Det är ju så fint med sommar

 
 
 
  
 
 
 
 
OCH DET ÄR SEMESTER. Nedräkningen är officiellt över och sommaren har nu börjat på riktigt. Och det är fint som snus, det vill jag lova mina vänner. Visserligen krälade jag ut från jobbet i fredags, trött, uppgiven, och med en påse chips som jag sedan förtärde samtidigt som jag låg i badkaret och försökte råda bot på vad det nu än var min kropp försökte agera ut om. MEN, ett dygn och 12 timmars sömn senare var jag på banan igen. Inledde lördagen med att åka med Jessica till en strand på Ingarö och bada. Vi simmade ut till en brygga lite längre ut och så låg vi där och pratade om allt mellan universium och jorden tills vi blivit bruna och klockan var dags att åka hem igen. Hur mysigt som helst. 
 
På kvällen bjöd jag Jessica på middag hos mig och så drack vi rosé i kvällssolen innan vi åkte in till stan för att Möta upp Johan på East. Och där blev vi kvar ett tag, bland drinkar, solbrända människor och bra musik, innan det blev bestämt att jo men vi ska visst ut och dansa ikväll och så bar det av mot f12. Möcke fin kväll.
 
Jag kan inte vänta på att få ägna resten av sommaren såhär. Att få husera på stranden dagtid, äta för många jordgubbar och hoppa i från klipporna vid vattnet, fräknar och strandhår. Och att få vara med mina favoritmänniskor på kvällarna, äta och laga middagar tillsammans, dricka vin, och gå ut och dansa vilken dag i veckan vi än känner för. För att man liksom. Är så redo att få lämna rutiner bakom mig i 1 månads tid och bara vara, även om det innebär att jag typ kommer att marineras i sololja och alkohol, och även om det innebär att jag byter ut min broccoli mot grillad mat och isglass i 30 dagars tid. Jag kan inte bärga mig liksom. Livet är en fest på sommaren mina vänner, enda enda lång och solig sådan. Och nu är det min tur att galoppera ut där och få njuta lite av det. Helt fantastiskt är det.

Kommentarer
Postat av: Jenny

härligt att du har det bra!! det är du värd. puss

Svar: Tack fina Jenny! Hoppas att din sommar är lika fin. Puss på dig <3
amandra

2014-07-21 @ 03:19:49
URL: http://novemberdreams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback