helg kåmpisar, ni är bäst! D D D DANSA!


RSS 2.0