It's not about having what you want, it's about wanting what you got

 
Hellu. Idag har jag inte helt obemärkt varit på omänskligt dåligt humör, samt förvirrad. Allting var prima ända tills jag klev utanför ytterdörren. Vet ej varför men mitt day to day living har en tendens att börja gå utför precis exakt där. Till att börja med så skedde det vanliga, jag plattade håret i cirkus 2 timmar och hann i princip inte ens sätta en fot utanför dörren innan jag liknande en blöt cocker spaniel. Väldigt zöt. Det fortsatte med att bussen var sen så att jag inte hann med min vanliga kaffe innan jobbet, vilket i sin tur ledde till ännu sämre humör. Så to sum it all up, var le bitch i dag på jobbet. Tack gud att jag inte hade några problemkunder så jag smoothly kunde lida igenom arbetspasset utan större katastrofer. Fattar inte varför men ibland när jag vaknar så vet jag bara att denna dag kommer att bli en pain in the ass. Allt är fel. Ligger i fosterställning och gråter på dörrmattan innan klockan ens slagit 8. Antar att det är vad som i folkmun kallas pms men jag har inte unnats lyxen att behöva genomlida detta 1 gång i månaden, det händer mig typ 5 gånger i veckan. Nåväl, har ju 2 bra dagar iallafall. Lördag och söndag.
 
Har fått dille på Gossip Girl sen jag började betala en av alla dessa tv-sajter på nätet. 79 pix kändes inte så farligt för alla säsonger plus en mängd romantiska komedier. Är dock mer oroad över mitt sociala liv. Är kär i Nate och mitt hår kommer aldrig bli lika fint som Serenas, så jag kan ju lika gärna stanna inne tils nästa sommar och kolla alla säsonger på repeat. Allt är bättre än kylan utanför dörren. Hur som, ska gå och lägga mig i nybäddad säng med lena ben nu. Ni förstår nog mysfaktorn där va alla tjejor. Puss på er

This is the end, hold your breath and count to ten

 
Så nyss nyduschad efter vända på gymmet. Fick bli BC idag plus styrka innan, tog ut mig så hårt att jag i princip såg döden i ögonen.
Ja så illa var det. Efter sista sit-upen la jag mig ner och grät i min lilla svettpöl jag gjort på golvet. Enda som inte äcklades av detta
var instruktören som high-fivade mig när jag flåsat klart efter en kvart. Fritt fram att anteckna denna sexiga information. 
 
However, ska dricka lite te och titta på lite skolarbete innan jag går och lägger mig. Måste medge att denna vecka har jag
varit sjukt effektiv. Utan tårar och mindre sammanbrott. Låt oss hoppas att det förblir så. Puss på er

allt är fullt av ingenting

 
Hellu vänner. Bjussar på pixlig cambild och fettigt hår. Sitter hemma och vilar min rumpa i soffan, ska strax trava iväg till gymmet måste bara hälla i mig ett antal liter kaffe innan. Trots powernap efter skolan och liten sovmorgon imorse känner jag mig fortfarande i samma tillstånd som en zombie. Förstår inte det här med de som säger att så fort man vant sig så blir det inte lika jobbigt att gå upp tidigt på morgonen. Måste va lögn/skämt/endast blivit sagt av morgonpigga personer för varenda gång klockan ringer 06.10 vill jag bara att någon skjuter mig i huvudet. 12 år i skolan och jag har inte blivit ett dugg bättre på att klättra ur sängen innan klockan 10 på morgnarna. Denna form av mini-tortyr när alarmet går kan vara det värsta jag gått igenom, och jag måste uppleva det 5 dagar i veckan. Buhu.
 
Hursomhelst, har idag stämt in med resten av Sverige och följt hela denna grej med SD. Skrivit arga tweets och hurrat för Soran. Blir skamvrån för Sverigedemokraterna, ajabaja. Har även varit produktiv i skolan, köpt nya undies och kollat lite länkar inför thaien. Möcke trevligt. Men nu måste jag springa, pözz!

One day baby we'll be old

Ja godkväll kära vänner. Sitter nyduschad och näck i min säng för er som ville veta det. Denna helg har bjudit på partäj, jobb och snabbmat, det vill säga - som alla andra helger. Är så imponerad av mig själv varje gång jag krossar law of physics och tar mig upp till jobbet efter ynka tre timmars sömn. Ser ut som stryk, håret luktar djungel och sminket från gårdagen sitter där det ska - på kudden. Är ett vandrande exempel på ordet vider men trots detta lyckas jag på ett eller annat sätt komma till jobbet i anständigt skick. Vart är mitt pris? Skämt åsido. Nej men så illa är det inte varje gång. Var bara just denna helg när jag för en gångs skull sa att "jag ska ta det lugnt ikväll" som jag lyckades med raka motsatsen. Varför är det alltid så? De helgerna när man verkligen borde vara den som smuttar på sin alkoholfria drink i 2 timmar, inte är med på shotracet och faktiskt tar den tidiga bussen hem - så gör man tvärtemot? Och de helgerna man planerar att gå all in, bjuda på öl OCH taxi hem så är det inte en jävel som är taggad. Nej ni, ett litet mysterium detta. Nåväl, klackarna i taket (hatar detta uttryck) på Berns, ett stopp för nattamat på McDonalds och taxi hem innan jag kravlade till sängen och däckade likt spädbarn.

Idag stod jag återigen i kassan på jobbet och förundrades hur folk kan lägga så mycket energi på så värdelösa saker. Fick i princip en utskällning för att stopp och OK knappen i våra betalterminaler inte sitter på samma plats som de gör på den kundens snabbköp. Varpå kunden skrek på mig att det minsann var SKITDÅLIGT och stormade ut i ren frustration. Ja lilla vän, ursäkta mig. Har fått så många konstiga klagomål genom tiderna, allt ifrån att påsarna är för fula till att musiken vi spelar är så dålig att man helt enkelt inte kan kan handla hos oss. Och varje gång står jag där och undrar hur man har ork och tankekraft nog att bli arg på en sådan löjlig pyttegrej. Det är så spännande detta. Men nu måste jag shluta. Kan babbla om denna ilska människor besitter och folks oförmåga att hantera vardagslivet i en evighet, men det får bli en annan gång. Puss på er

I remember when I lost my mind

Så ett lov och ganska tuff helg har tagit upp min tid, därav dålig upping kära läsare. Och med tuff helg menar jag inte att ligga hemma i krämpor pga bakfullhet. Tvärtom, har föga förvånande varit relativt kry. Tog till och med mitt förnuft till fånga hela helgen och undvek några större fyllor i all form. Trots halloween - hallååvin - fester till höger och vänster. Öppnade både lördag och söndag så det blev till att stanna hemma. Parkerade rumpan i soffan framför film och gick och la mig innan elva. Tänk att jag kan göra det. I lördags var planen att göra detsamma men så ringde pappa från stan och ville bjuda på middag. Passade ju lägligt när mina planer var att sörpla nudlar från kastrullen och sova som en bebis. Åt på American bbq och drack några drinkar på Scandic Grand Central innan jag vände hem igen och landade i sängen igen innan 12.
 
Annat spännande som hänt sen senast
- hade en toppenkväll på Nype, dansade bokstavligt benen av mig och  gick som pensionerad dagen efter pga träningsvärk.
- Rådde bot på lite söndagsångest och såg Nya Bond med Minna och Tea.
- Har även bokat London nu med ovanstående bönor.
- Avslutat 8-veckors helvetesprojekt i skolan. Tack gode gud att det är över.

RSS 2.0