We're moving too fast for love that's to slow. We're keeping it rough and it's not gonna grow.Tänker republisha den här texten nu. För alla som jag vet behöver den idag. Kärlek är så äckligt svårt. Och det som gör det så äckligt svårt är att man är två om kärlek. Det är två stycken det måste kännas rätt för, två stycken allt måste matcha för. Det är två stycken som måste vara kära.Vad tror ni är kärlek? Den där spralliga fjärilskittlande känslan i magen? Det där leendet på två personers läppar? Ögonblicken ett par delar?
Är det där lyckliga, glada och fulländade som känns ända in i själen? För jag vet inte om jag tror inte det.

Kärlek är att älska någon, men samtidigt att riskera allt man har för att få tycka om. Det är att få dela lyckan med en annan person, men också att få hantera sorgen när du inte längre kan dela lyckan med samma person. Det är att våga lite till därför att allting kan bli så otroligt rätt, men samtidigt ha vågat för mycket därför att allt kunde gått så otroligt fel. Det är att ensam ta första steget på vägen och möta någon annan på steg två, men samtidigt riskera att ta sista steget lika ensam som du började. Kärlek är att hitta orken som krävs för att springa och aldrig någonsin stanna, men det är också att tappa orken så pass mycket att du inte har energi nog att stå upp. Det är att känna hjärtat slå för någon annan än bara dig själv, men samtidigt känna som om att hjärtat aldrig vill slå lika hårt igen när den där annan inte längre finns kvar. Kärlek är att hålla taget och i slutändan att släppa taget. Att våga vinna men samtidigt att våga ge upp. Kärlek är att känna först och för en gångs skull tänka efteråt. Det är allting och ingenting, och kärlek är både och. Det är sin egen motsats. Därför att kärlek, kärlek är lycka och det är sorg, det är att fyllas med känslor som inte ens går att beskriva och det är att känna dig så tom att du undrar om det ens finns något kvar av dig. Det är att hoppas, att ångra, att glömma, att få, att ta. Kärlek är allting du gör. Så länge du gör det med kärlek. Och kärlek är vad du gör det till.

Kommentarer
Postat av: Jenny

du har så rätt. en grymt bra text om vad kärlek är!

2010-10-26 @ 21:43:13
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Isaura

Jag älskar dig så otroligt mycket, Amanda. Började gråta när jag läste din fina text, tårarna bara rullar nedför kinderna och vill inte sluta. <3 Tack för att du finns. Och tack för att du vet. Precis hur ont det gör.

2010-10-26 @ 22:17:34
URL: http://daluzreis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback