Every fight is a lesson learned.


It start's with forever, and it ends with a touch.Heyo. Hahah, det där var det bästa jag fick till idag. Efter en kvart framför kameran gav jag upp, ni får stå ut helt enkelt. Tycker ändå att det är en skapligt bra beskrivning av mitt mood today. Sov allt som allt typ fem timmar inatt, och för att fungera som människa behöver jag typ tio timmar, minst. Har så way mycket inplanerat de kommande veckorna och fifän mitt mentala psyke klarar inte av långsiktig stress. (Ahah, vad dillar hon om?)
Men tänk typ att om jag sitter i kassan på jobbet och har halva Kina i kö, då kan jag palla jag trycket. Men om jag som nu vet att jag om fem veckor har ett major viktigt projekt i mitt liv som absolutely inte får gå snett, och som är minst lika jobbigt som att ha havla kina i kö, ja då lägger jag av. Härligt va?
Så inatt rullade jag runt sjuttonhundra varv halvt sönderstressad innan jag till slut somnade som en sten av utmattning. Sen drömde jag creepy drömmar om typ mörker och att jag satt fast och inte kom loss resten av natten. Icke att rekomendera faktiskt. Så lite grundat det har den här dagen tett sig. Fast precis just nu är jag rätt lugn ändå. Klappar katt, dricker femtioelvte koppen kaffe och väntar på middag. Hörs kanske sen, puss


Morning GloryLet's pretend none of this ever happened.


Cheesy pic yooooooooo.

I skrivande stund sitter jag och slösar bort en håltimme i la cafeteria. Är inget big-fan av detta faktiskt, varje tisdag har vi två timmar att göra ingenting på, megawaste of time typ. Har en lektion till efter detta, sen måste jag hem en snabbis, om det funkar med sl vill säga. Det har ju som känt snöat ute nu, (newspagen på facebook den senaste timmen har endast bestått av diverse klagomål och svordomar om vädret. Haha, i feel with you guys), så alltså, försökta ta mig hem problemfritt, kasta i mig någon form av middag och  glida vidare på möte. Busybusy.

Samma sak igår, kom inte hem förens vid halvtio och då stupade jag i sängen på en halv nanosekund. Idag är det ungefär samma sak som står på agendan, och därmed blir bloggen lite lidande. Men jag ville bara hälsa att jag andas och lever relativt fint i alla fall. Puss


My fingertips are holding on to the cracks in our foundation.

Mood: Fett harmonisk, har lyssnat på feelgood-music hela kvällen och pratat av mig med fina människor.
Gör: Känner att jag är all done för att rådäcka i sängen vilken sekund som helst.
Bästa just nu: Lena ben och nybäddad säng, magiskt bra kombo.
Imorgon: Errr, måndag. Aplång skoldag och dans  med kidzen på kvällen. 

Gotta go, PUSS

Ifall ni ville veta alltså.Herregud säger jag bara, om ni vill anteckna, start here, för idag kära ni, har jag städat mitt rum. Och holy shit, det fanns skit härinne ifrån tidernas begynnelse typ. Gick loss med dammsugan och damnn vad det är cleant här inne nu. Nästan brutalt. Känner mig dock inte särskilt game efter allt, en halv macka till lunch och en timmes snodd sömn dessutom så jag planerar att gå och trolla fram något till middag och sen mysa i sängen resten av kvällen. Har fasen satt i nya lakan och yadayada där, så jag menar helt honestly, det här är fan stordåd. Har överträffat mig själv big time.

Haha ahjuste angående pixen, plockade på mig vuxenpoäng igår när jag och elin bakade till frukost, men fölorade dom sen när jag åkte till stan och skulle knata runt där all day long och absolut skulle ha heelsen på. Fick ju skavsåren från hell så jag sprang in på HM och köpte tygisar. Hehe. Pöss på er.

Closeness has nothing to do with distance.


Då är jag hellre ensam faktiskt, än är med vänner som bara är vänner ibland.


Carpe the fuck out of this diem.


I could be another fool or an exception to the rule.Återigen, kollektivåk i en miljon år. Men väl framme, fint folk och dansa sönder benen till håkan. Skrattade tills kinderna gjorde ont och hade serious talk på toagolvet. Hade något moment där jag kände att ba BAM, jag fattar. Men jag har glömt vad jag fattade och sen åkte vi kollektivåk en miljon år tillbaka. Druckit lite för mycket, ingen buss från mörby, leta rätt på danderyd istället. Gå gå gå, inte hitta rätt, gå över motorvägen, prata i telefon och hitta till sist. Komma hem, göra mackor, dricka te i sängen, och somna som en sten. Allt som allt, fabulös kväll efter lite om och men.

Intelligent input darlin'. Why don't you just have another beer then?Till att börja med - visst diggar vi den hjärndöda blicken? Och sen för att inte nämna ica-påsarna under ögonen, sminket från hell och elin som är så jäkla gulligull där bredvid det oidentifierbara monstret till vänster.  Ahahahahahah holy shit. Varför har man inte en inbyggd duckningsfunktion? Typ - Kamera? Oh snap!!!1 *kryper in under ett bord*. Vore gött för att slippa se det där i fortsättningen..

Det kommer gå åt helvete för mig.

Cha ha bloggen. Har inte glömt er, bara varit busy. Igår hade jag en motherfucking skitdag utan dess like, jag menar har jag någonsin varit motarbetad förut, glöm det. Igår var brutalt i jämförelse. Till att börja med så var skoldagen riktigt rövdålig, utan att överdriva. Sen kom jag hem och hade en major fight med pappa, upptäckte att mitt make och mina bra kläder för kvällen var på annan destination och som topp på det så fungerade varken mitt internet eller min mottagning på mobilen. (Tack 3, tack..) Kunde inte kolla bussarna mot Jenny och inte ringa Elin och be henne att göra det, dessutom hade jag precis skrikit åt pappa att jag aldrig skulle bo hos honom igen ever så att be honom om skjuts fanns inte på kartan. Någonstans där efter det kände jag att livet blev lite too much så jag hade ett mega melt-down på golvet och planerade att hoppa ifrån närmsta höghus om inte ett mirakel hände inom fem minuter. 

 
Såhär arg var jag typ.

Men man ska inte vara bitter vänner, för en kvart senare så hade inget mirakel inträffat och jag ville så förbannat gärna inte ligga hemma och dö långsamt resten av kvällen att jag med den lilla tiden som återstod innan bussen dit gick kämpade för kung och fosterland och faktiskt kom iväg. Så jevvla fin kvällen blev till slut ändå. Ska berätta mer strax, puss på er.


Can you feel it?Hej kompisar. Blev en ultimat kväll igår. Den slutade runt två typ, sju pers och en nittiosäng samlade på en yta på typ tio kvadratmeter. Efter tolv blev stämningen lite halvcreepy då alla drog sina värsta stories om skräckfilmer osv osv och ett helmysko ljud spökade i huset. Mhmm. Fint ändå, och elin är för jäkla bra hon, det kan vi konstatera. Två slitna cheyer kröp sen ned i sängen och vaknade åtta idag när klockan ringde. Hallelujah moment. Efter lite mysfrukost bestående av rostade mackor och te knatade elin mot skolan och jag mot pendeln. Det är något special med att åka pendeltåg, mest när man är på nya ställen också. Man kan ju se allt! Och today lyssnade jag dessutom på hassles nya skiva hela vägen hem så resan blev fett harmonisk. Den ni.

Behövde inte åka till skolan idag så jag åkte och handlade lite istället, blev glad åt lite otippat solsken, åt på thaien med mamma och gjorde planer för helgen. Imorgon ska jag och elin bege oss to the middle of nowhere, täljö. Håhå jaja. Där ska vi träffa Jenny och en himla massa andra fabulösa människor och vara murder on the dancefloor all night long. Kan bli mäktigt så att säga. Ska gå och bygga ihop en kopp te nu, pöss på er.

