För en lång lång tid

Nu snart går jag elefant i porslinssaffär om inget spännande händer. Längtar.

Men sommarn för i helvete

Nu när sommaren valt att vara shady as F får man ju ta till alternativa lösningar för att fördriva tiden. Som typ att se 14 avsnitt av Pokémon, sova ett dygn eller städa badrumsskåpet. Vad vet jag. Igår var vi ute ialla fall, på Sommar. Kan ha druckit 68432 X-ide innan jag spydde ponnyhästar och rosa bubblor pga hur sliskig den cidern är. Men vi hade kul. Slipade min engelskakunskaper som är så shy alltså, när vi talade med en kille från England. Två min hann jag stå där innan jag tappade bort Minna i vimlet och jag fick leta upp bästa hörn där jag kunde gråta i panik. Kunde inte stå kvar med han från England heller. "Well, yes.. ehe bye *pekar med handen dit jag tänkte gå*. Grejen med krogen är att man alltid borde gå minst 4, allra minst. För då kan två sitta kvar och vakta platserna medan två gör some shizzl någon annanstans, vad det nu kan va. Så, tips från coachen vänner. Ta med minst tre vänner så slipper du va den där stackarn som alla måste mercy-prata med. Kapish? Skämtade bara, vuxna ordentliga människor har inte sånna problem va? Bara jag som agerar liten rädd kyckling när jag måste va helt ensam i stora folkmassor. Men å andra sidan tittar inte vuxna ordentliga människor på Pokémon heller. Så ska väl se ett avsnitt till nu. Puss

they got money for wars but can't feed the poor


#Instagrammerz

Julys best so far. Förutom regn och jobb har jag hunnit med att besöka götet, drinkar på Bitter, muffinsbak på Elins Casa, midsommar på landet, snacka skit med Ludvig, grillat majskolvar och köpt shorts i knallig färg. En släng halsfluss hade jag också, men därifrån finns inga bilder då fulheten ej kunde fotograferas.

Outta this world

Sitter hemma och svär över att skolan inte har lagt upp något  schema för höstens kommande termin. Vilket i sig är konstigt, någonting i min lilla hjärna vill redan börja planera och tänka på något som är så förbannat trist. Ogillar verkligen hösten till 1000. Ändå måste kontrollfreaket inom mig veta i tid så att jag kan göra vad jag kan för att överleva. Herregud borde bli pensionerad, först det med schemat och nyss tackade jag nej till en fest för att kunna jobba. Det är slut mina vänner, finito. Jag har blivit gammal.

Love Lost

Har inte varit så schyrre mot er gällande bloggandet den här sommaren (om vi nu kan kalla den det). Låt oss säga att det varit mycket annat som varit mer intressant, än att knappa in några rader här om vilket fabulöst liv jag lever. Vilket jag då inte gör och ännu mindre idag. Åt precis en hel jävla pizza själv och sitter nu med uppknäppta byxor i soffan och inväntar koman. Så, något mer glamouröst än så kan ni inte förvänta er såhär efter 34556 veckors tystnad. Men jag kan berätta att livet ser pretty much the same ut. Samma lilla jag på två ben med samma lilla oroliga psyke. En hårfärg ljusare på sin höjd och kanske lite brunare hud sen sist. Happ tänker ni, det var ju jävligt mycket till uppdatering. Galen_chey.se och och holy m hon har blivit galen. Men icke, har bara inte haft min semester än, varit ledig när solen skinit eller ens badat i år. Vilket jag måste medge förstör hela feelingen. Vad är ens uppe med vädret i år? Gah. Har trots det ändå bokat mig en resa till Grekland med Elin så lite badande ska det allt bli. Samt sena kvällar när jag faktiskt kan gå i shorts utan att frysa röven av mig, rosa drinkar och sand mellan tårna.

Nu ska jag återgå till att spela tower bloxx på min iphone, dricka cola och njuta av en enda ledig dag. Vi hörs snart barn, pyss

123

Just nu: kände en gång. Blev helt fel. Och nu är det som att det aldrig kan kännas igen alls. Är lite som en sten. Och inte en sån man hittar på en sandstrand på semestern och tar med sig hem utan en sån där liten jävla sten som råkar ligga i gräsmattan när man bestämt sig för att gå barfota. Så. Folk vill komma nära men jag puttar bort. Grät hysteriskt pga jobbig självinsikt men nu vill jag bara äta glass.

Ska börja blogga igen snart.


RSS 2.0