How to get the beach bod alla pratar om

Okej till att börja med, vilken kropp är det vi pratar om? Kan någon av er ge mig ett konkret svar på kroppen alla, alltså alla, included them guys nu, menar? För så vitt jag vet är den här mallen jävligt skev och otydlig. Vissa dagar är det them beyonce-legs och hela paketet som gäller, medan andra dagar är det nån hämtad rakt från Victoria's Secret man ska efterlikna. Och alltså let's face it, dessa två skiljer sig ganska mycket från varandra. Så vi skippar det här med mallar okej? För det är bullshit. Dessutom är det 2014 nu och om evolutionen lärt oss någonting så hoppas jag fan att det är insikten om att alla är olika, och att alla gillar olika. 
 
Men okej, jag vet tillräckligt mycket om en skev självbild och ful-ångest för att kunna säga rakt ut att jag förstår, och jag känner med alla, som vill gå till stranden men som väl där bara vill ligga under sin handduk istället för ovanpå den. Alla som säger att det är kallt och tar på sig tröjan fastän det är 64363 grader varmt ute, bara för att det där vecket på magen är så synligt när man sitter ner. Alla som inte ens följer med till stranden från början, för att man tror att man är den enda som har celluiter på benen. Och så blir det där som ju ska vara kul värre än pesten eftersom det enda man kan fokusera på är hur man bäst och mest diskret gömmer allt man inte gillar på sig själv.
 
Men det här mina friendzz, måste vi lägga av med. För alla ni, vilka ni än är, måste förstå att det aldrig är okej att bli reducerad, eller att reducera sig själv, till sitt utseende. Inga dåliga hårdagar, tjocka/smala ben, pluffsiga magar eller beniga axlar ska få ta ifrån oss allt det andra vi också är. För vi är mer än så. Förstår ni? Det finns mer än bara det dåliga vi ser i spegeln. Vi har också leenden som smittar av sig, ögon som tindrar, personligheter som charmar och typ en miljon grejer till som är helt fantastiska och unika och som inte ska behöva stoppas undan eftersom att det enda man kan fokusera på är sin hemska kropp. Så sluta med det. 
 
Och till sist ladies, stop the bullying. Ingen av er hade tittat på någon utav era vänner, och tänkt allt det dåliga ni tänker om er själva, om dem. Fast att de kanske inte heller har en platt mage och perfekta ben. Och allt det där elaka man kan kläcka ur sig i huvudet om sig själv när man står framför spegeln, hade ni aldrig sagt till någon annan. Så sluta säg så till er själva. Det är helt jävla orimligt att man ska behöva ha en proffessionell liten jävla mobbare i huvudet. Och framförallt så är det korkat, för ingen säger ju emot. Så det får räcka med sånt nu. Lägg av. Och om ni inte gör det så kontaktar jag KP och Bris och allt vad det är och anmäler er som mobbare hela bunten. Kapish? Sluta vara så hårda mot er själva, så ska ni se att allt det där fina ni är, syns mer än det dåliga. För det är så det funkar. Fina människor.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

<3 <3 <3

Svar: KRAM <3
amandra

2014-07-22 @ 23:50:00
Postat av: elin

du är så bäst <3

Svar: <3<3<3
amandra

2014-07-27 @ 17:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback