Livets alla prövningar

 
 
Här kommer ett litet stycke med fun facts
  • Kylskåpet hemma har gått sönder och ca 99% av min vakna tid så står det i hörnan här i köket och framkallar ett litet läte som på riktigt får mig att medvetet utveckla en hjärnblödning. Det sticker liksom i mig. Förut lät det bara ibland men nu är det bara en fråga om tid innan det drar en enda lång suck och  packar ihop för alltid och vandrar vidare till kylskåpshimmlen. Längtar.
  • Fick ett ryck i förra veckan och gick och blev med goPro. Så nu ska jag inte bara dokumentera exakt allt jag gör i foto utan jag ska även få med det på film. Vilken fest va.
  • Igår skulle vi pimpla fisk med klassen. Tyvärr stäckte sig min koncentrationsförmåga inte så långt som jag hade hoppats och efter cirkus 60 minuter hade jag fullt upp med att bygga en gigantisk snö-penis. Det var kul.
  • Min roomie här på skolan, som endast en papperstunn liten vägg skiljer mig ifrån, har vad jag förstår precis upptäckt vad samlag är. Så nu förtiden äter jag inte bara frukost, utan jag äter frukost och lyssnar på när en real life porno is in the making ca 20 cm ifrån mig, på daglig basis. Och detta gäller då inte bara frukost utan också alla andra mål på dygnet där man kan tänkas ha lite rast från lektionerna samt också ungefär all tid däremellan. Det är inte kul.
  • Idag har jag varit så nära ett sammanbrott så många gånger att jag till slut packade ihop mitt och rymde hem. Det har inte hänt någon gång förut på skolan men var tydligen välbehövligt för i samma stund som jag nuddade dörrmattan här hemma la jag mig i fosterställning och hade gråtopera tills mamma kom hem. Bröl.
  • På fredag är det festligheter på skolan. Och fast att denna vecka redan nu varit en prövning vad gäller all min mentala styrka så tycker jag faktiskt att det ska få bli lite kul att dricka öl och gå på blöt hemmafest. Det kanske är vad jag behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback