But our hearts get torn up.


FreakshowHejhej hemskt mycket hej! Har varit fullt upptagen med julen och allt därtill sen senast. Bakat peppisar, slagit in presenter (kämpat som litet svin med detta pga jag äger inget tålamod), sett love actually för många gånger, skrålat med i Justin B's - Misteltoe, ätit (mig gravid) och till slut även firat möcke fin jul ♥.

Nu de senaste dagarna har jag mest legat hemma i matkoman som blir efter all mat och kollat två säsonger av glee (om sanningen ska fram..) Även brottats med resten av befolkningen här i sverige på rean, kramat lite extra på min fina familj och sprungit på ikea. Antecknar ni det? Hursomhelst, 2012 är på G juu! Lite halvskrajj. Och angående själva nyårsafton så skulle jag helst gömma mig under sängen istället för att krypa i snortight nyårsklänning. Har ungefär samma hudfärg som ett lakan. Smälter in i den vita väggen bakom mig. Riktigt sexigt. Har dock fruktansvärt trevliga planer för i år så blir nog illa tvungen att släpa mig ut ändå. Tror det kan te sig fint faktiskt, bortsett från min spökliknande hy dårå. Too bad. PUSS på erPS. Tvättade mina vita Converse (de var vita innan diverse konserter osv osv) i tvättmaskinen. Trodde inte på mirakel förens nu.

Only exception
odlar fjärilar i magenHejhejhej! Uteblivna skriverier, är väldigt lessen faktiskt. Men sista veckorna innan lov brukar vara hell ungefär så har betat av prov, inlämningar samt fet grafisk manual (vill ni see?). OCH ett tal, håhåjaja. Sistnämnda var ett äventyr för mina tinywiny nerver det vill jag lova. Men it went well så det är också klart nu. Är dessutom ledig imorgon så ska missbruka kaffemaskinen och pilla mig i naveln tänkte jag. Efterlängtat tidsfördriv.

Since last time spoken har jag dessutom hunnit med att bygga ihop ett mucho vackert pepparkakshus med mina honor, lyssnat på vinyl 107 dygnet runt, köpt nya skor, haft terapisession i matildas kök och tagit farväl av Olivia som ska spendera en hel månad i Thailand.

Ska sova strax, skulle bara lägesuppdatera er lite! Puss barn

Hon skjuter mig/Bullets


and we're all mad hereDu är dum
och jag vill slå dig
och jag vill skrika åt dig
och jag vill spotta på dig
och jag vill sparka på dig
och jag vill klösa riva bita
Jag vill vara arg och arg och arg

Du hör aldrig på
när jag vill säga något
Du fattar aldrig
när jag vill förklara
Du tror aldrig
att jag kan något

Jag får aldrig göra som jag vill
Jag får aldrig göra som jag kan
och du vill alltid mest
och du vet alltid bäst

Men du är dum.
Det är du som är dum dum dum
och jag vill vara arg
jag vill få vara arg
"Barnens första bok" - Benkt-Erik Hedin

inte fallet som gör mest ont, det är hur hårt du slår i marken
att vara ett psykfall är också en livsstil
Hallooo. Här kommer spännande saker som hänt denna vecka.

  • Avslutning med mina dansbarn. blev töntigt stolt mamma där med tårar i ögonen a la "dom växer upp så fort buhu".. okej jag skojade men efter 23 bamsekramar blir man lite cheesy.
  • Hälsat på Elin borta i Haninge. Träffade fruktansvärt trevligt folk, lite gamla och lite nya. Filade på våra framtidsplaner gjorde vi (fantastiskt att det faktiskt finns några för min del) och drack te.
  • Jobbat. älskar nyblivna pappor som är såsåså stolta över sina nya små att dom glömmer sluta använda bebisspråket när dom pratar med mig. hihi
  • Spelat Temple Run. hahaha. kan. inte. sluta. ser små pengar när jag blundar alltså.
  • Träffat Isa också, fina tjejen.
  • Inte dammsugit mitt rum. det som är spännande med det är hur nasty det är. Allvarligt. är dessutom typ en halv kvadratmeter att städa så why god why gör jag det inte bara? detta eviga mysterium.
  • Den här tjejen. Blir lite lesbisk.

    Och ikväll vänner rådäckade jag i soffan efter jobbet. Sov som en död sten tills mamma kom hem och hittade mig där. Möcke fashionabelt. Jobb på agendan imorgon igen samt eventuellt vinhäng hos olivia. Vi får se vi får se. Men nu, godnatt!

No one ever gets tired of loving. But everyone gets tired of the waiting, assuming, hearing promises, saying sorry and all the hurting.
och måste man vara två för att orka vara enRSS 2.0