Love is giving someone the power to destroy you, but trust them not to


Den där blicken du ger mig är gammal nu


Håller om dig håller av dig håller avstånd. Story of my lifeSå vill ha - sommar. Nununu. Också mindre huvudvärk, pannkakor och sällskap som inte ligger i influensan i soffan. Sov bort halva dagen och svor att jag-ska-aldrig-dricka-alkohol-igen. En sak till man lovar men aldrig håller. Är skräp. Och den här gången är det nog mitt fel.

Regn igen


Jag står kvar änHalloooo. Bjussar på fräsch bild såhär en fredag. Vaknade precis från powernap i soffan, efter skola och jöbb hela dagen lång.
Är lite bitter pga det går inget på tv så får stå ut med Masters of survival. Discovery Channel serni, jag tänkte lära mig vildmarksliv
såhär kvällen till ära. Nu drack en tjej kiss precis. Spännande! Annars så har jag ätit en halv påse chips och pillat mig i naveln hela kvällen.
Livet blir inte mer spännande än så. Ska återuppta sovandet snart, jobb imorgon igen. Pöss

PS en kille åt precis sjögurke-bebisar? herregud det här är värre än skräckfilm. mvh spyr


The good with the bad

 


Så den senaste månaden har alla fönster i mitt hus varit övertäckta pga ombyggnad. Ska inte ljuga och säga att det varit helt fy skam,
jag menar det är fritt fram att laga middag utan byxor och dansa fuldans dygnet runt. Men det är klart, dagsljus är ju också trevligt.
Hur som helst, kom hem nyss och äter as we speak knäckebröd. Hade ni också aromat på mackan när ni var små? Det är toppen.
Minns att vi i ettan smög fram och snodde den där kryddan varenda lunchrast trots att lärarna blev så arga. Men det smakade ju tacos!
Ta och testa ni. Annars så längtar jag lite till helgen, lite väl mycket i skolan och vädret är deppigt nu. Men har eventuellt ganska
så trevliga planer så det går nog. PUSS


PS - hoppas ni hade det fint igår ♥

Keep your heels, head and standard high
OL i sommras (ber om ursäkt för risiiiig bildkvalite)

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv
Source: imfancy.blogg.se & weheartit.

Sånt som är fint i min inspo-mapp. Vill ha långtlångt hår, en skogarderob to die for och en katt att klappa på.

Du är känslosvall jag är känslokallSå knarkar huvudvärktabletter och nässpray för tillfället, allt för att kurera mig från denna förkylning. Har inte varit sjuk på evigheter så det är en utmaning. Fast att vara hemma från skolan och pimpla te framför Ellen är inte så väldigt ansträngande om jag ska vara ärlig. Bortsett från de sex paket näsdukar jag använt de senaste dygnen. Hur som helst, är lite lost. Fem koppar kaffe och ångest-ältande har inte gjort det bättre. Vill bara ta en big old cry, ligga under täcket två veckor och vakna som the new better me. Men icke, livet funkar jö inte så. Tyvärr. Det strular med semesterveckor i sommar, praktikplats och dom där fjärilarna i magen kommer aldrig (när dom borde). Det här är den värsta tiden på året. Pre-spring. Ständigt snöfall, blek hud och långt till värmen.

Since you don't care, maybe i should stopSå har tyvärr åkt på jöbbig förkylning och låter som riktig pundarlodis när jag andas, hosta och täppt näsa. Ingen feber dock, hatar detta mellanting. Glömde mitt i stressen nässprayen på jobbet i fredags också, så det är ingen skön kombo att sova nu. Hursomhelst, helgen var fin. Lite (för mycket) vin hos blanca i fredags, samt trevligt sällskap. Minns att jag somnade sött next to M, men vaknade dagen med +1 okänd främling bredvid (åhherregud-vad-hände-igår???) Det klarnade dock sen, några partysugna människor hade dykt upp way mycket senare än när de flesta gått och lagt sig. Så sovplatser var det ont om. Filip som han hette fick därför krypa ner bredvid oss. Haha.

Har också hunnit med filmmys i snökaoset, varm oboy, fotografiska muséet med fint sällskap, dammsugit hela huset i underkläder (bara för att) och inte pluggat matte. App app app på det sista, måste göras. Suck. Har även beställt möcke snygg och onödigt dyr väska. Men i figured att den kommer på posten i samband med min födelsedag, så jag var värd den (intalar mig själv det iallafall). Nu ska jag sova, har otroligt oförberett engelska-tal imorgon, så önska mig lycka till. PÖSS(Liten notis till annan bloggare. Rebecca? aka fruhemlig?? Vet att du kikat in nån gång förut. Varför lösenord?? Mvh Trogen läsare)


RSS 2.0