Måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.Hejhejhej. Så tiden går sakta men säkert framåt och snart, snaart blir jag också 18 år. Känns som att det är dags att boka tid hos frisören, lägga sig i solariet och eventuellt spendera pengar på smoking-hot klänning att dra på sig. Det må vara världens kliché men 2012 ska bli mitt år(!!). Delvis pga hela turna myndig, dricka alkohol lagligt och rösta-grejen, men också för att 2011 så inte var mitt år. Out with the bad, in with the good så att säga. Är så barnsligt taggad.

Anyhow, angående det här med frisören så törs jag som det är nu inte gå dit. Med risk för skrik, chock och tårar hos den stackars människa som måste klippa mitt skatbo till hår... Men annars är livet faktiskt rätt fint, har köpt nya skooor, dricker lite för mycket pulverkaffe och jöbbar. Inte så spännande egentligen förutom en tinywiny brand i skolan förra veckan. Ni vet hur man förbannar dessa brandövningar i kylan då de tvingar ut oss på en parkering, räknar oss och så får vi gå in igen? Well let's just say att ni kan fortsätta förbanna dem. Lärarna hade lika lite koll som oss.. Men lite vardagsdramatik kan ju vara spännande ibland. Nu ska jag bygga ihop en kopp te och lyssna på Regina Spektor, åretupptäckt mysmusik. Puss

You don't have to save me, just need you to follow


Saknar och är så argSaker som tar slut. Det mesta egentligen. Men vintern snart, söndagar, 2011 gjorde precis, hjärtesorg, känslor också, regninga dagar, tårar och gråt samt allt annat som är hemskt. Men att kärlek, vänner och bra saker tar slut ibland också, gör så förbannat ont i hjärtat.

Försök aldrig att vinna tillbaks någon som valt att förlora dig


About to explodeHejhejhej. Mycket att stå i pga uppstart med danskidsen. Skäms lite för jag blir stolt mamma med tårar i ögat när killarna ger mig slängpussar genom fönstret innan de ska hem. Fina ungar. Låtarna i år är ju kalas också (!!), men om någon annan såg mig dansa "Cowboy-Joe" skulle dom nog utan tvekan ringa psyket..
Hur som helst, hade möcke trevlig helg i form av tacokväll med hela tjejgänget från nian i fredags, karatefylla i Olivias kök lördagkväll och sänghäng hela söndagen. Klickade även hem fii iin klänning från Ellos, lagade middag och längtade efter sommaren. God damn you snö-fanskap. Halva min garderob består av kläder som bara passar till brun hud. Dvs resten av året har jag endast på mig svart svart svart och ibland lite, liteee vitt. Slask får dessutom vem som helst att bli mano-depp så bort med snön nununu. Buhu.

Nu ska jag dricka te och studera mediekommunikation. Det ni! PöZZ


Sad thing is, you can still love someone, and be wrong for themseventeen in suck city
A shot to kill the pain
A pill to drain the shame
A purge to stop the gain
A cut to break the vein
A smoke to ease the crave
A drink to win the game
An addiction's an addiction
Because it always hurts the same

söndagsångesten är givenVackert från nyår


Halloo. Så den senaste veckan har gått åt till återgå till rutiner och ta rätt på dygnsrytmen. Omställningen är mighty, men är nästan tillbaks. Har även hunnit med att jöbba jöbba jöbba och dessutom slitit som ett as för satans uppgift i skolan. Sammanställde sex veckors arbete på tre dagar, blod svett och tårar mina barn. Men it payed of, njuter av mitt MVG (!!!). Blev så glad att jag ringde mamma (på riktigt). Har också kramat på elin som fyllt arton år, och på olivia som kommit hem efter en månads visit i Thailandet. Lite avis på båda två faktiskt.

Hur som helst, helgen har spenderats på vänner och filmtittande. Tänkte fortsätta med det även ikväll. Puss på er

Yeah I heard you were a wild oneTurbulens

litee, liteee tillTruth be told I miss you, and truth be told I'm lying
Highlights 2011


MVH amanda med mössis

Så har nästan börjat leva igen efter bakiskoman från igår. Väntar med spänning (och lite skräck) på bilderna som inte jag stod för kvällen till ära. Satsade istället på att dansa sönder benen och vråla "baby you're a firework" tillsammans med de andra. Nyår blev damn good i år måste jag medge, med middag hos mig, fyra svinsnygga ladies och some partäj på annan location. Pizza-order och bakishäng i soffan x antal timmar stod för gårdagen och halva idag. 2012. Känns precis som i förrgår. Men det har varit ett fint år.

Nu var william precis här på en snabbvisist, pimplade lite te gjorde vi och pratade om sånt som är viktigt. Möcke trevligt. Puss på er

RSS 2.0