Medan vi faller.Tänkte att jag skule få ihop det här på ett fint och sansat sätt. Så vänner, det är vår ute. Men äsch, hell no. DET ÄR VÅR UTE, FATTAR NI? VÅRVÅRVÅR! HELT JÄVLA SATANS OKEJ AHAAA! Såååååå. Idag har jag vandrat på moln typ hela dagen. Termometern visade åtta plus, solen sken och fåglarna kvittrade. Ehee okej too much, men ni förstår grejen. Jag har längtat efter det här sen slutet av augusti förra året, så just nu har jag värsta myspyskänslan i magen här! Miiiih.

Cause hopelessly, the hope is we have so much to feel good about.Hola! Måste börja med och berätta om vilka vuxenpoäng jag plockade på mig nyss. Jag strykte. Ahahahah. Mina chinos var ungefär lika skrynkliga som en soltorkad tomat vilket är pretty bad så I had to do something så att säga. Och det var en mighty process det vill jag lova, det där med att fälla upp strykbrädan liksom, man ba say whaat? Men det blev fasen bra alltså! (Intresseklubben antecknar här känner jag..) Hur som helst, sitter as we speak och vilar mitt ass i soffan. Funderar på om jag kanske, kanskeeeeee ska resa mig upp och göra något åt situationen. Som alltså ser ut lite som så att jag måste plocka ihop saker tills imorgon, göra något åt mitt hår som är fonky fresh atm'.. och hämta laddaren till datorn. Men ah, det är så omänskligt skönt här att jag antagligen will go bananas om jag ens försöker.
Förresten, idag fick jag post om min lön och yadayada. Var helt overthrilled i och med att jag har typ 32 kronor på kontot, så jag ba HELL YEAH MONEYMONEYMONEY! Och sen insåg jag att jag bara hade tjänat 82 kronor. Hahahahah KUL.
Miljonären måste gå nu hörni. Har som serious business att göra och brutalt dyra saker att köpa. Pöss

kasta bort mig, förstör mig.Well hello there. Har fått dille på Movits nya album, det och te gör en rysligt bra kombo faktiskt såhär på kvällen. Uhm mer då? Målar naglarna as we speak, är förskräckligt trött och ska absolut dejta kudden inom en snar framtid. Imorgon ska jag dansa och på onsdag roadtrippa till Elin igen. Vankas konsert där och sen redig sleepover med godis och nattsurr. Yadayada, ni fattar grejen kompisar. Ber om ursäkt för otroligt krystat inlägg men my mind doesn't work on monday. Pöss på er


We only drink to drain our hearts.LAST WEEK


I'm not like them but I can pretend.Asså vet ni hur groteskt mycket jag hatar när man står en halv livstid framför spegeln och fixar och donar med hår, face och yadayada och till slut känner att typ; Oh hot damn. you can call me hot tamale tonight. Och sen tar man två steg utanför dörren och inser att det snöar och så ba KADAM! Sen är håret ett enda mighty roadkill och sminket ligger nedanför knäna. Kul liksom, nu ska jag gå hem och gråta för att jag är så ful. FML. Ge mig lite sunshine, vill ha sommar nu. Vet att det är isch isch på att säga sånt men holy fm vad lite bränna gör. Helt plöstligt så känns smink lite mer överflödigt och man kan knata utanför dörren utan make och ändå känna att man pulling it off så att säga. Wah.

Just because someone doesn't love you the way you wan't them to, doesn't mean they don't love you with everything they have(OBS: Det är inte okej att kommentera mitt fejs på sista bilden)

