Det gick rykten om att man kunde va på fest med Kanye West. Så det var vi.



Well hello there. Igår sammarbetade icke blogg.se överhuvudtaget vilket ledde till lite mindre uppdatering around here. Hade dock inte så mycket att berätta om anyways. Var tydligen inte ledig så behövde knata till skolan för att se på skräckfilm i två timmar. Kändes lite ovärt då resvägen dit och hem tar längre tid än vad jag egentligen ska vara där (see my point?) men ska inte klaga. Vi fick börja två och när vi kom dit luktade hela stället påpcårn. Woopwoop.

Right now vaknade jag för ett litet tag sen, haha sabbar dygnsrytmen innan helgen ens börjat liksom, men sov way to lite inatt och såg ut som stryk hela dagen så det behövdes. Cheyerna kommer om ett tag och ikväll lutar det åt fekkelitoww i nackat somewhere. Dock inte förens om några timmar så vi ska tjilla lite här först. Kvällen avslutas nog här med och imorgon bör vi vakna i någorlunda good shape. Ska till staden för att trängas lite med resten av världen. Hepphepp.
Dags att kliva upp ur soffan, äta något, och hetsstäda mitt rum då det ser ut som gud spytt på det. Haha hörs på den, puss

Kommentarer
Postat av: Jenny

ohhh love the picture :D

2010-12-17 @ 20:22:09
URL: http://nattkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback