behöver lite kärlek från fel håll, och sympatier från fel sort.
Idag sov jag ut. På första gången på över ett halvår. Jag sov utan alarm eller väckning och vaknade inte förrens klockan halvtolv. Sånt är fint. Sedan knatade jag upp och åt lite marabou samtidigt som jag tittade på hajar som hajar. Nu har jag lyssnat på kent i tre timmar och hunden och katten ligger här och sover i min säng. Det är också fint. Nu ska jag dricka te och läsa. mhm lovelove på sportlov.


123456789we have a long distance relationship without the relationship.


genom hålet i mitt hjärtaSjung om dom gånger vi delade ett liv med en blickno need to say goodbye


If there's any love in me, don't let it show. And if there's any love in me, don't let it grow.


du slår min verklighet i bitar.för inget är logiskt, inget är magiskt. och det är så tragiskti fell in love, i fell in love last night.


And i was dancing the whole way home

don't you know love can kill anyone


I know that i've got issues, but you're pretty messed up toohello. Alldelles nyss jagade jag glassbilen genom halva kvarteret. ehe. Den stannar nämligen inte särskilt länge på varje plats för konstigt nog är det inga som vill köpa glass nuförtiden. helskumt. Jaja, till slut stannade den och jag fick min chokladglass. It was good. Annars tänkte jag att jag skulle skryta om att jag har sportlov imorgon! ni vet, sova femton timmar om dygnet istället för fem, och lägga plugg och allt annat jobbigt åt sidan för en vecka. oh yes! ahojo juste, idag åt jag på sibylla med lite gött folk. och alltså det är inte så att jag kan rå för det men varenda gång jag är och käkar med familj eller vänner så får jag lite ångest i hjärtat när jag ser alla människor som sitter ensamma. Nästan så att man vill gå fram och ge dem en klapp på axeln för att cheera dem up liksom. puttenuttigt.


If you think holding on is hard, wait until you try to let go.
sunrise sunrise, looks like morning in your eyes.run run run run run run run run run run run run run run
kärlek får man bara se När tak och väggar rasar in igen i ensamheten


Ett helt nytt ljus ger oss nytt hopp. Men även skuggorna blir större nu


Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagningDet finns inga ord för det, på det här jävla språket. Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak.Här är en lista med allt som jag tycker är förbannat jäkla skitirriterande. (för omväxlingens skull liksom, jag brukar ju dra de bra sakerna.)

- snön.
- snön igen.
- tänkte skriva snön en gång till men vintern kändes lite mer suprising sådär. så vintern.
- människor som tror att de är bra på saker när de inte är det.
- ja och sen kunde jag ju egentligen bara skriva ut lite namn här men jag tänkte på personernas i fråga privacy och är så snäll och inte gör det..
- jag när jag är på dåligt humör. fyfan alltså. jag måste vara historiens största pain in the ass. stackars er.


Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss


once a failureDet är roligt hur allting jag ger mig in på alltid lyckas gå käpprätt åt helvete. Varenda gång.

We're the people, the lucky with the fragile bones, the ones who sit and worry about getting to old


We're the people, the happy with the broken hearts, the ones who draw a picture and proclaim that it's art


walking on sunshineHåll för ögonen people!
Hallåja, idag tänkte jag förlänga era liv med ett skratt. Det här är sanningen bakom min och elins alla photoshoots. För varje seriös bild går det femtioelva oseriösa. Den enda skillnaden igår mot vad det brukar vara är att de här bland de här korten fanns det inga seriösa alls. De hundrafemtio korten jag knäppte såg mer eller mindre ut såhär. najs.

If you need someone to tell you everything is gonna be alright. I can do that, I can do that


ALL THOSE MOMENTS WILL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAINNej, jag tänker inte använda en endaste rad på min blogg att klaga på detta förbannade skitväder..

kompis det går bra nu
"Ända sedan jag lärde mig photoshop har jag blivit skitsnygg!"


life isn't about how many breathes you take,it's about how many moments you have that takes your breathe away


i wouldnt steal a car, but i download one if i could


hard to explainbilder elin tog med sin iphonis igår!


Alright with me

JAG LEVER! WOWOWWO!
Vill ni höra hela storyn?
Kvart över fem i morse ringde mitt alarm, sedan plockade jag ihop picket och packet och tog mig till da buss. 
Efter det följde en två, nästan tre timmars bussresa med väldigt mycket bra folk sådär. All mat jag och elin tagit med oss ska jag väl inte heller klaga på. ehe. Väl framme fick vi varsin bräda och ett par skor större än mitt huvud typ. Härligt. Jag hade noll koll och inte Elin heller. Bokstavligt talat. " Vart ska det här snöret sitta?" hann jag fråga sju gånger innan det var någon som förklarade att det var ett säkerhetsband. Jaha. Sedan begav vi oss till den tuffaste backen av alla, barnbacken! Liften blev våran första utmaning och sanningen är den att vi fick fråga om hjälp. Efter lite om och men med säkerhetsbanden (okejokej, jag erkänner. jag hade satt det på fel fot..) så tog jag mina första steg (?) på en snowboard. WOW. jag kom fem meter sen välte jag. I liften alltså, inte ens i backen. eh. jaja. Men sen ni, DÅ JÄKLAR! Vi fick lite tips från våran idrottslärare och visserligen höll vi oss alltid i de gröna backarna men vadfasen, det gick typ way mycket bättre än vad vi trodde att det skulle göra! HELL YEAH! Imorgon ska jag vakna upp med galet mycket träningsvärk och vara glad för att jag fortfarande har 220 hela ben i min kropp!


Taggade brädbrudar föfaan. hehehehe

Och till busschauffören idag som så så snällt ville berätta om killen han fått köra hem för att han dragit armbågen ur led och fått spendera fem timmar på operationsbordet, och till hemkunskapsläraren som kände att hon bara var tvungen att dela med sig av sin historia om hur hon träffade någon som brytit båda benen och fastnat längst upp i backen, och till alla er andra som bara dragit alla era underbara skräckexempel på hur folk skadat sig på det mest otänkbara och värsta sätten på snowboard. Till er vill jag bara säga - IN YOUR FACE HAHA, JAG ÄR INTE EN AV DEM!

mm watcha sayBest of both worlds

Hallå ja! Som sagt så är min dator stendöd. Bokstavligt talat. Så därav min dåliga update. Just nu sitter jag däremot och bloggar från min andra dator, eller ja. dator och dator.. Klump, sten eller till och med Mount Everest hade beskrivit det bättre. Och då snackar jag bara om dess size. Sen har vi ju åldern.. och vi säger som så att om antikrundan varit här nu hade de antagligen varit upp över öronen över min dator. Sicket antikt fynd! ohlala
eh. Imorgon har vi friluftsdag i skolan. Jag ska åka snowboard. kul tänker ni, pågsam död tänker jag. Som mina kära vänner så fint påpekat så bryter man antingen handleden eller tappat kontrollen och frontalkrockar med ett träd första gången man provar. Fan vad pepp jag är! Okej, nä det är jag inte. Jag ska inte ljuga för er. Jag är den mest ograciösa människan jag känner. Jag har trillat ur min egen säng när jag var vaken. Det var dessutom en våningssäng.. Okej, jag ska sluta vara negativ. Vi säger såhär istället,
Med min otroliga obalans och min fantastiska klantighet kommer jag att skapa historia! HELL YEAH

just cause you say so, doesn't make it so


i'm yours to keep if you want toLite nödvändiga bilder ifrån när jag borstade gaddarna, tänkte ni skulle få se min dösnygga tandborste. Eh. Igår var jag i nacka forum, (ett köpcentrum för er läsare som kanske inte vet det) och vi parkerade i garaget, där det är sådär överdrivet bra akustik. När jag klev ur bilen var jag lite inne in my own world liksom och körde för full hals "WHEN I WAS WALKING IN MEMPHIS TJALALALA!*, lite snygga dancemoves på det hann jag med också innan jag vände mig om och till min stora förskräckelse såg två stycken helt okända människor. oh yes.


you make my heart go bombomhellu. leva och lördag hör ihop, idag kändes inte allt som ett svart hål liksom. kanske för att jag köpte världens snyggaste jäkla skor. to die for ni vet. eller nä, ni kanske inte alls vet? jag menar ni har ju inte sett dem. och jag har ingen bild heller.. men jag tänkte att jag skulle säga det iallfall. Amanda har köpt jäkligt snygga skor som är to die for. shit. nu ska jag dricka cola. tjing!

PS: Det är inte skorna på the picture, för det är ju mina converse! mhm lovelove


poppa popcorn i en kopp

idag är det friday. which means att jag ska flytta in i mina dragkedjetights och dricka te i mängder.
Lyssna på låtar som den
 här och gråta lite över att min bärbara dator har gått sönder står också på schemat..

jag återkommer någon dag när det inte känns som att jag andas bara för att jag måste


krossa allt
ena sekunden gråter jag av lycka och nästa gråter jag av sorg. har ni hört talas om humörsvägningar? det har jag. annars då? jag är hungrig dygnet runt och har gått upp ett och ett halvt kilo. det känns skitbra. grädden på moset är alla nationella prov som drar igång nu! samtidigt som ekonomiprovet, no-inlämningsuppgiften, bilduppgiften och allt annat fantastiskt som skolan hittat på.. den enda anledningen till att jag orkar är att jag är så himla trött att jag i princip lever på min överskottsenergi.

nämnde jag att livet är underbart?


i won't be looking back cause i'm so done with the love


rrrreplay


ctrl+alt+delete


same shit, different daythe best part of me was always you

life is too short to be taken seriously!
They say that I’m a dreamer, but what else am I to do when dreaming is the only way I can be with you?I think, maybe some people just don't fall in love.


jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam


i found the cure for a broken heartso let the love tear us apart

do whatever comes naturally to youLet's dance to joy divisionElin och jag sålde kramar för att hjälpa röda korset häromdagen. det var cirkus 21 minusgrader sådär och ögonen tårades för att det var så kallt, men värt det var det för tillsammans så fick alla kramare ihop 19.000 kr som skickades direkt till människorna i Haiti!

RSS 2.0