Icecoool



Hahahahah. Har haft ett stadigt girl-talk med isa i någon timme nu, och hahah vi har fan inte kommit fram till något vettigt än. Men grejen är att huuuur fint är det inte att babbla om himmel och universum (eller jord säger man kanske) i sjuhundra år om det är jobbigt någon gång? Det är typ gratis-terapi big time. Och jag menar jag och isa är ganska iskalla annars liksom, vrålar, jämför våra biceps och slåss med pinnar i skogen. Men när det komme till deeep shit som skrapar i själen (eller typ om man missade fem minuter av sitt favoritprogram på teven) så kan man ju bara ringa och böla en kvart och så vare bra sen. Så himla gött!


Det är bara repetition repetition repetiton.



Highs and lows

+ Vädret. Satan så skönt det är med en årstid som passar mina känslor.
+ Mina nya vita converse från loppisen i söndags, 120 riksdaler!
+ Att mamma äntligen förstått värdet utav matkassen. Gissa vem som får (lättlagad) mat i en kasse ready and done hem varje måndag framöver?
+ Framstegen i mitt rum. Dvs - taket har nu samma färg, golvet är inte en kall betonggrund och väggarna är vita.
+ Långhelgen som är en natt och en dag away.
+ Det börjar dra ihop sig för årets första utlandsresa.

- Har sedan i söndags haft fasligt ont i foten vilket är väldigt mystiskt då jag satt inne hela helgen. Dvs trillade inte runt i några heels somewhere somehow som skulle kunna ha orsakat detta.
- Att praktiken slutar imorgon. Lite sentimental blir man, aftonbladet har indeeeed varit en mucho fabulös upplevelse.
- Röran och framförallt byggdammet som blir när man bygger. Det är damm på golvet, i soffan, i min säng, i duschen, på mina kläder, i mitt hår. IT'S EVERYWHERE.
- Har nyst konstant i två dagar nu. Hur osexigt är det inte att vara pollenallergisk?
- Hjärtesorg. Att du inte bryr dig gör så ont att jag kunde dö ibland.


eftermiddagskaffe



... I solen gott folk! Svinbra


absence makes the heart go fucking insane.


Åh nej, nu ser dig mig. Jag måste rota i väskan efter något.



Hallå där! Får be om ursäkt dålig upping nu såhär på senare dagar men mitt huvud har varit någon annanstans. Har lärt mig att jag fungerar typ - allt, allt inget. "Först kommer allt sen kommer allt, sen kommer ingenting" för att citera Parken. Ger hundra procent, sen lika mycket till och sen dör jag. Och det fungerar ju relativt bra så länge man är hundra, men annars bidrar man med lika mycket till världen som en sten. Och det mina vänner är inte lika härligt. Just nu känner jag mig dock ganska harmonisk. Trots att mitt hus är en enda stor kaosartad röra i skrivande stund. Men mitt nya rum börjar ta form sakta men säkert. Trots att det nu enbart är fyra väggar, tack golv, en halvtaskig lampa och lite spackel där so to speak. Men snart, snaaaart så.

Best way to not get your heart broken is pretend you don't have one.


Skulle bygga ihop en kul rubrik men man times are hard.

Idag har jag en sån där jävla skitdag då allting är helt värdelöst och jag bara vill dö. Hallelujah moment. Egentligen borde jag bara packa ihop och krypa ner i sängen, oförståeligt egentligen varför jag ens skriver liksom. Men man vill väl gnälla av sig lite sådär, ragga lite sympati dvs. Har haft värsta fuldagen, eller fulkvällen. Imorse var det nådigt men now I'm thinking what the hell. Mycket möjligt att det beror på att jag tryckte i mig en och en halv middag samt lite bullar på det, men jag vet inte. Känner bara hur jag sitter här och sväller sakta men säkert. Borde släpa mitt ass till duschen också, ta och raka benen ordentligt och typ använda balsam på fågelboet mitt hår är stand in för. Borsta tänderna också. Men det lockar mer att rulla in under en sten och hoppas innerligt på att mina nära and beloved glömmer bort att jag finns. Så kan man sitta där och uggla i sin ofräschet en vecka eller fjorton och komma fram sen och ba, "erhrr, well hello there". Jo men det vore något. Nä men helt ärligt, idag tar det emot lite i min lilla soul. Vet inte vad, men det skrapar liksom. Dumt att det ska vara så jobbigt att vara human ibland.  




