krr krr

Hejhejhej!
Gud har haft en sån trevlig helg? Kommer gå och lägga mig i sängen idag med en mysig känsla i magen och bara det är ju nästan oförskämt med tanke på att jag för ynka 6 dagar sen satt på akutpsyk här i Östersund och fulgrät. Livet och dess vändningar va, vilken spännande personlig orkan man får leva i :-)

Fredag
Rev av första dagen på löningshelgen med att kliva upp 05.45 och spela padel!! En faschhhinerande sport som jag givetvis är värdelös på. Men, det faktum att jag frivilligt gick upp så tidigt och inte avled på plats av ren trötthet är en bedrift i sig självt bara det. Dessutom avslutade vi morgonen med att käka hotellfrukost samtidigt som vi alla firade att vi klarat första tentan för terminen. Det kändes på alla sätt härligt! Det är dock diskuterbart huruvida jag verkligen gjort mig förtjänt av betyget C med tanke på att jag spenderade mina fem första veckor här uppe med att gråta 24h om dygnet respektive att dricka mig redlös, istället för att studera alltså. Men jaja, jag klagar inte.

Efter det slösade jag lite av min dyrbara tid på jobbet :-), drack en kanna kaffe och kletade på lite smink i mitt trötta ansikte för att bege mig till - !!!!! - Studentpuben! Ja ni hörde rätt, Östersund har äntligen fått en sådan med. Det är numera helt enkelt en fantastiskt tid att vara student! Väl där hälsade jag på halva skolan, drack 800 öl och blev, gissa vad - redlös. En fulländad fredag med andra ord. 

Lördag
Det var en strålande fin höstdag här i Jämtland i lördags och sådana tillfällen får man bara en gång i livet om man bor här, om man har tur. Därför blev det bråttom när jag vaknade eftersom att det fort som satan skulle grävas fram solglasögon ur förråd, inhandlas korv med bröd, och galopperas ut till närmsta naturreservat innan solen hann gå ner igen. Man måste ju ta tillvara på D-vitaminen!!! Vi hann som tur var och solen fick värma våra arma, stackars bakfulla kroppar tills det blev mörkt ute. Sedan åkte vi alla hem till mig, beställde sushi och glodde på Hunger Games tills klockan 02 på natten. Gosig dag!!


Söndag
Gick som alla andra vuxna, anständiga människor upp i gryningen, lagade matlådor för 10 dagar framåt, tränade och läste tre artiklar om det politiska läget i världen. 
 
 
Eller? 


Hejdå!

Fridens liljor

Hejsan hoppsan. 

Jaha då har det återigen blivit dags för mig att redovisa min dagsform såhär för er i textformat. Vad spännande det ska bli! Ska börja med att berätta att det inte känns särskilt trevligt alls att vi strax går in i den tiden på året då man kollar sig i spegeln och alltid är ful. Löven trillar av, det blir mörkt. Solen skiner ingenting och det är alltid långt till helgen. Men allt det där är ju sen gammalt. Förutom det så är livet lite problematiskt på många andra sätt, och emellanåt är det lite knepigt att vara en högfungerande människa. Vissa dagar känns det som att mörkret i egen hög person grävt ett hål i min bröstkorg och sådana dagar är det faktiskt, om sanningen ska fram, inte särskilt kul att ens vara vid liv. Men det har också visat sig vara obegåvat av mig att inte försöka göra något åt det. Så där är vi nu, jag och välmåendet fullt kämpande med att inte trilla av jorden. Vi får hoppas att det går vägen.

Förutom det känner jag mig totalt värdelös på att spendera tiden på vettiga saker eftersom att vi endast har fyra timmars föreläsning i veckan. När någon frågar om jag är student nu för tiden vet jag knappt om jag vågar säga JA längre eftersom att det känns skamligt att påstå något sådant när man ligger hemma i soffan 36h i veckan. Längtar tills jag får använda min hjärnkapacitet till något mer värdefullt än att analysera Paradise Hotel. Det trodde man inte va, jag som påstått att det helt enkelt måste vara olagligt att jobba heltid pga SÅ TIDSKRÄVANDE och så sitter man här och ber om att få vara lite mer upptagen av något. Stäm mig. 

Jaja, mot välmåendet och vidare. Som man säger ibland. :-)

Arrivederci!


Det är alltid måndag morgon

Hej på er små krabater. Länge sen sist. Mitt välmående har tagit en liten djupdykning så för tillfället mår jag faktiskt ej särskilt fantastiskt. Det skulle nog vara motsatsen då istället, vad blir det? Fruktansvärt? Jag mår fruktansvärt. Men, man får ju hoppas att ens lilla hjärta som inte orkar så mycket nu om dagarna kan ta sig igenom det här också. Det måste det. Tills dess får ni heja på mig. 

Det är höst nu utanför mitt sovrum.

RSS 2.0