we never know what the future brings

hejhej kompisar. bodyjoy dagen var trots allt jätterolig och dom där 7 timmarna bara flög fram. vi fick dansa en massa olika danser och pröva att boxas och sen gjorde vi en hel del olika lekar också. vi fick liksom pröva på allt som barnen får göra i dom olika gympagrupperna. nu ska jag iallfall packa väskan för ikväll och sen så kommer josefine och jennifer också. vi ska få skjuts av josefines pappa hem till miranda. jag tar med kameran så jag kanske kan ta lite kort också. :) kram på er.

there's a mark you leave, like a love heart, carved on a tree

hejhej. har precis duschat och snart ska jag gå och lägga mej. imorgon måste jag gå upp så tidigt som halv åtta bara därför att man som hjälpledare på bodyjoy måste gå lite kurser och så. den här gången är kursen från klockan nio på morgonen tills klockan fyra på kvällen och det tycker faktist jag är lite onödigt långt. men jag vet inte, det är väl bara att hoppas att det blir roligt så kanske tiden går fort. efteråt ska jag iallfall på filmkväll hemma hos miranda. jennifer och josefin ska komma dit också. det ska bli dunderkul. : )

en kändis mitt i bland oss !


nämen titta, självaste älin är med i nya icareklamen ?! : O 
http://www.ica.se/dans/?d=447025
Titta noga på ansiktet !

Unbreakable, like nothing could go wrong


bilden är tagen på en resturang i grekland.

hejsan. skolan är alltid bra på torsdagar eftersom att vi bara har fyra lektioner och slutar tjugo över ett. och just idag så var min träslöjd inställd också så jag hade en håltimme i två timmar. under den tiden så gick jag, elin, jimmy, johan och bobo hem till johan, vi åt pepperkakor och tittade på tv. efter skolan så gick jag och elin till delselius och drack varmchoklad med vispgrädde i och satt vi där och pratade och drack choklad ända tills klockan var halv fyra. mysigt värre : )

kramkram

I try my hardest just to forget everything

Jag har blivit utmanad av steffie.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. ·
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. ·
I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

- jag tror på karma

- jag tänker alltid för mycket på onödiga saker och får ofta tvångstankar

- jag vill gära tro att jag inte är som alla fast att jag egentligen vet att det är så

- jag är beronde av uppmärksamhet

- jag har svårt att ta åt mej när folk säger att dom älskar mej

- jag är livrädd för spindlar

- jag tycker om att lära mej nya svåra ord som jag sen
kan gå runt och känna mej töntigt stolt över att jag kan

- jag var elak när jag var liten


sådär, nu vet ni lite mer om mej. jag utmanar alla som vill bli utmanade.


i wanna hit you just to see if you cry


titta vad jag och min kära lillasyster snart tänkte ta och proppa i oss.  : )

idag  på morgonen så hade jag glömt att jag ställt klockan så att jag kunde snooza en timme så jag gick upp och klädde på mej kläderna en timme för tidigt, och sen när jag väl upptäckte vad klockan egentligen var så gick jag och la mej igen. och sen när klockan ringde som den skulle en timme senare och jag gick upp igen så upptäckte jag att klockan gick en timme fel så då fick jag gå och lägga mej ytterligare en gång. X)

i dag har jag inte gjort så väldans mycket. i skolan åkte vi skridskor och jag trillade inte en endaste gång :D. och efter skolan så gick jag med miranda ner till centrum. det var väldigt längesen jag umgicks med henne så det var ruligt. nu ska jag ta bort mitt smink och lite sådant.

pyss ♥

so make up your mind cause it's now or never

,
pärlplattedagen,

hejhej. ny vecka och nya tag. idag har jag gått i skolan, det har inte varit speciellt kul. efter skolan tog jag bussen hem, det regnade på mej och bussen var försenad men som tur var så hann jag med färgan. på andra sidan hämtade annika mej och nu försöker jag plugga franska. jag har femtioelva sidor som jag ska läsa på, mest handlar det om uttryck för vädret. il fait froid en canard till exempel. någon som kan lista ut vad det betyder ? : )

pussiluss.

This girl tries her best everyday but it's all gone to waste

hejhej kompisar. förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen den här helgen men jag har inte varit hemma. igår så var jag barnvakt åt inda och ella och sen sov jag kvar där. och idag så har jag varit med min mamma och lillasyster i solna centrum och handlat lite roligt. bland annat lite nya kläder. nu sitter jag i allafall hemma hos pappa och har superont i halsen, inte alls bra för jag tycker inte om att vara sjuk. ska krypa ner i min säng snart och sätta igång någon film. godnatt och puss på er.