Om någon undradeSorry peeps för crappy uppdatering men jag är så completely upptagen med att dö just nu att det inte finns tid för att blogga. Jag sov noga räknat fjorton timmar rakt av i natt/idag, kalla det vad ni vill. Och utan att vakna en endaste gång. Släpade mig sedan upp på det med snor till hjärnan och en riktigt ofet förkylning, aka början på en i alla fall på det. (Vill inte, vill inte!) Ett humör från helvetet som lite spice och voila, vi snackar bitterf*ttan number one. Har lite byggt på det vandrat runt den här dagen, eller ja eftermiddagen då jag inte kravlade mig ur sängen förens klockan var kvart i tre. Med andra ord, fett o-bra dag. En timme senare släpade jag, läs mamma släpade mig, till bilen. Fick åka och agera barnvakt på bortaplan och well, grinig_brYd_94 släppte lite, liteeee på moodet när kidZen kom och kramades det första dom gjorde. ♥ Filippa lagade mat sen och efter det så ba; vips var jag en ny människa. Jag skämtar inte, när hon trollade fram pommes, med typ kött och bea så var jag en halv nano ifrån att gråta av lycka literally speaking. Om nom nom. Nu är jag iallafall hemma och kan inte helt otippat sova. Tänkte ta igen för dålig bloggning och ha chatmaraton med nattugglorna på msn. Återkommer strax

Man vill ju inte oroa gubbarna i onödan.Tjaba. har inga breaking news att dela med mig av känner jag. Är sliten, grinig och förjävla trött. Täppt i näsan på det också så allting jag äter smakar röv. Känner att ett FML inte är långt borta. Har en aplång skoldag och en riktigt o-fet inlämning av en tidning vi byggt ihop på svenskan att ta mig igenom today. Och vi är inte klara yet så det blir att jobba asset av sig på den lektionen så att säga. Errr. Efter det ska jag hem för att jobba OCH efter det ska jag kriga mig tillbaks till staden igen för att gå ut och käka med kollektivet. Det sistnämnda kan ändå bli kul, önskar bara att det inte var så himla mycket flängande all over town liksom. Men men. Planerar att dra hem och rådö efter det. Inte rådäcka alltså, utan rådö. Den här veckan har varit intensiv big time och jag har ungefär lika mycket till att göra i helgen. Känns inte sådär fantasiskt kul då jag just nu är en halv nanosekund ifrån att ge upp och istället landa i närmsta säng samtidigt som jag skriker why god, why? .. Och med det måste jag nog avsluta det här inlägget. Herregud. Jag har blivit Gunvald Larsson.

It's like you're homesick for a place that doesn't even exist.Försökte bygga ihop något läsbart här for you guys men sen fick mina grannar ADHD helt oväntat och startade tredje världskriget. Så nu har jag liksom tappat stinget. Har ont i huvudet och är helt färdig efter skola och jobb. Känner mig mentalt misshandlad efter Grey's Anatomy också, jag hatar det där programmet. Grinar som en bebbe varenda gång. Hur som haver,  nu ska jag rådäcka i min säng, PÖSS


"I haven't got anything inside, I'm like a beach ball"
Dom säger att man ska ta ett steg tillbaka, rensa tankarna, påminna sig själv om vem man är och ta reda på vart man vill i livet.
Om man inte har en jävla aning då?

If they don't chase you when you walk away. Keep walking.


Men man e ju så lat vaErrr. Bjussar på en fashionabel bild, jag är ledig idag. Så right there i sängen är ungefär vart jag hängt hela dagen. Glott på tv'n, käkat nudlar och pillat mig i naveln. You name it. Tycker fortfarande inte om någonting. Förutom min säng. Jag skämtar inte. Funderar på att ingå i ett äktenskap med den. Vi får höras om det. Tjaba

Och jag fattar inte att folk bryr sig om mig, för det gör ju inte ens jag.Har gråtit, skrikit och haft mig hela den här jävla helgen. Och jag borde inte dra upp det nu. Inte idag. Men det är så fasligt mycket jag inte borde göra och jag gör alltid det ändå. Är så jävla död, så himla tom på allt och jag tycker inte om någonting i hela världen. Och jag vet att jag inte borde, inte borde borde borde, säga så. För det är ju inte sant. Men att det känns såhär, så dumt och fel, så borde det inte heller vara. Så det spelar ingen roll vad som borde vara. För det stämmer ändå inte. Det blir inte mer eller mindre rätt ändå. Och jag orkar inte. Vill ha en sån där stoppknapp nu, ett exit. Behöver en paus här, nu vill jag lägga av.