Sa ju att jag svällde.. Lite lika är vi.

Om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll. För skönhet finns inom oss, om jag ljuger om sånt där. Vill du ligga med mig då?



Är det någon förutom mig som tänker typ ahh come on give me a break with those crappy pix med ingen feeling alls och ba jöööh. Visst tröttnar man? Känns som man vill fota något brutalt och hemskt och som ba träffar folk rakt i hjärtat och pangpang, but then again, solnedgångar och små löjliga fjärilar på blommor är ju sååå pluttenuttigt. Ah nu ska bitterkärringen gå och sova, tackar för miiiig.

tumblrar lite


If you're one ugly mother fucker.



Hahahah hejja. Vaknade från min powernap i soffan för en kvart sen, slänge i mig lite kalaspuffar och kastade på lite make. Om två minuter ska jag kuta för kung och fosterland till bussen, jobb som står på agendan. Skulle bara hälsa att jag lever och andas va, fun fun fun. Hörs ikväll kanske, möjligtvis. Hehe. Pöss

It began in hässleholm



Halloooo. Alltså jisses, igårkvällens jippo på gröna lund blev en enda stor lökig dimma. Men fasen så kul vi hade. Familjen on stage och typ 346542 souls framför. Måndag och lilla scenen dessutom men vi var där, och alla andra också. Köpte årets gröna kortet och det kittlades lite i magen för allt som var förra sommaren och för allt som med all sannolikhet blir den här sommaren. Dvs använda armbågsmetoden för att kötta sig längst fram till staketet och sjunga falsksång så högt man kan fast man tycker att man pulling it off big time so to speak, dansa tills benen domnar och skrika "en jävla gång till" tills whoever is on stage måste gå ut igen. Yeah you name it. Konserter och allt sånt där fint i all sin ära, fy satan vad härligt det är.

Hur han tittar på henne ♥


I've never heard silence quite this loud.




Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord.



Hallooo chompisar. Snart måste jag ju ta något form av pris för dålig bloggare här känner jag. Får be om ursäkt för 263653 gången, men det blir ju så lätt så. Anyhow, har haft en fruktansvärt trevlig helg måste jag säga. Mest gjort sånt som är feel-good för själen och well, just nu i detta nu känns allting väldigt finnemang. Myste framför en film med mamma i fredags, och det har jag typ gjort en halv gång det senaste året så det var lite fint. Och igårkväll var vi ett gäng hos Blanca, där vi grillade och gosade med filtar på hennes brygga all night long. Idag skulle jag väl inte säga att jag är den skarpaste kniven i lådan kanske men har klarat mig pretty good ändå. Terapistädade rummet också så nu är det fasen god damn cleant där inne, inte bara en nödlösning för att man måste rådäcka once in a while. Hehe. Ska dricka kaffe nu och måla naglarna i nån festlig färg. Pöss


Du vet du är en idiot och hela stan vet vad du gjort.


Hon är det här partyts ljus.


Inget kan ändra på det.



Idag har jag inte så mycket på hjärtat vänner, hade en ganska lugn dag på praktiken. Hjälpte till när dom fotade en tjej för ett modereportage. Scheisse vad duktig hon var alltså, och så var hon femton bast gammal. Det är bra jobbat. Miranda och Gabriel kom förbi en sväng sen också, så vi satt på taket och surrade någon timme i solen. Finfint. Imorgon ska jag fota för aftonbladets bildredaktion. Det känns lite special faktiskt, om man får vara sån. Men det får man ju.

Hursomhelst - sitter i köket i skrivande stund. Ska bygga ihop något ätbart snart till mig och isa som nog trillar in om en stund. På väg från jobbet hon med. Puss på er


Du kanske förlåtit, kanske förlåter. Men, du kommer aldrig brinna så igen.


It's sad when you realize you aren't as important to someone as you thought you were.



