i never promised you a ray of light.


varje moln är trasigt.
just like a shadow.


sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort.


we weren't meant to be together, we just happend.can we bring yesterday back around?vi kanske hittar någonting att bygga upp en dag.


kärlek är ett brev skickat tusen gånger.Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss.
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
är att aldrig ge hjärtat rakt ut
Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen


håkan hellström.


you keep bringing me down.

egentligen kan jag ju tänka mej att halva sverige redan är medlem här men jag tänkte bara tipsa om det en gång till då jag faktiskt beställde mitt första presentkort idag! jag har inte varit online på hela sommaren och jag har bara värvat sex personer men ändå så lyckades jag samla ihop tillräckligt med poäng. dessutom så har jag heller aldrig gjort något erbjudande utan jag har bara klickat på olika länkar lite då och då! så det är ju inte alls svårt att få poäng och därför borde ni som inte blivit medlem än verkligen bli det. hihi kramis!


jag slängde bort någon slags vän.och verkligheten stirrar oss rakt i ögonen, den är där och det är allt.

there's nothing else i can say.


det känns som att det är vinter i mitt hjärta.
åt helvete med himlen.


it might as well be now.


inside it breaks me down.


i'm reaching out, but you seem to pull away.om du vill ha mej, nu kan du få mej så lätt.there's only my heart.

igår så var allting väldigt bra under dagen och vi hade det jätte härligt. vi fikade, gick runt en sista gång på ung 08, tittade i lite affärer och hade det sådär mysigt bara. men sen på kvällen under själva the voice så hamnade vi där de slängde ut tårgasbomberna och det var väldigt obehagligt eftersom att man helt plötsligt inte kunde andas eller se någonting samtidigt som ett helt hav av andra människor kom springade i panik emot oss. först fick vi höra från andra att det skulle ha brunnit någonstans och det gjorde ju flera människor alldelles chockade. men som tur var, eller ja tur i oturen så var det ju inte värre än tårgasbomber. fast jag skulle nog ändå säga att det var rätt läskigt då det verkligen kändes som att all luft tog slut och att det verkligen sved i hela ögonen. först tappade vi ju också bort hälften av alla dom vi var med men som tur var hittade vi alla varandra sen och tog första bästa buss hem. väl hemma så pratade jag med lite lite vänner på msn och sen kröp jag ner i sängen. snart ska jaghem till isa tillsammans med steffie och där ska vi sova kvar. puss på er!


.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5649460.ab

and you changed your mind.idag ska jag och en massa andra fina människor in på the voice. vi hörs hörni! pussen

to try and go back, go back to the start.
har spenderat två dagar nu på ung08 tillsammans med en massa vänner och det har varit toppen. igår sov jag och en hel massa andra över hos michelle, och just nu kan jag ju säga att jag är lite ( överdrivet ) trött. vi gick närmligen och la oss klockan sex, ( nej inte på kvällen, utan på morgonen !! ). ih. därför funderar jag nog på att ta och krypa ner i min säng nu och sova ikapp. för imorgon blir det nog en hel dag till i storstaden. och sen var en kräftskiva på kvällen inbokad också, japp. vi hörs, och kram på er ni är världsbäst !

he's just a beatiful disaster.
tell the wind not to blow.

i love you 'till the end.

hej kompisar. nu är jag äntligen hemma. åtta timmar med buss tog det, och just nu är jag förskräckligt trött ( jag fick gå upp fem imorse ). imorgon och fram till på lördag så är det ung 08 och där kommer jag troligen att spendera tiden de kommande dagarna tillsammans med en massa fint folk! pussen

och jo juste, haha. jag skrev ju förut att jag bestig berg. på ett ställe vi var på i norge så fanns det en väldigt massa berg, och några av dom var inte sådär mega enormt höga så en dag bestämde jag och de andra oss för att knata upp där. och det tog sin lilla tid men det var det verkligen värt för det var så fint däruppifrån. hihi. :)

sometimes love comes around.


sometimes love comes around.


in a moment, everything can change.

hemma i sverige igen. och om några dagar är jag hemma på riktigt. puss på det vava!the world keep spinning as my heart lost speed.

hejsan kompisar. jag upptäckte nu att stället vi bor på har trådlöst nätverk.
hitills har jag haft det alldelles underbart bra, och även om norge inte låter som något drömland eller liknande så kan jag lova er att här där jag är nu är det så fint att man tappar andan. vattnet är helt grönblått och inte det minsta smutsigt, och vi hade sådan himla tur med vädret också, för dom här fem dagarna skulle bli bland dom varmaste nu i sommar här i norge. och allt har varit nästintill perfekt annars också, jag har badat, bestigit berg ( hihi, mer om det senare! ), njutit av vädret, sett så himla mycket fint att jag nästan viljat gråta lite, plockat snäckor, umgåtts med fina vänner, träffat nytt folk, fotat vyer (!!)  och bara haft det sådär allmänt bra.


the world under your feet.

hejsan kompisar. imorgon åker jag till norge, och det innebär att internet försvinner. som tur är stannar jag inte mer än fem dagar så vi hörs snart.


all the damage you left.
i'll be right there.


RSS 2.0