Wake up in the morning, stumble on my life.


I tried to be chill but you're so hot that i melted.


Du tittar på mig nu, du tittar inte som förut.Önskar att jag var något, något mer än bara misär.

If you're one ugly mother fucker.


Men öppnar du den där och tar på dig skorna, så måste jag ta sönder dig.Sha sha. Idag har det inte riktigt varit min dag. Delvis för att jag kännt mig helt lost hela dagen, typ som att min hjärna arbetar men inte i mitt huvud. Jag menar, jag glömde att gå av bussen. Samma buss som jag åker varenda dag och har gjort i typ tre år. Hallå? världen anropar mig själv. Anybody there? .. Och förutom det så har jag gått runt och känt mig som en sumobrottare literally speaking, vilket inte alls är najs. Vad kallar man det? Tjockdag? Jag har haft en tjockdag. En sån där dag när man känner sig sjutton sizear större än vad man är och typ ba "jag är ledsen kompisar, men ni får gå utan mig. Det finns inte en chans att jag kommer igenom den där dörren, ser ni inte hur tiny den är?" Typ. Väldigt fancy. OCH utöver det, så har jag bara varit allmänt kinkig och längtat efter att få gömma mig under min säng med snuttefilten och en bamsetidning. Så well oh well, ni ser. Det blir inga vuxenpoäng för min del idag. Är ledsen i hjärtat. Om man får vara lite sentimental såhär en torsdag. Det får man. Torsdagar är sentimentaldagar. Jag gillar inte torsdagar.

Ord som vet precis var dom träffar när dom sägs.Hahahah. Ser ju ut som en man. Men anywhooo, hej! Idag har jag varit fett busybusybusy. Gett gärnet i skolan, på gymmet och nu ett tag på plugget. Man har ju fått lite granna gjort liksom, känns sköööönt. En eloge till mig själv. WOOOOT! Idag när jag kom hem från skolan och såg mig själv i spegeln så ba HOLY MF HUR FAN GICK DET HÄR TILL? Kändes asschysst att jag gått runt hela dagen och sett ut som Quasimodo. Tack vänner, tack. Har ni tänkt på det, att man har typ tre olika meningar man säger när man ser sig i spegeln. Antingen den ovan, eller "ahja det funkar" och typ "HELLYEAH. SEXY MAMA PÅ INGÅNG". Synd att man inte är det sistnämnda dygnet runt, hade ju varit asnice. Hehh. Aja, nu ska jag bli allra bästa vän med Flash. Hahahah my ass, det är en omöjlighet. Men jag ska kirra biffen så att säga, och göra klart min movie. Tjingeling

Vi slutar när vi är klara.

Ahmen HEJ! Igen! Har byggt ihop en sån himla fin vårlista på spotify nu såhär på kvällskvisten. Hahhh. Dricker kokoste och glor på tv'n as we speak, funderar på om mitt te-intag är hälsosamt, vilket det nog inte är. Men ehe ah, har ni keka nå sämla idag? Hoppas det! Tänkte att jag skulle köra en nyttig vecka någon gång i mitt liv, och att just den här var aspassande också. Sen ba ägnades en hel dag åt att man ska äta semlor så det sket sig. Det finns ju ingen logik där, gud ville att vi skulle bli lite sådär goa om magen. Nä men hehh skämt åsido, klart man ska käka semlor! Bullfarmor är fasen mitt andranamn liksom, så om NÅGON ska äta semlor, så är det fasen jag! Morötter kan jag käka någon annan gång liksom, man vill ju inte va häst.


Känner att jag är rätt shlutt, därav allvaret på detta inlägg. Eller ah, något inlägg nuförtin.. Hehe. GODNATT

Filippa som ska göra kaos.

Music makin' me loose it, baby come on.