Hallooo. Har tappert kämpat med matten nu några timmar, tyvärr kan jag ju inte direkt säga att det gått bra. Too bad att jag literally suck på matte. Saker på M alltså, matte och mat, it won't work. Errr.
Nej men är allt bra eller kära vänner? Med mig är det ganska fint faktiskt. Har hamnat på bästa praktiken nu och trots mitt 9 -17 schema har jag så satans kul att det går an ändå. I skolan slutar man fungera som människa efter lunch liksom, men nu skulle ni se va. Och då dricker jag inte ens kaffe där. Tbh hade jag gärna gjort det, I just haven't figured out hur kaffemaskinen funkar än. Ehe.. Nä men fasen det är prima alltså, känns lite (jätteeeee!!!) härligt att vara lite viktig. Är rätt duktig annars på att lägga av så fort det blir jobbigt men det här är saker som jag vill och kan göra, inte saker jag måste göra. Stor skillnad där.

Hursomhelst, ska kriga till sängen snart. Har ni förresten sett att man kan se Skins på kanal 5? Går att se alla avsnitt nu på internet också, så well oh well jag vet vart jag kommer hänga en tid framöver. Pussar

Det handlar om dig.


oh no u didnt


hahahahahaha. jag garvar ihjäl mig


we're just kids with shitty blogs.


It's not one thing after another. It's the same damn thing over and over.



Bilderna från norrtälje då, men det förstod ni va. Få seeee, har inte något hisnande to tell you guys. Men det yttepytte jag gjort i helgen kan jag ju berätta om just to get it over with. Så okej uhm, vi åkte i fredags kväll. Redan här bestämde sig vädret att ta en u-sväng och himlen öppnade sig. Blev fan inte mycket gjort den kvällen alltså, var en ledsen hest igen så jag bangade inte på att sova vid tio heller. Ehhheh. Och i lördags så vandrade jag runt i stan med kollektivet och mahhh new beloved ones. Mina skor alltså ":)". På kvällen belägrade jag och Filippa oss i soffan framför eurovision och satt i extas där när Sverige låg etta. Synd att det icke ville sig framåt slutet men tredje plats är ju något att hänga i granen ändå. Söt_badass_pöjk tycks fungera worldwide. Och det är ju härligt. Hahah, måste gå och förtidspensionera mig...

Men hursom, är hemma nu actually. Dricker kaffe och trollade ihop lite lunch nyss.
Måste snart gå emot mina principer här i livet också, och plugga matte. Nationellt prov incoming. Jävla process alltihop. Får återkomma om jag inte dör på kuppen. Pösss

Tell the truth and then run.


There are far better things ahead than any we leave behind.


Om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel.



Hej hej hemskt mycket hej! Vad gör ni rå? Själv glider man runt här hemma halvnaken och dricker fun light. Johnossi på gröna lund idag, första konserten och shizzl och så kan man inte va där. Ganksa rövigt men what to do. Istället ska jag bege mig till norrtälje och tjilla on place. Får se vad man hittar på, kan nog bli najs om vädret sammarbetar någorlunda. Vet inte om jag kommer blogga så mycket faktiskt, dvs för att jag inte orkar släpa med datorn men sen har jag noll inspiriation as we speak. Blir ju bara en massa dravel här och det är inte ens bra dravel. Så då passar det väl lämpligt med en bloggpaus av något slag över en helg. Tror ni kommer att klara er mikket prahhhh faktiskt, som om jag inte låtit bli att blogga på längre perioder förut liksom.. Nä men anyhow, massa kramar på er. Hoppas ni får en prima helg fellas, because you're worth it. ":D"

Om sanningen ska fram.


Lillebrooor, bapapapaa



- är det här allt det blir så dör jag.

Emotional bullshit

Mamma lagade maten idag, och nu är det fasen heaven on earth här alltså. Så himla gött med riktig mat, inte bara en och en halv nudel som man trollar fram med vattenkokaren annars typ. Eheheh. Skönaste konvon också, Filippa bad mig skicka salladen varpå jag sa typ "MEN STÖR MIG INTE NÄR JAG ÄTER!?!"... Sen blev alla tysta och slutade äta i fem sekunder, sen garvade dom som att dom aldrig garvit förut. Skitkul... Tur dom gillar mig ändå här hemma.