The older I get, the more that I know.


 
kärlek på låten. <3

nu är det fredag i ungefär en timme till och jag har väl inte gjort så mycket. jag har gått i skolan men jag var trött och halvledsen så den var inte så rolig. efter skolan började dansen och då fick vi dansa till låtarna från high school musical och hoppa omkring med färgglada pompoms (?) det var roligt i alla fall. nu ska jag bädda ner i mej i sängen med min bok. godnatt.

fivehundredtwentyfivethousandsixhundred minutes


hejhej. igår bowlade vi ju med skolan. det var ganska kul och jag vann i mitt lag : ). efteråt stannade jag och älin kvar inne istan och fikade på expresso house, hon som jobbade där var jätte otrevlig och dum. blä. när vi kom hem så åt vi middag lite snabbt och sen följde jag med älin till hennes basketräning. på kvällen sen sov älin här och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan tre på natten.

kramis.

invigning av kategorin konversationer : )

elin - * skrynklar ihop ansisktet och gör en ful min *
amanda - du ser ju ut som pelle svanslös!
mamma - pelle svanslös ?
amanda - ja, ser du inte att hon inte har någon svans eller ?!

i saw a spider and i did'nt scream

hejhej vänner. imorgon börjar jag klockan tio över elva för vi ska ha friluftsdag med skolan. jag ska vara med lilla älin som vanligt och vi ska bowla. inte för att jag är särskilt bra på det eller så, menmen. idag fick jag en ny färgpatron till min fotoskrivare så nu ska jag börja göra med min minnesbok för 09. jag ska sätta in kort på alla roliga saker som kommer att vara värda att minnas ifrån det här året. tänk vad kul det ska bli att titta i den om några år eller när man är vuxen. : )

om bilderna jag lägger upp blir extremt färglada eller ibland väldigt mörka, nästintill svarta så beror det antagligen på att jag inte har samma skärminställningar på min skärm som på eran. det brukar också vara så att stationära datorer har bättre skärmar än dom på en bärbar och eftersom att jag alltid redigerar mina bilder på den bärbara datorn så förstår jag om bilderna inte ser kloka ut för er som har en stationär dator.

kramis.

have you ever been so lost, known the way but still so lost


i wanna break the mold, wanna break the stereotype

hejhej kära bloggläsare. jag sitter här och försöker spela lite gitarr, jag kan egentligen inte spela gitarr och har heller aldrig kunnat men det vore otroligt kul att få lära sej. i skolan idag i skolan hade vi låtsas FN-konferens och fick diskutera olika förslag på hur man ska minska överbefolkningen i olika länder. det var kul fast vi hade bara fyrtio minuter på oss att diskutera saker och ting så det var lite kort. på torsdag är det no prov och jag vet inte ett jota om kolets kretslopp som då är det vi ska ha prov på bland annat. uschusch.

nu ska jag äta middag.
<3

what if there's no happy ending for this story



bildbomb.
titta vad kul vi har haft det hittils, och snart ska vi baka muffins och titta på bert.
vad ska ni göra idag ? : )

is it wrong to write our name in lovehearts ?

hejhej vänner. första veckan i skolan avklarad och jag är redan trött på det mesta. nu i helgen ska iallafall elin sova över här, ända tills på söndag faktist och ska vi titta på en massa filmer och äta oss tjocka på jordnötsringar och popcorn. : ) ochjuste, idag på gympan så hade vi boxning och det finns ju något då som heter kick när någon håller i två kuddar (?) som en annan person ska sparka på, i allafall så lyckades bobo sparka mej rakt i ansiktet. så gissa vem som kommer att vakna upp med en jättefläskläpp och ett blåmärke rakt över näsan imorgon -.-   .

kramisar.

i don't think i could ever love somebody like i loved you

hej vänner. idag har jar umgåtts med världens bästa sofoa och älin efter skolan. vi åt pepparkakshus och pratade om knäppa saker vi gjort när vi var mindre, himlans kul hade vi det i alla fall. lite senare när jag satt på bussen på vägen hem och äntligen kom fram till slustationen så såg jag färjan åka iväg, så där fick jag sitta mitt på marken i tjugo långa och kalla minuter och vänta på nästa.dumma dumma dumma sl, varför kan dom inte prata lite med folket som jobbar på färgan och kanske bestämma så att dom ska vänta in varandra, det kan ju inte vara så svårt. blää.

nu ska jag duscha, kramis.