Måste fånga dagenHäj! Hade mina leoooo's idag, mmhmm! Trillade hem nyss, literally speaking. Hahaha. Vandrade runt i min egen lilla värld på vägen hem från bussen, fullt upptagen med att prata i telefonen. Och så ba BAM så låg jag på marken och sprattla som en fisk. Och asså Oh myyyyyyyy vad ont det gjorde. Satan!
Satt och tänkte på det häromdagen, att jag inte trillat nått den här vintern. Förutom typ en enda gång förra året, framför de enda snygga existerande killarna i min skola. Också en sån här helt oväntad vurpa när jag inte hinner fatta något förens jag ligger på marken och ba whaat? Ehhee. Hade två choises då, ligga kvar och spela död eller resa mig upp försöka låtsas som inget. Tänkte absolut köra på det sistnämna men hela min klass var ju där och garvade gott åt det hela. Så det gick ju inte. Jevvla bastards.. Ehe, jaja. Yooo på er. Ska gå och beskåda mitt ass nu, har ett mucho fabulöst blåmärke där med största sannolikhet. PÖSS

You don't have all the time in the world.


Åh herre, jag har sagt det förut men min svenskalärare får mig att vilja hitta ett hörn där jag kan krypa ihop till en liten boll och gråta lite. Hon är bedrövlig. Och jag brukar inte vara sån men jag kan inte släppa det. Varenda gång hon har sin lektion så ba - why god whyy? Okej, inte överdrivet. Planerar att stå ut i tjugo minuter till sen ska vi käka hamburgaree. Får återkomma latero kanske, nu ska jag tillbaks till lektionen och överleva.

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?TJA! Har lite special feelings för ballongbilden. MHMMMMH. Hästen som lipar med. OCH hur mother fucking bruna jag och elin är!!!!1111oneone Äschh alltså scheisseeeeee vad det svider i min soul att det bara är mars än så länge. Jag behöver det där nununununu. GAH!

Och alltså helt orelaterat, har ni tänkt på hur tråkigt det är att borsta tänderna? Ärligt talat?
Kommer alltid på en miljon saker jag hellre skulle göra de där fyra minuterna.
Puss BAH

jag har en plats för dig när du vill, men du måste gå när jag säger till.och så var du borta och ända sen dess har jag dansat omkring
på gator och in i sovrum med ett halvt hjärta
och mätt alla efter dig och inte varit mycket att ha
Och du kan inte bara ringa så här efter 5 år
och vara så underbar och tro jag ska falla
för jag vet att jag kommer falla
 
Hur fint? Lassiee

You're just stunning.Hahahha hej. Goddamnnnn vilket krig det var att kliva upp imorse. Snoozade om säkerligen fjorton gånger för att inte falla isär av trötthet.
Hjälpte ju inte ett skit så har legat på nivån under omogen all day long. Åkte hem efter lunch och nu tjillar jag på soffan.
Ska iväg till ingarö soon och dansa med kidzen. Och today har jag varit fett kreativ! Hahah. Har byggt ihop värsta skattletargrejen med små brev och hela faderullan, hoppas lillskitarna tycker att det är kul nu också. Får lite ångest annars. Är alltid extra nojjig med det där, vill inte att de ska ha tråkigt. Men barn är ju rätt ärliga gällande sånt, säger till liksom. Och i annat fall ljuger de väl hela bunten. Men sånt gör väl inte kidz? Eller en gång berättade en liten grabb där att han hade ett eget zoo hemma och att han red på en tiger till dagis varje dag, vilket ju lät heeelt okej liksom! Ehhhe. Men ah you guys see my point, när man är liten är det rakt på sak, inget kiss-up för att det ska låta bra. W/E yooo.

Kaffe nu, pöss


Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does.As we speak: Är jag precis sådär pömsig. Fattas bara en kopp te och sen kan jag sova som en bebbe.
Kläder: Väldigt fashionabla faktiskt, mina mjukisar gör sig helt rätt tillsammans med soffan.
Mood: Urartat. Är så sketet trött att ALLT är fantastiskt kul. /Det här typ/ Ahahahah.
Käkar: Ahlgrens bilar! om nom nom.
Liten tanke: Har cepesvårt att titta folk jag inte litar på i ögonen, det går inte.