Men hursomhelst, tjillar inne lite nu. Matkoman är på gång as we speak och klev ur duschan precis också. Mitt hår var fonky fresh och äckligt så det var välbehövligt dvs, men nu funkar det igen och mina ben fick en omgång med hudkrämen också så nu är dom lena as a babys behind. Svingött. Ska sätta på kaffe och lyssna på lite musik ett tag nu, får se om man kan sitta ute också. Älskar att det nästan känns som sommar på riktigt finally. Pöss på er




Yeah I know it's stupid, I just gotta see it for myself.


Blogginlägget från helvetet - fortsättningen

Nu är ärkepessimisten framme ja. Tittar på Pluras kök och maggan och suktar efter mat. Köttbullar och pasta i all sin ära men att laga mat har aldrig varit min starka sida. Det har inte ens varit min dåliga sida, det är en sida jag inte har. Så jag tryckte i mig en halv macka allt som allt och fick en hets-ätnings-stroke och käkade en halv påse chips efter det. Och nu mår jag sämre än innan. Men alltså, jag orkar inte laga mat. Jag kan inte. Jag har ingen koll över. huvud. taget. Idag till exempel, jag frågade en kund om hon skulle ha en Aubergine, (läs åberjin) (alla vet det va? jag visste inte det...) men jag uttalade det aborgin och det känns stabilt såhär i efterhand då att jag frågade kunden om hon ville betala för en australiensisk urinvånare....
Herregud. Nu ska jag äta upp resten av chipsen och gråta mig till sömns. FML


Och när vi ändå klagar, "vi har ett driftproblem yadayadayada..." NI ÄR ETT JÄVLA DRIFTPROBLEM BLOGG.SE WAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I'm giving you my own, but i'm not the girl you taking home.




Dricker apelsinjuice och har precis släpat min röva ut i solen. Turbogräsklipparn 2000 var där också, sen spydde han på gräsmattan bredvid. Skön katt... Men ett stycke solbränd chey sitter här nu va och ska in och jobba strax, tufft pass idag, till halvtio. Men vi kanske hörs va, annars tycker jag faktiskt ni ska släpa er ut i solen också. Sitt inte här och dega! Heeee

tänkte sluta tänka men kunde inte släppa tanken.


Ahahah tjaaa!

Mhhh idag har jag bytt håkan mot lassie och livet känns lite mindre töligt faktiskt. Har hunnit med att vara på praktiken ett tag också, te-myst med Amos och lapat sol på baksidan nån timme. Gillade baksidan förut, perfa stället att stekas på men sen min nya granne med trädgårdsmani flyttade in har det förändrats helt och hållet. Nämnde jag att hon är arbetslös? Kvinnan bor praktiskt taket i sin trädgård, sommar som vinter. Och innan hade man lite privacy tack vare de tre meter höga buskarna som fanns before. Men sen kom ju hon med saxen och nu så finns det inga buskar mer. "dom växer upp igen, eh ehe.." Yeah right mf... Det värsta är att det har smittat av sig på hennes katt, både igår och idag satt den på min tomt och käkade gräs för kung och fosterland. 

Men anywhoo, fick lite info om ett fett fotojobb jag ska få göra om en månad today. Är så galet scheisse-taggad att det fasen kliar i fingrarna redan nu! Ska berätta allt när det är spikat och färdigfirrat, för nu vet jag inte så mycket själv faktiskt. Vet bara att det ska bli grymmersss!!!11 Äsch dags för lite sömn nu ba. Pözz



ni vet - och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt.

Lyssnar på Håkan Hellström och är sentimental-janne såhär en söndagkväll. Om man får vara sån, men det får man ju. Har en betongklump i magen bestående av lite ångest ifrån igårkväll. Fabulösa festkvällen i all sin ära men fasen, jag. måste. stänga. av. mobilen. Borde inte ringt, borde inte skrikit och borde inte låtit en sån liten sketen sak misshandla mig så mycket på insidan. Men fasen man kan ju inte rå för att man typ är 99% hormoner och 1 procent människa såhär pass i livet. Eller att minsta motgång turnar mig into den där ledsna femåringen som tappat bort sin mamma på konsum. Med snor i hela nyllet, röda ögon och hulk-gråten ni vet (fan vad osexig information). Och the conclusion is att det helt enkelt, kort och gott - suger. Så ikväll tänker jag vara en ledsen hest och göra det enda jag är bra på här i livet, äta.




Ohoj för natten



I will get back to you soon fellas, vänta fem minuter bara. Om jag inte skrivit då. Läs det här igen!

My mess is not your problem.



Igår var jag en dålig människa. Hade humöret från hell och kände mig kapabel till att slåss om någon så sa hej på fel sätt. Som tur var,  så var jag ensam hemma och kunde lätt ta ut mitt anger på typ kuddarna i sängen eller vattenkokaren som vägrade fungera (ERRRR). Men sen behövde jag gå till bussen och det brukar ju inte vara någon big deal men herre gud, igår var det utan dess like. Tämjdes med alkisar, alldeles för mycket människor och en gnällig unge. Det sistnämnda kan ha varit det värsta jag gått igenom, jag skämtar inte ens. Får spasmer i armen av att bara tänka på det nu. Det värsta var att bussresan tog typ två timmar dörr till dörr och ungen var kvar tills en station innan jag skulle av. Jag grät mer eller mindre när jag gick av bussen, högre än ungen också. Fick lägga om mina planer lite och ta mig till närmsta affär för att köpa något ätbart. Tänker inte erkänna det men det kanske, kanskeeeeeee, kan ha varit mitt blodsocker som spökade. Men antagligen inte, det var ungens fel helt klart.

xxx



Studion igår.

I dont even care, my heart won't ever listen. Love is just a word, but you bring deffinition.



Hola mina kära. Sitter i soffan hemma och dricker oboy och käkar mackor. Så himla mysigt när vädret utanför fönstret är som det är. Någon mer än jag som bara vill skrika i protest typ "men skin då förfasen solhelvete!!!11ett"? Aha, nej okej. Det var bara jag alltså... Nej men ärligt talat, det här vädret suger ju. Blir ju inte taggad på att göra något annat än att pilla mig i naveln och pimpla kaffe samtidigt som jag gråter till någon skitfilm på tv1000. Med andra ord, sånt som jag gör annars också. Ehehe. Nej men ärligt talat, HADE solen skinit så hade jag nog inte suttit här. Men nu måste jag återgå till mitt hisnande tidsfördriv, puss på er ♥

skyll inte på praktikanten



Hola kära ni. Har mycket på hjärtat just nu som skrapar i mitt lilla bröst och jag vet inte riktigt hur jag ska få det ur mig. Får inte ihop det till ord. Har fina vänner i alla fall, så mycket love idag igen att det blir över till hela världen.


Och förresten, får ni tråkigt så kika in på min praktikantblogg (hahahahaha) - amandas awesome blogg | <---LÄNK| Den är gjord för att lärarna ska kunna läsa och haha hell yeah vad kul jag ska ha.
Man jag fortsätter att blogga här som vanligt (också). Pöss

sunday, bloody sunday


Lite blandat från helgens bravader.


Har sju ton smink i nyllet, fixat hår och relativt snygga kläder. "Nämen vad trevligt" tänker ni, men icke. Stunder som denna gillar jag inte alls att vara tjej. För just nu är jag trött som att jag dygnat halva mitt liv och kan inte fortsätta ligga kvar i sängen. Utan jag måste gå och ta bort sminket, reda ut all hårspray som trasslar annars och byta om. Uppklädd och fixad i all sin ära men what the hell. I'm calling out, kan någon modebloggare därute införa mjukisbyxorna (inte några sånna där i någon fancy färg som redan är kända utan vi snackar de där fula i hemskt mönster som du inte ens skulle gå ut i om det stod mellan dem eller butt-naked), den där gamla tröjan man borde slängt för fjorton år sen och smutsigt hår i modet? snälla? Hade hoppat på utan tvekan.

Edit; Disney Channel har tydligen börjat köra dygnet runt nu, och det är dubbla avsnitt totally spice. Hur fan ska vi lösa det det här nu..


I samma låga skor, och leendet du log. Såhär kan det inte va.


Farlig man gått och blivit. Du får passa dig som satan.

RSS 2.0