Who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told

hejhej. idag på no'n fick vi göra slime, jag hade knallgrön karamellfärg i min så den såg ut lite som snor faktist.. -.- på eftermiddagen fick jag gå till jagvetintevadgruppen som alla tjugofyra tjejer i min klass måste gå till varje tisdag. vi går dit för att vi ska förbättra sammanhållningen och gemenskapen bland oss, tyvärr så funkar det inte och det är för det mesta allmänt tråkigt men idag så fick vi förvånansvärt nog göra någonting roligt. eller vi fick börja planera och förbereda för någonting roligt. för ledarna i gruppen tycker att vi borde visa upp någon slags teater inför våra lärare och killarna i klassen och då kunde man välja om man ville medverka i teatern eller om man ville hjälpa till på sidan av. och ett alternativ var då att man kunde få dokumentera, det innebar att man skulle fota, intervjuva och skriva om allt som hände ifrån det att dom börjar öva på teatern tills det att dom visar upp den. både jag och älin sa till om att vi ville göra det så det ska faktiskt bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det :D.

nu ska jag ta bort mitt smink och ta en kopp te och sen titta på tv lite tror jag. puss.


titta vilket fint halsband min lillasyster gav mej i julklapp : )

just one more thing i'm addicted to

tjäna kompisar. idag är det måndag och måndagar är nästan aldrig bra dagar. dom blir alltid så himla långtråkiga på något sätt. iallafall så var skolan precis som alltid, och det hände inte mycket roligt. men jag slutade vid fyra och då åkte jag hem. jag har precis gjort lite läxor också och snart ska jag duscha och sen tänkte jag lägga mej i sängen med min bok som jag läser. rivalerna heter den om ni undrar  : )

kram


in a world where my emotions seems to rule my every move



hejhej vänner. idag har vi haft storstädning här hemma så nu är det rent och fint överallt. våra gamla grannar var här och hälsade på också, men emma som jag känt sen jag var liten kunde inte följa med så jag var väl inte särskilt social. istället gick jag på promenad med tellus och han är väldigt glad åt den lilla snön som faktiskt finns kvar.
pyss.


i don't know how to change what went wrong




oldies från i sommras

hellu kompisar. det har gått två dagar på vårterminen och jag har redan fyra läxor som ska göras och tre prov inbokade. suck! jag ska nog gå och räkna nu hur många dagar det är kvar till sommarlovet.

but i just wasn't thinkin, can't you see I didn't mean that?

bu för att skolan började idag, det var inte det minsta kul.
men bra för att jag åkte till nacka forum efteråt och att jag hittade en finfin tröja.
och grattis på älin som fyllde byxmyndig i dag  : ) .


tell me how many frogs do I have to kiss before i find my prince



idag har jag och älin gjort en massa pärlplattor.
när vi hade pärlat klart alla så gick vi ut och satte upp dom lite här och var.
några blev det över men det gör inget för dom ska vi ju sätta upp inne i stan. : )



nu ska jag och älin åka iväg och äta på mcdonalds och sen ska hon sova över här.
kramas mer !

why waste a second not loving who you are ?


bilden är tagen i strandstuviken på isen


hejhej vänner. idag klockan kvart över tio prick gick jag till centrum och mötte isa och sen gick vi två upp till henne. vi spelade först guitar hero som jag är sämst i hela världen på och efter det så sjöng vi lips också. sen pratade vi om en massa saker och det är så bra för med isa kan man prata om allt : ) .

kram

i don't want to blink cause in that second you could be gone

hej vänner. blä vad det är kallt ute, man vågar ju inte ens gå utanför ytterdörren.
idag har det inte hänt särskilt mycket. men det kommer det att göra imorgon för då ska jag leka med isa : )
pyss.


I keep my fingers crossed, that you're not like everybody else


på tisdag ska jag och älin göra en massa pärlplattor och sen på onsdag så ska vi åka in till
huvudstaden och sätta upp dom på lite speciella ställen. det ska bli dunder kul : )

you told me you'd be there if something went wrong, but you lied you lied you lied you lied you lied you lied to me

hejhej kompisar ! nu har jag kommit hem och packat upp alla mina saker. nyår blev jättelyckat och jag har haft det superkul. jag har tittat på raketerna och tänt tomtebloss. tyvärr så blev det inte så mycket fotande som jag hoppats på, det blev mest så att jag bara fotade vardagssaker. men jag hoppas att det inte gör någonting.  : ) <3





RSS 2.0