Blogginlägget från helvetet

Har så fantastiskt lite bloggpepp nowadays så jag måste kämpa som ett riktigt as för att få ihop det häär. Belive me fellasMeeen, idag var det söndag igen, en lång och deppig jävel också. Och jag har inte gjort ett enda skit med undantag för att pilla mig i naveln och varit grinig för att jag inte käkat något. Mamma och Filippa flydde nyss fältet och de lovade att plocka hem donken när de vågade sig tillbaks hit igen, så maybeee kan jag återgå till lite mer mänsklig form då när jag käkat. Dvs inte så pissed off som jag känner mig just nu. Hur som.

Imorgon måste jag gå till skolan och jag blir manodepressiv av att bara tänka på det. Just nu fungerar det här med plugget bara inte. Dessutom har jag diverse saker jag borde ha gjort på lovet och har jag gjort dem? Ohohoh no. FML som kidsen säger.
Fyfasen vad jag bara vill dra härifrån nu, vara typ 19 så jag är donedone med skolan och on my way to världens ände liksom. Sen kan jag tjilla där i en hängmatta på en fet strand och knalla runt i flipflops och bikini all day long. Who's with me?? Nä men ni förstår grejen, har sagt det sjutton miljoner gånger förut men skolan och den här tiden på året får mig att vilja rulla in under en sten och invänta slutet. Så ehe aaa, jag har gett upp ba.

By the way, idag har jag typ cravings efter att vara sådär badass-snygg också, ni vet sådär brutalt cleen som folk på tv typ är. Men det är nog bara därför att jag själv gått runt och sett ut som en vandrande spya hela dagen. Asså ni ska veta hur jobbigt det är. Suck.Såhär typ.

När det strålar från mitt hjärta, som en motorväg av ljus.Behöver något som betyder något.

Och jag är så trött på att vara någon som alla andra också är.


Det kommer gå åt helvete för mig.Idag käkar jag ångest till frukost. Fy fasen. Önskar att igårkvällen var sådär fabulös som jag vill minnas den. Men icke. Errrrr.
Har strange funderingar idag, över bilden ovan, över varför man blir så labil dagen efter och varför det bara finns ett chips kvar.
Ont i magen. Men inte för att jag ätit så många chips. Jag är inte ledsen för dig längre, det känns konstigt.

Du tror att jag sover. Men det gör jag inte, jag glider.Såhär road är alltså jag och Elin när vi gör kaos i barnbacken. Så jävla fett. Och som ni ser på första bilden på mig var jag skapligt taggad på att åka lite bräda. Sen trillade jag i liften, och jag trillade i backen och jag trillade när jag stod still på marken. Och som grädde på moset så körde ett kiddo a la fem bast in i mig så jag trillade då också. Så efter typ fem timmar bestående av mest trillande så var jag inte lika viking längre, vilket pretty much syns på sista bilden. Eh. Men det var kul ändå, och lite åkte vi allt. När jag inte trillade alltså. Måste tillägga att det är tredje gången vi testar, så no expectations så att säga. Testade backarna som var lite värre än barnbacken this time, och det var mighty. Drack oboy, fick lite fräknar på näsan och hade en allmänt bra dag sammfanttningsvis. Sov som en baby i bussen på vägen hem sen, och nu planerar jag att återuppta det strax i min säng. Imorgon ska jag jobba killer-passet på sju timmar på jobbet, och till kvällen verkar det som att jag ska ut med Victor. På lördag har jag kaffedejt på Tully's inbokad och även planer på att träffa Jenny lite grann också. Med andra ord, jag är fett busy den här helgen. Let som fän. Tjingeling


When we love, we look pretty.HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT OKEJ.
Ska inte skriva mer än så för jag blir helt overtrhilled när jag ser det här, hela filmen men framförallt hur hon sjunger är så läskigt JEVVLA bra! WOAH

Längtar efter vårLite blygsam uppdatering bah. Men min blogglust verkar ha rymt iväg lite. Vi hörs kanske sen efter typ 21. Maybemaybe. Ba ba ba

This hurricane's chasing us all underground.


RSS 2.0